Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai garpuodyje

QUOTE(Leta* @ 2011 03 03, 14:58)
Man labai skanu ant garų virti mėsos maltinukai su daržovėm  ax.gif

O galima plačiau, kaip gamini maltinukus ir kokias daržoves garini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2011 03 03, 16:47)
O galima plačiau, kaip gamini maltinukus ir kokias daržoves garini?  ax.gif

Galima, aš viską paprastai darau. Y faršą desu truputį ryžių, patarkuoju kopusto žalio, druskytė, pipiriukų ir viską gerai išminkau. Padarau tokius apvalius kukuliukus ir sudedu y garpuody. Y viena aukštą kukuliukai, y kita bulytės, o y trečią šaldytos daržovės- briuselio kopustai, morkytes, kalafijorai, žirneliai. Mūsų šeimai šis patiekalas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Na aš tai garpuodį naudoju kasdien, kartais net ne vieną kartą per dieną. Gaminu jame viską, išskyrus makaronus. Man labiausiai patinka vištiena ir garintos daržovės, o su žuvimi, deja, ir aš nesusidraugavau. smile.gif
Atsakyti
na nzn as kiek kartu kepiau zuvi garpuodyje viskas kuo puikiausiai pavyko g.gif jei kepu visa zuvi tada kepu 30 min o jei file tai 15 min ir viskas g.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte garpuodyje virti makaronus-vamzdelius? Ar neįmanoma?
Neseniai pirkom garų puodą, bet pas mus nėra indo ryžiams. Yra tokie atskiri 4 indeliai. Gal būtų galima kažkokį kitą indą ryžiams naudoti? Šiaip tai patogu ir tie maži indukai, bet norėčiau ryžius sumaišyti su žirneliais iškart, va tada jau tie maži indukai nepatogu. Mūsų puodas štai toks. Gal bus paprasčiau, kaip tie indukai atrodo. Gal kas turite tokį puodą? Gal patartumėt?

http://pigu.lt/techn...mpact?id=812081
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 04 19, 13:24)
Gal kas bandėte garpuodyje virti makaronus-vamzdelius? Ar neįmanoma?
Neseniai pirkom garų puodą, bet pas mus nėra indo ryžiams. Yra tokie atskiri 4 indeliai. Gal būtų galima kažkokį kitą indą ryžiams naudoti? Šiaip tai patogu ir tie maži indukai, bet norėčiau ryžius sumaišyti su žirneliais iškart, va tada jau tie maži indukai nepatogu. Mūsų puodas štai toks. Gal bus paprasčiau, kaip tie indukai atrodo. Gal kas turite tokį puodą? Gal patartumėt?

http://pigu.lt/techn...mpact?id=812081

Naudokit paprastą plastikinį indelį atsparų karščiui, aišku ir skirta maisto produktams laikyti ar ruošti smile.gif Svarbu, kad visiškai neuždengtų pagrindo. Garai turi pratekėti pro šonus.
Atsakyti
Garpuodyje garinau įdarytas paprikas. Man patiko. Paprikas įdariau varške.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 05 23, 21:39)
Garpuodyje garinau įdarytas paprikas. Man patiko. Paprikas įdariau varške.

Varške?? Kaip įdomu, koks skonis gaunasi viso šito reikalo - gal galima plačiau? Varškę su kuo nors dar maišote? Varškė kokia - pusriebė ar liesa? Kiek laiko garinot?
Atsakyti
Sveikos,radau tokia pat temą apie maistą garpuodyje 4u.gif
Atsakyti
Noreciau siandien issigarinti lasisos kepsnelius garpuodyje. Pas mane jis triaukstis.
Kiek laiko jus garinat lasisa ir kelintam aukste? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 05 30, 23:09)
Sveikos,radau tokia pat temą apie maistą garpuodyje 4u.gif

Tai kad čia didžioji dalis receptų yra GREITPUODYJE.. o tai ne tas pats smile.gif
Atsakyti
Mamos, kilo klausimas, ar galima i garu puoda deti garinti kruopas maiseliuose? Nes man to indelio ryziams neuztenka - kartais tuo paciu metu reikia ir ji naudoti, ir dar kokius grikius noriu garinti, tai galvoju, gal galima imesti tiesiog kruopas maisiukuose? g.gif
Atsakyti