Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos- V tema

QUOTE(Dereša @ 2011 09 29, 21:09)
apie 50 gal pigiau
gal pravers ieškant idėjos 2 men. kūdikio raida
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 09 29, 22:09)
apie 50 gal pigiau

Kokių žaisliukų smile.gif

Na o aš šiandien nupirkau sesei dovaną knygą tongue.gif Ir draugei mažą knygutę apie draugystę, nes kaip tik pegase akcijos dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 01, 15:41)
akcijos dabar
akcijos yra gėris user posted image
Atsakyti
Aga akcijos gerai, tik tiek kad pas mus provincija tai normalaus knygyno net nera. man galvos skausmas su vaikais kuriems yra
3,5; 5; 9; 13 metų. Visi šaukai (aš irgi biggrin.gif ) kad tik žaislų nepirkti. Bet tai ka? Plius 2 dar gimtadieniai lapkritį. Tai visuomet jau nuo rugsėjo galvos sukimas buna. O su visais kitais (t.y. suaugusiais) regis kaip ir išspręstos bėdos.
Atsakyti
Tai vat, kad su suaugusiais visuomet nėra problemų (išskyrus tėvais, nes jiems perku ne vien saldainius ir pan.) Tai vat kaip jūs manot ar gera būtų dovana tėčiui: į pintinią (nedidukę) sudėčiau visokių šokoladų, sausainių,saldainių, arbatos ir kavos. Tada nupirkčiau kepurę, šlepetes, megztinį jau nupirkau. Ir tada dar iškepčiau kokių bandelių ar pyragą. Kaip manot?
Tiesa, o gal žinot kur galima pigiai gauti pintinėlę nedidelią? Nes visur laaaabai brangu rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas manau čia su tėčiu gerai. Nežinau kokie santykiai šeimoje, bet man mama visuomet sako kad nieko nereikia ir kam aš laidau pinigus, nors kita karta dovana būna vos kokia 15 lt. Tai vistiek tėvams sverbiausia dėmesys ir nuoširdumas.
Jau anoj temoj rašiaus dėl pintineliu ale dar prisiminiau parduotuve kur viskas po 1 Eurą. Seniai ten bebuvau, bet mano mama ir močiutė visokių niekų pastoviai prisitempia..
Vot dar močiutės pas mane 2 yra doh.gif Na bet joms dažniausiai kokių saldainių dovanoju. Tiesiog kad žmogus nesijaustų pamirštas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :])
Tiesa, o gal žinot kur galima pigiai gauti pintinėlę nedidelią?  Nes visur laaaabai  brangu 
neseniai mama maxima taikė 40 proc. akciją pintiems krepšiams. pasinaudojau proga, nes žinau, kad tokių dalykų prisireiks dovaniniu laikotarpiu cool.gif
lauk kitos akcijos arba ieškok tokiose parduotuvėse, kaip kad minėjo Dzenete.

Papildyta:
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 02, 15:57)
Tai vat kaip jūs manot ar gera būtų dovana tėčiui: į pintinią (nedidukę) sudėčiau visokių šokoladų, sausainių,saldainių, arbatos ir kavos. Tada nupirkčiau kepurę, šlepetes, megztinį jau nupirkau. Ir tada dar iškepčiau kokių bandelių ar pyragą. Kaip manot?
jei nerastumei pigios pintinės, tuomet siūlau panaudoti kartono lakštą nuo dėžės ar kt., jį įvilkti į dovaninį popierių. visas vaišes, dovanas sudėti ant to lakšto -pagrindo ir į celofaną, apjuosti šilkine juostele ar kt. rišimo priemone.
p.s. jei vaišės linkusios kiek riebaluotis siūlau popierinį pagrindą papildomai apvilkti celofanu ir tada išdėlioti dovanas smile.gif beje, celofanų tai ppat būna įvairiausiais raštais išmargintų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2011 10 02, 18:43)
jei nerastumei pigios pintinės, tuomet siūlau panaudoti kartono lakštą nuo dėžės ar kt., jį įvilkti į dovaninį popierių. visas vaišes, dovanas sudėti ant to lakšto -pagrindo ir į celofaną, apjuosti šilkine juostele ar kt. rišimo priemone.
p.s. jei vaišės linkusios kiek riebaluotis siūlau popierinį pagrindą papildomai apvilkti celofanu ir tada išdėlioti dovanas smile.gif beje, celofanų tai ppat būna įvairiausiais raštais išmargintų cool.gif

O jau nebėra maximoj akcijos ?
Ačiū už naudingus patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 03, 17:23)
O jau nebėra maximoj akcijos?
akcijos trumpalaikės. buvo, nebėra.
Atsakyti
Išgirdau, kad mano sūnus, kuriam 13 metų, norėtų gaut planšetinį kompiuterį doh.gif Tai dabar nežinau, nei nuo ko pradėt- turbūt nuo pinigų taupymo g.gif Gal kas žino, kur tokį gerą daiktą galima būtų gaut už gerą kainą: juk nesinori nemažų pinigų bent kam išleist blink.gif
Atsakyti
aš pagalvojau kad tėvukams savo reiks nupirkti prieskonių su indeliais rinkinį (kažkada seniai maximoj buvo santa maria tokių rinkinių akcija - lauksiu vėl), o tai naudojasi visokiom riešutų dėžutėm doh.gif lotuliukas.gif turiu brolį mažą ir dar mažesnį, tai mažiausiam (2,5 metukų) žiūrėsiu kokį žaislą ir skanumynų į maišelį, o didesniam nežinau, nes amžius toks (13 metų), kad žaislų jau nebereikia. gal kokį higienos priežiūrai rinkinį g.gif visgi paauglystė unsure.gif o su draugu žiūrėsim, gal nesikeisim dovanom išvis, nes abu vargina tas šventinis maratonas, dar jo gimtadienis 17 gruodžio...visai minčių nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 10 04, 15:11)
aš pagalvojau kad tėvukams savo reiks nupirkti prieskonių su indeliais rinkinį (kažkada seniai maximoj buvo santa maria tokių rinkinių akcija - lauksiu vėl), o tai naudojasi visokiom riešutų dėžutėm doh.gif  lotuliukas.gif turiu brolį mažą ir dar mažesnį, tai mažiausiam (2,5 metukų) žiūrėsiu kokį žaislą ir skanumynų į maišelį, o didesniam nežinau, nes amžius toks (13 metų), kad žaislų jau nebereikia. gal kokį higienos priežiūrai rinkinį g.gif visgi paauglystė unsure.gif o su draugu žiūrėsim, gal nesikeisim dovanom išvis, nes abu vargina tas šventinis maratonas, dar jo gimtadienis 17 gruodžio...visai minčių nėra doh.gif

pas mumi mano keturiolikinis krikstasunis. Pernai jam padovanojau
user posted image

labai patenkintas buvo, bet nžn ar šįmet jie dar neišėjo iš mados
Papildyta:
Ai tiesa, norėčiau jungtis 4u.gif
Atsakyti