Aš šiandien kaip ir rimtai dar nepradėjau mmm, tik patepė ir dingo
Man taip nebūdinga
Niu dar pafantazuosiu
o gal
QUOTE(rrutele @ 2010 12 19, 13:00)
Sveikinu su tom dviem juostelem
O as va nieko nebesuprantu... Sian 22 ciklo d. is 28... Maniau jau testukas turetu rodyti, jei esu
... Ir 8 dienos po O praejo... bet jis nieko nerodo, ar as ka ne taip suprantu? 
O as va nieko nebesuprantu... Sian 22 ciklo d. is 28... Maniau jau testukas turetu rodyti, jei esu
Gali ir nerodyti, kartais net kai veluoja mmm nevisom is karto parodo
Kantrybes
Papildyta:
QUOTE(skrega @ 2010 12 19, 20:22)
As tai kiekviena karta per mm sau vis pazadu,kad daugiau neplanuosiu samoningai,neziuresiu/nespeliosiu kada cia OV turetu buti.Busiu atsipalaidavus.Bet tik pasibaigia mm ir vel viskas is naujo,vis pagaunu save,kad paskaiciuoju dienas,kada cia jos vaisingos galetu buti
suprantu kaip sunku atsisakyti svajoniu
Papildyta:
QUOTE(Vykte @ 2010 12 18, 16:09)
O kada pradeda ryskėti antra juostelė? pasidariau pries savaite testuka, tai po geros valandos pasirode labai neryski antra juostelė, apsidžiaugiau, nes su pirmu irgi buvo tas pats, bet po keliu valandu pasirode mm, bet kitokios nei visada, labai negausios ir tik 1 d, kitas dienas tik truputi patepliojo. Bet pries pora dienu vel pasidariau testa ir vel tas vaiduokliukas atsidaro po geros valandos, gal kazkiek ryskesnis, net nezinau. Bijau kad koks nebutu nesivystantis ir negimdinis, nes tokiu turejau 
Laikykis Vykte, spaudziu uz tave kumstukus kad viskas butu gerai
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 12 18, 18:39)
Sveikos
aš su tokiu klausimu, ar gali nėštumo testas rodyti nėštumą 7 dienos po O
nes šiandien ryte neiškenčiau ir pasidariau NT, ir matau tokia laaabai neryškią antrą juostelę. Tada dieną pasidariau OT testuką, tai jis rodo dvi juosteles, nors kontrolinė ryškesnė, vkr dariausi OT palyginimui tai rodė tik kontrolinę, o ta kita vos vos įžiūrima...nu nieko aš nebesuprantu
Gal jūs pakomentuosit 
Pati nedariau OT bet kiek cia raso mamyciu tai sako, kad parodo
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2010 12 19, 00:51)
Sveikos. ką manote apie tokį testuką? Yra vaiduoklis, taip? Beje, foto nekokybiška

na sveikinu
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 19, 21:16)
Aš šiandien kaip ir rimtai dar nepradėjau mmm, tik patepė ir dingo
Man taip nebūdinga
Niu dar pafantazuosiu
o gal 
Na dar nenuleidzam nosytes ir laukiam
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 20, 10:19)
Gali ir nerodyti, kartais net kai veluoja mmm nevisom is karto parodo 
Kantrybes
Papildyta:
. o jei implantacija ivyko anksciau tai ir NT jau gali rodyti. Jautrus testukai nuo 7 dienos rodo. Jei koks rapi preg 
Kantrybes
Papildyta:
Man turbut tikrai tos kantrybes bais ir truksta, bet manau, kad cia del to labai didele viltis uz to slepias
O cia del tu testuku, jau ne pirmam forume skaitau, kad rapi preg nera jautrus ankstyvam nestumui... Ar yra geresniu/jautresniu uz ji cia LT?
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 10:26)
Man turbut tikrai tos kantrybes bais ir truksta, bet manau, kad cia del to labai didele viltis uz to slepias
O cia del tu testuku, jau ne pirmam forume skaitau, kad rapi preg nera jautrus ankstyvam nestumui... Ar yra geresniu/jautresniu uz ji cia LT?
na nezinau kiek zinau tai jie pakankamai jautrus, na bent jau taip raso
QUOTE(Oliza @ 2010 12 20, 11:31)
Kokius pirkai?
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 10:36)
viena juostele Instant wiew, kita kasete tos pat firmos
QUOTE(Oliza @ 2010 12 20, 11:52)
viena juostele Instant wiew, kita kasete tos pat firmos
ryt ryta bandysiu juostele gadint 
Tikekimes, bus sekmingas bandymas ir antro net neprireiks
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 11:06)
prireiks prireiks, kasete graziau kaledinej dezutej atrodytu
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 09:26)
na ar geresnis nezinau bet irgi pakankamai jautrus yra easy cup puodelis
QUOTE(Oliza @ 2010 12 20, 10:31)
kantrybes kantrybes
Pasipylė testukų gadinimai
na tikėkimės, kad dauguma jų nenuvils... Merginos kantrybės Jums ir prieš kalėdinio stebuklo...
Na, o man jaučiu artėja mm nors tu ką... šiandien naktį jau tokie skausmai kankino, būdingi prieš mm, prie krūtinės negaliu prisiliest net...
Jau ir viltys mano žlugo... nes vis tikiuos, kad pastojus tokių požymių kaip prieš mm man nebus... Todėl jaučiu, kad tai tų prakeiktų mm požymiai...
Na, o man jaučiu artėja mm nors tu ką... šiandien naktį jau tokie skausmai kankino, būdingi prieš mm, prie krūtinės negaliu prisiliest net...
Jau ir viltys mano žlugo... nes vis tikiuos, kad pastojus tokių požymių kaip prieš mm man nebus... Todėl jaučiu, kad tai tų prakeiktų mm požymiai...
QUOTE(lliinute @ 2010 12 20, 12:22)
Pasipylė testukų gadinimai
na tikėkimės, kad dauguma jų nenuvils... Merginos kantrybės Jums ir prieš kalėdinio stebuklo...

Negali žinoti