QUOTE(kur-rita @ 2011 01 03, 21:06)
seikos esamos ir busimos mamytes
as rasau cia nes nzn i koki skyreli galima butu kreiptis....gal nesupyksit jei ne i tema...
is mano gines jokios naudos(ta prasme,kad ji nekonsultuoja telefonu,o as siuo metu ne galiu pas ja nulekti)tai gavojau gal jus kas susiduret su panasia situacija....zodziu pas mane ciklas ilgas 32d bet gruodzio men buvo 21d ir tai man gine pasake,kad tai mmm,nes pati galvojau,kad siaip kazkoks kraujavimas buvo(nes isvis nebuvo nieko panasaus i mmm) tai vat ji apziurejo pasake,kad nieko nemato ir vsio,as namie padariau testuka ir man parode
II 
,bet antra labai neryskia tai nusprendziau,dar biski paluketi(nes anksti dar) ir dar viena testa padaryti, sian is ryto padariau ir jis neigiamas

tai biski susipajniojau kaip cia kas yra,ar gali testas meluoti,jei jis buvo atliktas pries pat mmmm(turi opasideti poryt ,bent jau mano apskaiciavimais) o tas ankstesnis buti teisingas?ji buvau atlikus sav atgal..????..sorry uz tai,kad labai istesiau visa pasakojima,tiesiog nzn kaip kitaip paaiskinti...
Klausiau savo gines, nes man buvo panasus variantas, tai ji sake, kad per tas nelauktas mm galejo neisitvirtinti zirnis ir pabegti, todel ir testas dar po keliu dienu po mm dar gali rodyti teigiama... Sake gali net iki savaites rodyti teigiama
Bet gali buti, kad ir pastojai gal pries pat menesines ir viskas yra tvarkoje
Butinai pasikartok testa... arba pasidaryk hcg ir tikrai bus aisku taip ar ne