Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu į Kanadą

QUOTE(Dvynukai @ 2006 10 09, 22:46)
, vakar kaip tik bendravau su kanadieciu is vankuverio, na jis man taip idomiai sako ko jus visi verziates i ta kalgario krasta.

O tu jam atrsakyk kad mes megstam alkoholi pirkti sekmadieniais ( BC alkoholio sekmadieni nenusipirksi) ir kai draudziam masinas norim turet pasirinkima o ne viena monopoline kompanija;) kuri paskutini kaili nulupa. Dar sakyk, kad mes lietuviai is Lietuvos labai lietaus nemegstam ir mums sauletas ir grynas Calgary oras daug geriau uz amzina Vancuverio lietu. Zodziu pats tegu savo Hongkuveryje ar Vankonge ir sedi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cancer: 27 vasario 2007 - 19:05
sveikos visos super manytes!!!!!
labai aciu uz atsakymus bandysim eit i londono amabasada ir sneket,gal pavyks,juk tik noriu pamatyt tevus ir vel cia grizti.atrodo tiek nedaug,o kartu tiek daug.labai visom aciu!!!!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norejau jusu paprasyti, gal zinote kas adresa i puslapi kuriame galima butu uzipildyti savo anketa del migracijos i kanada. Ten ta anketa parodo kokie procentai gavimui vizai. Tikiuosi suprantate ko prasau 4u.gif
DEKUI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panelytė @ 2007 05 08, 12:06)
Sveikos  4u.gif
Norejau jusu paprasyti, gal zinote kas adresa i puslapi kuriame galima butu uzipildyti savo anketa del migracijos i kanada. Ten ta anketa parodo kokie procentai gavimui vizai. Tikiuosi suprantate ko prasau  4u.gif
DEKUI  biggrin.gif

http://www.cic.gc.ca...sess/index.html

tik cia ne anketa o toks testukas online kur suvedus duomenis suzinosi ar surenki taskus reikalingus imigracijai. aplami visa info apie imigracija yra cia

www.cic.gc.ca
Atsakyti
QUOTE(Cancer @ 2007 05 09, 15:46)
http://www.cic.gc.ca...sess/index.html

tik cia ne anketa o toks testukas online kur suvedus duomenis suzinosi ar surenki taskus reikalingus imigracijai. aplami visa info apie imigracija yra cia

www.cic.gc.ca

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
žiūriu skyrelis jau apmiręs unsure.gif Ar dar liko norinčių emigruoti, aš irgi labai noriu su šeima į Kanadą, pasidalinkit prašau info, nuo ko pradėti????
Ačiūū iš anksto labai 4u.gif Senos nuorodėlės deja jau neveikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiba: 13 kovo 2008 - 16:54
QUOTE(Žiba @ 2008 03 13, 14:53)
Sveiki,
žiūriu skyrelis jau apmiręs unsure.gif Ar dar liko norinčių emigruoti, aš irgi labai noriu su šeima į Kanadą, pasidalinkit prašau info, nuo ko pradėti????
Ačiūū iš anksto labai 4u.gif Senos nuorodėlės deja jau neveikia  g.gif

Gi į Kanadą nebereikia vizų su naujausiais LT pasais wink.gif Ir delfyje rašė, ir Lryte....
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 03 13, 09:19)
Gi į Kanadą nebereikia vizų su naujausiais LT pasais wink.gif Ir delfyje rašė, ir Lryte....

Taip. Nuo kovo 1-osios nebereikia turistinių vizų. Bet legalaus imigravimo procesas išlieka ilgas ir nuobodus mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2008 03 13, 17:19)

tik su naujais pasais blink.gif tai jei mano senas,ale jis galiojantis,tai taip išeina,kad aš į Kanadą nepapaulčiau g.gif na bet ale tie seni pasai ir galioja ir į JAV pilnumoj deda vizas unsure.gif tai taip išeina jei nori keliauti reikia keistis pasus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2008 03 13, 18:40)
Taip. Nuo kovo 1-osios nebereikia turistinių vizų. Bet legalaus imigravimo procesas išlieka ilgas ir nuobodus mirksiukas.gif.

Tai vat kad, domina tas ilgas ir nuobodus ax.gif Jei nesunku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiba @ 2008 03 13, 11:37)
Tai vat kad, domina tas ilgas ir nuobodus ax.gif Jei nesunku blush2.gif

Visa informacija yra šioje interneto svetainėje - skaityk ir ruošk popieriukus smile.gif. Sunku nėr, tik ilga ir nuobodu mirksiukas.gif.

Citizenship and Immigration Canada
Atsakyti
Ačiū, jau skaitau smile.gif
Atsakyti