Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Aš šiandien kaip ir rimtai dar nepradėjau mmm, tik patepė ir dingo biggrin.gif Man taip nebūdinga biggrin.gif Niu dar pafantazuosiu lotuliukas.gif o gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 19, 13:00)
Sveikinu su tom dviem juostelem  4u.gif

O as va nieko nebesuprantu... Sian 22 ciklo d. is 28... Maniau jau testukas turetu rodyti, jei esu  nestuke.gif ... Ir 8 dienos po O praejo... bet jis nieko nerodo, ar as ka ne taip suprantu?  verysad.gif

Gali ir nerodyti, kartais net kai veluoja mmm nevisom is karto parodo smile.gif
Kantrybes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skrega @ 2010 12 19, 20:22)
thumbup.gif matosi,fainai thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
4u.gif
4u.gif

As tai kiekviena karta per mm sau vis pazadu,kad daugiau neplanuosiu samoningai,neziuresiu/nespeliosiu kada cia OV turetu buti.Busiu atsipalaidavus.Bet tik pasibaigia mm ir vel viskas is naujo,vis pagaunu save,kad paskaiciuoju dienas,kada cia jos vaisingos galetu buti doh.gif

suprantu kaip sunku atsisakyti svajoniu 4u.gif kantrybes ir tikrai pasiseks mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Vykte @ 2010 12 18, 16:09)
O kada pradeda ryskėti antra juostelė? pasidariau pries savaite testuka, tai po geros valandos pasirode labai neryski antra juostelė, apsidžiaugiau, nes su pirmu irgi buvo tas pats, bet po keliu valandu pasirode mm, bet kitokios nei visada, labai negausios ir tik 1 d, kitas dienas tik truputi patepliojo. Bet pries pora dienu vel pasidariau testa ir vel tas vaiduokliukas atsidaro po geros valandos, gal kazkiek ryskesnis, net nezinau. Bijau kad koks nebutu nesivystantis ir negimdinis, nes tokiu turejau  doh.gif

Laikykis Vykte, spaudziu uz tave kumstukus kad viskas butu gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blaze @ 2010 12 18, 18:39)
Sveikos 4u.gif aš su tokiu klausimu, ar gali nėštumo testas rodyti nėštumą 7 dienos po O blink.gif nes šiandien ryte neiškenčiau ir pasidariau NT, ir matau tokia laaabai neryškią antrą juostelę. Tada dieną pasidariau OT testuką, tai jis rodo dvi juosteles, nors kontrolinė ryškesnė, vkr dariausi OT palyginimui tai rodė tik kontrolinę, o ta kita vos vos įžiūrima...nu nieko aš nebesuprantu doh.gif  Gal jūs pakomentuosit smile.gif

Pati nedariau OT bet kiek cia raso mamyciu tai sako, kad parodo nestuke.gif . o jei implantacija ivyko anksciau tai ir NT jau gali rodyti. Jautrus testukai nuo 7 dienos rodo. Jei koks rapi preg g.gif
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2010 12 19, 00:51)
Sveikos. ką manote apie tokį testuką? Yra vaiduoklis, taip? Beje, foto nekokybiška
user posted image

na sveikinu 4u.gif 4u.gif labai grazus rezultatas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 19, 21:16)
Aš šiandien kaip ir rimtai dar nepradėjau mmm, tik patepė ir dingo  biggrin.gif Man taip nebūdinga biggrin.gif Niu dar pafantazuosiu  lotuliukas.gif o gal  ax.gif

Na dar nenuleidzam nosytes ir laukiam 4u.gif kada testuko diena?
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2010 12 20, 10:19)
Gali ir nerodyti, kartais net kai veluoja mmm nevisom is karto parodo smile.gif
Kantrybes  mirksiukas.gif

Papildyta:

Pati nedariau OT bet kiek cia raso mamyciu tai sako, kad parodo  nestuke.gif . o jei implantacija ivyko anksciau tai ir NT jau gali rodyti. Jautrus testukai nuo 7 dienos rodo. Jei koks rapi preg  g.gif

Man turbut tikrai tos kantrybes bais ir truksta, bet manau, kad cia del to labai didele viltis uz to slepias ax.gif

O cia del tu testuku, jau ne pirmam forume skaitau, kad rapi preg nera jautrus ankstyvam nestumui... Ar yra geresniu/jautresniu uz ji cia LT? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 10:26)
Man turbut tikrai tos kantrybes bais ir truksta, bet manau, kad cia del to labai didele viltis uz to slepias  ax.gif 

O cia del tu testuku, jau ne pirmam forume skaitau, kad rapi preg nera jautrus ankstyvam nestumui... Ar yra geresniu/jautresniu uz ji cia LT?  blush2.gif

na nezinau kiek zinau tai jie pakankamai jautrus, na bent jau taip raso g.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau 2 NT, jau kaip niezti rankos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 20, 11:31)
Siandien nusipirkau 2 NT, jau kaip niezti rankos...  lotuliukas.gif

Kokius pirkai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 10:36)
Kokius pirkai?  biggrin.gif

viena juostele Instant wiew, kita kasete tos pat firmos rolleyes.gif ryt ryta bandysiu juostele gadint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 20, 11:52)
viena juostele Instant wiew, kita kasete tos pat firmos rolleyes.gif  ryt ryta bandysiu juostele gadint  ax.gif

Tikekimes, bus sekmingas bandymas ir antro net neprireiks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 11:06)
Tikekimes, bus sekmingas bandymas ir antro net neprireiks  thumbup.gif

prireiks prireiks, kasete graziau kaledinej dezutej atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rrutele @ 2010 12 20, 09:26)
O cia del tu testuku, jau ne pirmam forume skaitau, kad rapi preg nera jautrus ankstyvam nestumui... Ar yra geresniu/jautresniu uz ji cia LT?  blush2.gif

na ar geresnis nezinau bet irgi pakankamai jautrus yra easy cup puodelis smile.gif
QUOTE(Oliza @ 2010 12 20, 10:31)
Siandien nusipirkau 2 NT, jau kaip niezti rankos...  lotuliukas.gif

kantrybes kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
Pasipylė testukų gadinimai biggrin.gif na tikėkimės, kad dauguma jų nenuvils... Merginos kantrybės Jums ir prieš kalėdinio stebuklo...
Na, o man jaučiu artėja mm nors tu ką... šiandien naktį jau tokie skausmai kankino, būdingi prieš mm, prie krūtinės negaliu prisiliest net...
Jau ir viltys mano žlugo... nes vis tikiuos, kad pastojus tokių požymių kaip prieš mm man nebus... Todėl jaučiu, kad tai tų prakeiktų mm požymiai... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 20, 12:22)
Pasipylė testukų gadinimai biggrin.gif  na tikėkimės, kad dauguma jų nenuvils... Merginos kantrybės Jums ir prieš kalėdinio stebuklo...
Na, o man jaučiu artėja mm nors tu ką... šiandien naktį jau tokie skausmai kankino, būdingi prieš mm, prie krūtinės negaliu prisiliest net...
Jau ir viltys mano žlugo... nes vis tikiuos, kad pastojus tokių požymių kaip prieš mm man nebus... Todėl jaučiu, kad tai tų prakeiktų mm požymiai... schmoll.gif  doh.gif

Negali žinoti 4u.gif Dar neskubėk savęs kankinti ir palauk... ateis, tai ateis... O tu NT dar nepagadinai? doh.gif
Atsakyti