Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(oliushka @ 2011 01 04, 07:08)
Pasidariau šiandien ryte testuką parodė Iverysad.gif
Bet po pusvalandžio atsirado vaiduoklis, ir toks gerai įžiūrimas. Bet ant pakuotės rašo, kad vertinti testą po 3min, o po penkių jau negalima doh.gif  nežinau, ką ir galvot g.gif  Reik turbūt nusipirkt kito gamintojo ir pakartot. Kokius testukus perkat bigsmile.gif

man atrodo kad irgi bus II ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kur-rita @ 2011 01 03, 21:06)
seikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif
as rasau cia nes nzn i koki skyreli galima butu kreiptis....gal nesupyksit jei ne i tema... 4u.gif
is mano gines jokios naudos(ta prasme,kad ji nekonsultuoja telefonu,o as siuo metu ne galiu pas ja nulekti)tai gavojau gal jus kas susiduret su panasia situacija....zodziu pas mane ciklas ilgas 32d bet gruodzio men buvo 21d ir tai man gine pasake,kad tai mmm,nes pati galvojau,kad siaip kazkoks kraujavimas buvo(nes isvis nebuvo nieko panasaus i mmm) tai vat ji apziurejo pasake,kad nieko nemato ir vsio,as namie padariau testuka ir man parode II  wub.gif ,bet antra labai neryskia tai nusprendziau,dar biski paluketi(nes anksti dar) ir dar  viena testa padaryti, sian is ryto padariau ir jis neigiamas g.gif  tai biski susipajniojau kaip cia kas yra,ar gali testas meluoti,jei jis buvo atliktas pries pat mmmm(turi opasideti poryt ,bent jau mano apskaiciavimais) o tas ankstesnis buti teisingas?ji buvau atlikus sav atgal..????..sorry uz tai,kad labai istesiau visa pasakojima,tiesiog nzn kaip kitaip paaiskinti...

Klausiau savo gines, nes man buvo panasus variantas, tai ji sake, kad per tas nelauktas mm galejo neisitvirtinti zirnis ir pabegti, todel ir testas dar po keliu dienu po mm dar gali rodyti teigiama... Sake gali net iki savaites rodyti teigiama 4u.gif
Bet gali buti, kad ir pastojai gal pries pat menesines ir viskas yra tvarkoje ax.gif
Butinai pasikartok testa... arba pasidaryk hcg ir tikrai bus aisku taip ar ne smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės:4u:
Ryt ryte pakartosiu testą ax.gif Gal pavyks kito gamintojo rast mūsų kaime lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2011 01 04, 08:08)
Pasidariau šiandien ryte testuką parodė Iverysad.gif
Bet po pusvalandžio atsirado vaiduoklis, ir toks gerai įžiūrimas. Bet ant pakuotės rašo, kad vertinti testą po 3min, o po penkių jau negalima doh.gif  nežinau, ką ir galvot g.gif  Reik turbūt nusipirkt kito gamintojo ir pakartot. Kokius testukus perkat bigsmile.gif

na mano pirmasis 10 DPO isryskejo vaiduokliukas po kokiu 2 val. 4u.gif tai po poros dienu pakartojau ir radau laiku ryskejanti II thumbup.gif
tyliai tylai laikau kumstelius uz tave 4u.gif
Atsakyti
My Webpage
na bandau ikelti nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 04, 16:27)
My Webpage

gražus vaizdelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 04, 16:27)
My Webpage

thumbup.gif reikes man ryt gal vel pabandyt,turi mmm ateit 7,jau gal ryt parodys jei yra rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
valio pavyko na va mano vaiduokliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 04, 14:27)
My Webpage

tikrai grazus vaiduokliukai bigsmile.gif o gal kraujuka daretes veliau?ar pas gine greit ruosiates eiti?smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 04, 17:27)
My Webpage

kaip grazu wub.gif kazin ar dar teks toki vaizdeli pamatyti savo nt.... labai sveikinu wub.gif wub.gif
kaip tik ryt bandysiu viena gadinti,bet eilini karta itariu bus I
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 04, 16:42)
valio pavyko na va mano vaiduokliukai  thumbup.gif

o kada turejo buti jusu mmm?
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 04, 15:27)
My Webpage

super virusiukai wub.gif wub.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 01 04, 15:59)
kaip grazu  wub.gif  kazin ar dar teks toki vaizdeli pamatyti savo nt.... labai sveikinu  wub.gif  wub.gif
kaip tik ryt bandysiu viena gadinti,bet eilini karta itariu bus I

o gal bus II, BT labai nebloga tavo mirksiukas.gif
Atsakyti