
As vis pasvajoju apie garpuodi.Man l.skanu garintos darzoves garnyrui (kalafiorai ir kt) 

Nebandžiau garpuodyje kept apkepų. Kažkaip... jų ir pavadinimas "keptas" 
Cepelinus kartą bandžiau, nepatiko, ryžiai šimtą metų verda ir vis tiek kieti būna.
Man užtenka garint daržoves, žuvį arba maltinukus.

Cepelinus kartą bandžiau, nepatiko, ryžiai šimtą metų verda ir vis tiek kieti būna.
Man užtenka garint daržoves, žuvį arba maltinukus.
Dėl ryžių nesutinku
Kiek verdu,visada gauna minkšti ir birūs


man ryžiai irgi visad gerai gaunasi

o man nesiseka, nors tu ką. Nu ir nereik

QUOTE(astaria @ 2012 02 11, 19:26)
Tai gal "sausai" ryzius garinant? Visas kruopas reikia i plastikini indeli deti ir uzpilti vandeniu, kad apsemtu mazdaug per pirsta. Kiek pastebejau, kruopos isverda mazdaug per toki pati laika - ar ant virykles, ar garpuodyje, tik kad garpuodyje saugoti nereikia, jei kurios megina "pabegti".
As daznai grikius verdu garpuodyje - uzsimerkiu indelyje is vakaro, jie taip isbrinksta, atrodo tarsi isvire. Ryta tik rankenele penkioms minutems pasuku, kad susiltu - ir pusrytis paruostas.
QUOTE(Donalita @ 2012 02 11, 22:24)
Tai gal "sausai" ryzius garinant?

Priminkit, merginos, kaip ten ją nukalkint reikia? kažkada jau dariau šitą procedūrą, bet neberandu instrukcijų. Tokia jau apsinešus atrodo...
QUOTE(astaria @ 2012 02 12, 16:36)

Priminkit, merginos, kaip ten ją nukalkint reikia? kažkada jau dariau šitą procedūrą, bet neberandu instrukcijų. Tokia jau apsinešus atrodo...
su vyno berods ar tai obuolių actu užkaitinti reikia

QUOTE(lakas*plaukams @ 2012 02 12, 15:39)
Su paprastu actu galima.
Sveikos
neseniai nusipirkau garpuodi, gaminau gaminau ir pradejau galvoti kad visai noreciau idomesniu receptu kokiu...gal jus galit kokiais pasidalinti?
As gaminau vistiena su bulvem ir darzovem, vistiena pamarinavau su prieskoniais, cesnakais ir austriu padazu, dar ipjoviau gabalelius ir idejau prieskoniu i vidu ir garinau apsukusi maistine plevele, gavosi labai skanu ir tikrai ne be skonio.
Dar garinau sonkauliukus, man ne super buvo, bet MB labai patiko...

As gaminau vistiena su bulvem ir darzovem, vistiena pamarinavau su prieskoniais, cesnakais ir austriu padazu, dar ipjoviau gabalelius ir idejau prieskoniu i vidu ir garinau apsukusi maistine plevele, gavosi labai skanu ir tikrai ne be skonio.
Dar garinau sonkauliukus, man ne super buvo, bet MB labai patiko...