Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Dženy @ 2010 12 23, 14:31)
na manes jau siemet neaplankys  verysad.gif  verysad.gif  parejo nelauktosios  gun_bandana.gif

nenusimink, nors manau lengva kalbeti, toms, kurios dar turi vilties tiketis....as tai zinau, kad jei mane aplankys tos nelemtos mmm, as save guosiu tuo, kad matyt vaikelis renkasi tinkamesni laika sau, ir tikrai zinau, kad nuo to jis bus dar labiau mylimas ir taip be proto trokstamas smile.gif Nezinau kiek laiko jus jau bandot, bet zinau viena, uz sunkius darbus su kaupu buna atlyginta...
Atsakyti
dekui merginos 4u.gif na vilties niekada neprarandu, stengiuos i viska ziureti optimistiskai, nors planavimo laika jau skaiciuojame metais nebe menesiais smile.gif mano megstamiausias posakis kuri visuomet taikau tokiais atvejais: bus taip kaip turi buti net jei tai ir bus kitaip smile.gif
Atsakyti
As su nebaigtu bronhitu isejau i darba doh.gif Visos tik ir kalbejome apie nestuma lotuliukas.gif ir as... istylejau thumbup.gif nenoriu sakyti dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noreciau paprasyti zvilgsnio is salies smile.gif Ar yra kas nors matomo sitame teste?
user posted image
Atsakyti
na kazkas matomo tikrai yra, bet jau toks pasikavojes vaiduokliukas bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženy @ 2010 12 24, 10:54)
na kazkas matomo tikrai yra, bet jau toks pasikavojes vaiduokliukas  bigsmile.gif  smile.gif

Bandyk dar karta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agute07 @ 2010 12 24, 11:09)
Bandyk dar karta  4u.gif

lliinute laukiam ziniuuuu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikqte @ 2010 12 24, 01:31)
Sveikos,
Noreciau paprasyti zvilgsnio is salies smile.gif Ar yra kas nors matomo sitame teste?
user posted image

as kazka matau lb svelniai rausvo,linkiu kad rysketu smile.gif
Atsakyti
žinios tos pačios... juostelė vos įžiūrima, tik šiek tiek ryškesnė, labai nedaug. Tai jau nervuotis imu...važiuosi į vaistinę dar pirksiu testukų... man tokie vaiduokliai visai nepatinka. Noriu ryškaus ir aiškaus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 24, 11:37)
žinios tos pačios... juostelė vos įžiūrima, tik šiek tiek ryškesnė, labai nedaug. Tai jau nervuotis imu...važiuosi į vaistinę dar pirksiu testukų... man tokie vaiduokliai visai nepatinka. Noriu ryškaus ir aiškaus. doh.gif

lliinute yra ankstyvi testai Eurovaistineje, kainuoja 18 lt ir dar vienas is tikslesniu yra puodelis.
Atsakyti
QUOTE(lliinute @ 2010 12 24, 09:37)

pabandyk abu nufotografuoti ir mum parodyt smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau dar tris... tai mėginsiu kitą kartą, nežinau kada. Vyrui nereikėjo net testo rodyt, jis sakė ir taip jam aišku, nes kitokia pasidariau...
Bet vistiek dar gadinsiu testukus:)
Gaila laiko neturiu... įkelčiau tas foto... nebent vėliau atsilaisvinsiu smile.gif manau šiandien visos turim daaaaaug daaaaug reikalų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikqte @ 2010 12 23, 23:31)
Sveikos,
user posted image

na, vos vos matosi. bet labai laai jau minimaliai. pradžioj net nemačiau.
linkiu kad ryškėtų ir ant naujų jau būtum be jokių dvejonių

QUOTE(lliinute @ 2010 12 24, 09:37)

nu manau kad tikrai jau reikia sveikint smile.gif ech kaip faina
Atsakyti