Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai garpuodyje

Sveiki, siulau pasidalinti savo patirtimi ir nuotraukomis ka pavyko skanaus pagaminti garu puode. Neseniai nusipirkau ir norisi vis eksperimentuoti, bet fantazijos nelabai turiu blush2.gif
Atsakyti
As vis pasvajoju apie garpuodi.Man l.skanu garintos darzoves garnyrui (kalafiorai ir kt) biggrin.gif

Atsakyti
Nebandžiau garpuodyje kept apkepų. Kažkaip... jų ir pavadinimas "keptas" smile.gif
Cepelinus kartą bandžiau, nepatiko, ryžiai šimtą metų verda ir vis tiek kieti būna.
Man užtenka garint daržoves, žuvį arba maltinukus.
Atsakyti
Dėl ryžių nesutinku schmoll.gif Kiek verdu,visada gauna minkšti ir birūs thumbup.gif
Atsakyti
man ryžiai irgi visad gerai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
o man nesiseka, nors tu ką. Nu ir nereik irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2012 02 11, 19:26)
o man nesiseka, nors tu ką. Nu ir nereik irnesakyk.gif


Tai gal "sausai" ryzius garinant? Visas kruopas reikia i plastikini indeli deti ir uzpilti vandeniu, kad apsemtu mazdaug per pirsta. Kiek pastebejau, kruopos isverda mazdaug per toki pati laika - ar ant virykles, ar garpuodyje, tik kad garpuodyje saugoti nereikia, jei kurios megina "pabegti".
As daznai grikius verdu garpuodyje - uzsimerkiu indelyje is vakaro, jie taip isbrinksta, atrodo tarsi isvire. Ryta tik rankenele penkioms minutems pasuku, kad susiltu - ir pusrytis paruostas.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2012 02 11, 22:24)
Tai gal "sausai" ryzius garinant?

ax.gif nu kad ne...
Priminkit, merginos, kaip ten ją nukalkint reikia? kažkada jau dariau šitą procedūrą, bet neberandu instrukcijų. Tokia jau apsinešus atrodo...
Atsakyti
QUOTE(astaria @ 2012 02 12, 16:36)
ax.gif nu kad ne...
Priminkit, merginos, kaip ten ją nukalkint reikia? kažkada jau dariau šitą procedūrą, bet neberandu instrukcijų. Tokia jau apsinešus atrodo...


su vyno berods ar tai obuolių actu užkaitinti reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lakas*plaukams @ 2012 02 12, 15:39)
su vyno berods ar tai obuolių actu užkaitinti reikia wink.gif

Su paprastu actu galima.
Atsakyti
garpuodi turiu senokai, bet retai naudoju, nes be zuvies ir saldytu darzoviu nieko daugiau negamindavau smile.gif reikes pabandyti mesyte ir ryzius virti smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif neseniai nusipirkau garpuodi, gaminau gaminau ir pradejau galvoti kad visai noreciau idomesniu receptu kokiu...gal jus galit kokiais pasidalinti?
As gaminau vistiena su bulvem ir darzovem, vistiena pamarinavau su prieskoniais, cesnakais ir austriu padazu, dar ipjoviau gabalelius ir idejau prieskoniu i vidu ir garinau apsukusi maistine plevele, gavosi labai skanu ir tikrai ne be skonio.
Dar garinau sonkauliukus, man ne super buvo, bet MB labai patiko...
Atsakyti