Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu į Kanadą

stai prasau dalinuosi lengvais ir greitais budais isvykti i Kanada metams:
http://www.canadaint...x.aspx?lang=lit
Atsakyti
QUOTE(Natalija1 @ 2010 11 09, 08:10)
O mes naudojames konsultanto pagalba, nes taip maziau galva sukti reikia  ax.gif Vyras dirba, nelabai turi laiko issamiai dometis, as anglu praktiskai nemoku  blush2.gif  verysad.gif Ir net bijau pagalvoti kaip sunku bus jei reiks vaziuoti i Kanada  doh.gif

Norejau pasiklausti a pasisieke jums isvykti per si konsutanta? Ar patikimas?
Atsakyti
QUOTE(Lavija @ 2011 03 16, 20:06)
Norejau pasiklausti a pasisieke jums isvykti per si konsutanta? Ar patikimas?

Vyras jau gavo dokumentus, tai gali vykti bet kada, bet kol kas neskubame... Laukiame vasaros... Dabar tas konsultantas bando ieskoti darbo vyrui.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Prie savaitę man ir mano draugei pavyko susitvarkyti popierius dėl išvykimo į Kanadą. Mes ruošiamės vykti į Kanadą su viza "Work and Travel" (Darbas atostogaujant). Ši viza leidžia dirbti ir keliauti po visą Kanadą metus laiko. Po metų reiks grįžti atgal į Lietuvą arba pildyti dokumentus kitai vizai ir toliau ten likti. Gaila, bet šios vizos prasitęst nebus galima, bet manau, kad per metus laiko pavyktu rasti darbą ir paskui prašyt kitos rūšise vizos. Radom ir kreipėmės į žmogų, kuris padėjo susitvarkyti visus popierius labai greitai, praktiškai per savaitę, viską labai puikiai paaiškino ir padėjo, nes pačios jaučiu būtume užtrūkę žymiai ilgiau kol viską išsiaiškintume. Jeigu kas nori išvykti į Kanadą su šia viza ir greitai susitvarkyti popierius, rašykite man į až, galėsiu duoti jo kontaktus. Dabar liko tik laukti nuo 6 iki 8 savaičių kol gausim atsakymą ir tada jau viskas, krausimės daiktus ir skrisim biggrin.gif
Atsakyti
bet nieko sunkaus ir paciam uzsipildyti dokumentus pagal ta work travel programa.. geriau pinigelius pataupyti, nes ju tikrai prireiks, nei moketi konsultantui vien uz dokumentu uzpildyma pora simtu.. jei kam reikia nemokamos konsultacijos - rasykite i a.z.
beto yra labai geras puslapiukas turbut jau ne karta minetas http://kanadairmes.webs.com/ kuriame zmones tiesiogiai dalinasi savo patirtimi, jei reikia paaiskina ir padeda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pitchy: 18 kovo 2011 - 19:06
sakykit, o jei vaikas neskiepytas, tai neisileis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 20 balandžio 2011 - 11:41
Kokie butu mano sansai islaikyti testa?

specialybe: Pastatu restauratorius
turto: neturiu (paciam tik 21m.)
Anglu level'is: upper intermediate

Ir beje , ar galetu kas numesti linka, kur ta testuka atlikti? nes senam meta error.

Ir kaip supratau visas procesas eina nebe 1, bet 2 metus, taip?
Atsakyti
QUOTE(Natalija1 @ 2011 03 16, 22:23)
Vyras jau gavo dokumentus, tai gali vykti bet kada, bet kol kas neskubame... Laukiame vasaros... Dabar tas konsultantas bando ieskoti darbo vyrui.

Gal galite pasakyti kiek tas konsultantas kainuoja? Galit i AZ, labai dekinga.
Mes labai smarkiai domimes sia salimu visai seimai.

Gal galite kas nors pasakyti, ar esate isvaziave visa seima su vaikais mazais visi iskarto? kazkaip vis mastau, kad bus labai sudetinga su vaikais, o palikti tikrai nenoriu. Ar sudetinga juos i darzeli iregistruoti tik nuvaziavus?
Atsakyti
QUOTE(Serilina @ 2011 05 06, 15:50)
Gal galite pasakyti kiek tas konsultantas kainuoja? Galit i AZ, labai dekinga.
Mes labai smarkiai domimes sia salimu visai seimai.

Gal galite kas nors pasakyti, ar esate isvaziave visa seima su vaikais mazais visi iskarto? kazkaip vis mastau, kad bus labai sudetinga su vaikais, o palikti tikrai nenoriu. Ar sudetinga juos i darzeli iregistruoti tik nuvaziavus?

Daug kas priklauso nuo to, kur tu vaziuosi. As esu Edmontone (Albertos provincija) - mano vyras kanadietis, ir 2008 mes cia su abiem vaikais atvaziavom. Tokiu darzeliu, kaip LT nelabai cia rasi smile.gif Pirma, jie daug brangesni smile.gif Cia, Edmontone, darzelis kainuoja apie 700-800$/men. I gerus, ilgos eiles. I nelabai gerus, gali gana lengvai rasti savo rajone. Dar kitas variantas yra - dayhomes. T.y. dazniausiai motinos turi darzelius savo namuose. Jie turi tureti sertifikacija irgi, bet variantas. Jie kai kuriems patinka labiau, nes buna maziau vaiku (vienam aukletojui turi buti mazdaug 6 vaikai, priklausomai nuo amziaus).
Dar, vaikams nuo 3 metu yra tokie pre-schools, kur vyksta zaidimai/pamokeles mazdaug 3 val per diena tik ir kelias dienas per savaite.
As manau, kad koki menesi tau uztruktu ten juos iregistruoti, bet turbut rastum kur smile.gif
Sekmes!
Atsakyti
Sveiki busimi ir esami Kanados gyventojai smile.gif Aš irgi planuoju kelt sparnus ir kitais metais ten išvykti. Tačiau iškilo toks klausimas - ar pristatant dokumentus būtent pagal IEC paraišką yra būtinas koks nors užsienio kalbos lygio sertifikatas? Pavyzdžiui, anglų TOEFL ar IELTS? Nežinau ar turiu laikyt testą ar ne...
Atsakyti
QUOTE(bandytoja1 @ 2011 06 04, 18:19)
Sveiki busimi ir esami Kanados gyventojai smile.gif Aš irgi planuoju kelt sparnus ir kitais metais ten išvykti. Tačiau iškilo toks klausimas - ar pristatant dokumentus būtent pagal IEC paraišką yra būtinas koks nors užsienio kalbos lygio sertifikatas? Pavyzdžiui, anglų TOEFL ar IELTS? Nežinau ar turiu laikyt testą ar ne...

Sveika, buk rami, tikrai nereikia jokiu sertifikatu, nieks netikrina tokiu dalyku, nes cia yra grynai tavo pacios reikalas kiek tu angliskai kalbi ir susikalbi. As nuo sestadienio Vankuveryje, tai jei kils klausimu - drasiai rasyk, tikrai padesiu. Zinau kaip tai svarbu:) Sekmes!
Atsakyti
Sveiki.Užpildėme ir mes dokumentus patys pagal tą supaprastintą programą metams.Laukiame atsakymo,vyktume su 3 vaikais.Į Kalgarį ten mano draugė jau 10metų gyvena smile.gif
Atsakyti