Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

QUOTE(micefee @ 2010 12 22, 01:39)
Man labai jau moteriška arba gėjiška dovana...

To ir bijau, kad taip nepasirodytų, reiks kažką kitą galvot... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2010 12 22, 09:09)
To ir bijau, kad taip nepasirodytų, reiks kažką kitą galvot... doh.gif

galit gal kokis silta vyriska chalata paziuret, na bet cia irgi jei megsta tokius dalykus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 22, 01:39)
Man labai jau moteriška arba gėjiška dovana... Bet aišku nuo vyro priklauso. Maniškis tvarkosi nagus taip pat, bet niekada jam nedovanočiau manikiūro rinkinio, kažkaip man atrodo neįvertintų ar netgi įžeistų jo vyriškumą. Kiek reikia, gali ir mano žirklutėmis pasinaudoti.

na, juk buna tu manikiuriniu skirtu specialiai vyrams g.gif netgi kai kurie irankiai yra skirti tik vyrams ax.gif ax.gif nemanau, kad tai "gejiska" dovana doh.gif tai tikrai priklauso nuo vyro rolleyes.gif pvz mano brolis reguliariai pasidaro tiek manikiura tiek pedikiura ir jis visai ne gejus schmoll.gif biggrin.gif tiesiog savim besirupinantis vyras thumbup.gif mano draugas savo manikiura ir pedikiura patiki man blush2.gif smile.gif ir manau tokia dovana maloniai is manes priimtu mirksiukas.gif tik kazkaip nesumasciau iki siol to nupirkti doh.gif nors daznai erzina, kai jis iskrausto mano dildes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(undi @ 2010 12 22, 10:29)
galit gal kokis silta vyriska chalata paziuret, na bet cia irgi jei megsta tokius dalykus rolleyes.gif

manasis ir chalata dievina, kadangi pas mus namie salta, tai jis ne viena karta ir uzmigo su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 22, 11:07)
na, juk buna tu manikiuriniu skirtu specialiai vyrams g.gif  netgi kai kurie irankiai yra skirti tik vyrams ax.gif  ax.gif  nemanau, kad tai "gejiska" dovana doh.gif  tai tikrai priklauso nuo vyro rolleyes.gif  pvz mano brolis reguliariai pasidaro tiek manikiura tiek pedikiura ir jis visai ne gejus schmoll.gif  biggrin.gif  tiesiog savim besirupinantis vyras thumbup.gif  mano draugas savo manikiura ir pedikiura patiki man blush2.gif  smile.gif ir manau tokia dovana maloniai is manes priimtu mirksiukas.gif  tik kazkaip nesumasciau iki siol to nupirkti doh.gif nors daznai erzina, kai jis iskrausto mano dildes lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sorry, bet juokingai nuskambejo. jus manikiuriste? jei taip, tai suprantu, kad jus jam darote, bet jei ne... g.gif .
net niekad mintis nekilo, kad as vyrui daryciau manikiura, o dar geriau - pedikiura doh.gif . jei jau vyriskis rupinasi savimi, tai tam yra tam tikros vietos - kaip grozio salonas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2010 12 22, 16:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sorry, bet juokingai nuskambejo. jus manikiuriste? jei taip, tai suprantu, kad jus jam darote, bet jei ne... g.gif .
net niekad mintis nekilo, kad as vyrui daryciau manikiura, o dar geriau - pedikiura doh.gif . jei jau vyriskis rupinasi savimi, tai tam yra tam tikros vietos - kaip grozio salonas bigsmile.gif

as tikrai ne manikiuriste, bet sugebu pasidaryti tiek manikiura tiek pedikiura ax.gif o kadangi mano draugas i kirpykla eiti darytis manikiuro nedrysta, o tvarkingas nori buti, tad labai daznai praso mano pagalbos smile.gif
gan keista jusu reakcija doh.gif susidare toks ispudis, kad jums slykstu liestis prie savo vyro ranku ir koju doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 12 22, 15:48)
as tikrai ne manikiuriste, bet sugebu pasidaryti tiek manikiura tiek pedikiura ax.gif o kadangi mano draugas i kirpykla eiti darytis manikiuro nedrysta, o tvarkingas nori buti, tad labai daznai praso mano pagalbos smile.gif
gan keista jusu reakcija doh.gif susidare toks ispudis, kad jums slykstu liestis prie savo vyro ranku ir koju doh.gif g.gif

liestis ne, bet daryti manikiura doh.gif . bet as cia tik savo nuomone issakiau.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 20, 12:59)
Kitiems tai - ir pati esu pasimetime.
Bet tam vaikinukui galiu pasiūlyti raktų pakabuką.  Būna ir dailių, ir už pačią įvairiausią kainą, o ir simbolikų ten kiek visokių prikabinta būna - tik rinkitės. Sukurpkit kokį pritrenkiantį tekstą, kad jis būtų apšalęs ir visus metus prisimintų, o gal ir visą gyvenimą. Kartais žmogus taip prisiriša ir brangina kokį niekutį vien dėl jo pateikimo.

toki raktu pakabuti esu ir as pati gavusi is vaikino, su kuriuom kazkada bendravau virtualiai, is JAV jis man atsiunte, bet kiek pamenu be jokios progos..jis buvo su daugybe sirduciu, ant kuriu buvo parasyta HOPE, WISH,LOVE..on ant didziausios sirdutes buvo isgraviruota LIUTUKEI NUO PUIKIO (na mes taip vienas kita vadindavome)..ir nors jam gryzus mes nedaug bendravome, ta raktu pakabuti as iki siol turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 12 21, 18:04)
Supratau, kad jau pasiuntėt dovanėlę, bet tokia idėja-fix kilo. Užsisakyti fotosesiją savo ir gražių nuotraukyčių nusiūsti. Lai gėrisi šelmis  mirksiukas.gif  tongue.gif

Na taip dovanele jau kaip ir gavo adresatas smile.gif pagrindine dovanos siuntimo ideja buvo - nustebinti smile.gif o tai kaip supratau man pavyko 100% smile.gif absoliuciai nieko panasaus nesitikejo. Sako buvo baisiausiai nustebes isvydes pastininka kuris atgabeno siuntini,ir plius dar pamates nuo ko jis biggrin.gif
Sake kad butu uzteke ir atvirutes, kad man nereikejo del jo leisti pinigu ir pan, bet nepaisant to jis sako kad vertina tai ka as jam padovanojau smile.gif o su fotosesija manau dar per anksti tokius dalykus siusti smile.gif labai jau asmeniska smile.gif
P.s Bent jau negrazino dovanos atgal, o maniau gali buti visko :DDDD
Atsakyti
as vyrui nupirkau 0,5kg sveriamo sokolado (saldumynu fanatikas jis pas mus), sunui kreideles ir piesimo popieriu (jam tik 1,5m tai nelabai supras dovanu o ir is kitur gaus nemazai) sunaus kuminams po muiliuka sveriama, vyro sesei darbo kalendoriu, mano mamai susimetem ant blenderio, vyro tevams sutvarkem peciu kaledu proga:)
Atsakyti
vyrui pirkau alkotesteri,o seneliam-puodelius su vaiku nuotraukom.
Atsakyti
šįmet sau pasižadėjau, jog nustebinsiu bent 2 drauges Advento kalendoriais. ne materialiais, o moraliniais. Kad kasryt paskaityyų kokią sentenciją ar žiemišką eilėraštuką su užduotimi jį išmokti mintinai smile.gif
Namiškiams dovanosiu praktiškas dovanas. Tebūnie nelabai originalu, bet manau visi turi tokių nedovaniškų dalykų, bet kuriems vis pagailima pinigų arba "rankos nepasiekia" nusipirkti patiems smile.gif
Atsakyti
Jau po truputuką pradedu galvoti apie šventines dovanas ir štai ką užtikau internete bigsmile.gif

Mieli puodeliai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Manau super dovana toks puodelis ir pakuotė mėgstamos arbatos :} (tik gaila, kažkaip niekur nesu mačiusi tokių pirkti, bent jau Lietuvoje g.gif )
Atsakyti