Įkraunama...
Įkraunama...

Kelmietės ir emigrantės

QUOTE(Janushka_ @ 2011 10 08, 15:46)
Jau temoje buvo sioks toks bruzdesys, o dabar ir vel nyku  biggrin.gif

visos apsivertusios darbais ir viskuo kitu, tai laiko nelabai yra ir prie kompu sedet smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 09, 09:29-->
QUOTE(Šarkelėsmile.gif @ 2011 10 09, 09:29)
visos apsivertusios darbais ir viskuo kitu, tai laiko nelabai yra ir prie kompu sedet smile.gif

Beje, kaip jusu privataus darzelio ideja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Janushka_ @ 2011 10 09, 10:54)
Beje, kaip jusu privataus darzelio ideja?  bigsmile.gif

Nieko gero... labai didele biurokratija, o dirbt is idejos tikrai nesinori blush2.gif tai sumasciau nauju veiklu, aisku, jau vaikams to nepritaikysim, bet mamytems joooo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios mamytes kelmietes 4u.gif
Sakykit ar butu jums reikalingas sporto klubas Kelmeje, kur galetumet padailinti savo kuno linijas?
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2011 10 10, 16:03)
Sveikos mielosios mamytes kelmietes  4u.gif
Sakykit ar butu jums reikalingas sporto klubas Kelmeje, kur galetumet padailinti savo  kuno linijas?

Butinai drinks_cheers.gif Jau seniai galvoju kaip butu gerai koks sporto klubas bigsmile.gif
Atsakyti
Pavasari turetu atsidaryti mirksiukas.gif mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2011 10 11, 18:30)
Pavasari turetu atsidaryti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tikrai? Kurioj vietoj? bigsmile.gif Laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
is pletku suzinojau,kad temute atsigavo,ateinu ir negaliu patiket! akurat biggrin.gif

smagu..vis del to cia buvo geriausiai kaip bebutu...tad mielai prisijungsiu prie diskusiju smile.gif
sporto klubas manau gera ideja, as jau nebe kelmej gyvenu,bet visad noredavau akd butu sporto klubas ir manau tikrai atsiras norinciu...pvz mano sese tikrai eis jei ten viskas bus normaliai smile.gif kainos jeigu neuzsikels kosmines tikrai klientu tures smile.gif

zodziu taip..man sake parasyt tai parasau...kas susidomes bus labai faina..

lapkricio pradzioje grystu trumpam i kelme, mano svajone butu pasimatyti su jumis,labai pasiilgau..tad gal iseitu koks mini mytukas... g.gif nezinau nei kur nei kada...tad cia jau uzduotis senbuvems blush2.gif turesiu tik kelias dienas,visur turim alekti,daug reikaliuku, pagal musu planus lapkricio 8 galeciau uzsizymet ryskiai raudonai pvz biggrin.gif tai va...
Atsakyti
smile.gif+2011 10 10, 07:41-->
QUOTE(Šarkelėsmile.gif @ 2011 10 10, 07:41)
Nieko gero... labai didele biurokratija, o dirbt is idejos tikrai nesinori blush2.gif tai sumasciau nauju veiklu, aisku, jau vaikams to nepritaikysim, bet mamytems joooo tongue.gif

Suintrigavot labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Janushka_ @ 2011 10 11, 19:27)
Tikrai? Kurioj vietoj?  bigsmile.gif  Laukiu  thumbup.gif

QUOTE(Zivilita @ 2011 10 12, 15:22)
Labuka 4u.gif
is pletku suzinojau,kad temute atsigavo,ateinu ir negaliu patiket! akurat  biggrin.gif

smagu..vis del to cia buvo geriausiai kaip bebutu...tad mielai prisijungsiu prie diskusiju  smile.gif
sporto klubas manau gera ideja, as jau nebe kelmej gyvenu,bet visad noredavau akd butu sporto klubas ir manau tikrai atsiras norinciu...pvz mano sese tikrai eis jei ten viskas bus normaliai smile.gif kainos jeigu neuzsikels kosmines tikrai klientu tures  smile.gif

zodziu taip..man sake parasyt tai parasau...kas susidomes bus labai faina..

labai smagu girdeti 4u.gif sporto klubas tikrai bus mirksiukas.gif
kainu kosminiu nebus mirksiukas.gif atitiks kokybe, ir tt thumbup.gif
sporto klubas bus rengiamas miesto centre arba netoli jo. Beje klubo orentacija bus daugiau moterys mirksiukas.gif , bus vedami sestadieniniai seminarai maisto pasirinkimo, dietos ir ttt klausimais, aisku vyrai showoff.gif taip pat nebus nuskriausti showoff.gif mirksiukas.gif , bus ieskoma sportininku-iu, ju ruosimas varzybom mirksiukas.gif , bus atsizvelgta i visu klientu norus.
Taip pat bus padaryta erdve jusu vaikuciams 2.gif pasizaisti, kol mamytes sportuos . fitness3.gif fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tecer: 12 spalio 2011 - 19:14
Vau nesitiki temutė atsigagavo ,sveikutės senbuvės ir naujokės mirksiukas.gif
O kokie planai Kelmėj kažkaip nesitiki.
Atsakyti
jau laukiu klubo:)

manau tikrai bus norinčių, bent jau aš 100 procentų už smile.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif

Pernai lankiau aerobiką ir jogą Kelmėje, tai vis su mergaitėmis pasvajodavom, kaip smagu būtų ,jei būtų koks nuolatos klubelis smile.gif
Atsakyti