Įkraunama...
Įkraunama...

Kelmietės ir emigrantės

Laba ryta,
kad ir kiek cia butu zmoniu,nauju ar senu vistiek niekas nesikeicia o jau turejau vilti ...

kaip bebutu as uzsukau,ir sakau parasysiu,nesvarbu kad po manes gal tik po menesio kas atrasys biggrin.gif

Laryte,smalsu ir man kokie vejai i kelme tave atpute blush2.gif

kita savaite atvyksiu i kelme,maciau fotkes,puske buvo gryzus,kelme labai isgrazejo per metus rolleyes.gif gaila tik nebeliko musu superaktyviu mamyciu,mytu ir pan... visi pasinere i savo ukius,darbus ir tie visi mytai niekam nebeidomu...gaila,bet nieko nepakeisiu,nenorit nereikia kaip sakant smile.gif

per sia savaite reikia kazkaip smutkes susikraut...kazkaip dar nesitiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2011 10 25, 08:52)
Laba ryta,
kad ir kiek cia butu zmoniu,nauju ar senu vistiek niekas nesikeicia o jau turejau vilti ...

kaip bebutu as uzsukau,ir sakau parasysiu,nesvarbu kad po manes gal tik po menesio kas atrasys  biggrin.gif

Laryte,smalsu ir man kokie vejai i kelme tave atpute  blush2.gif

kita savaite atvyksiu i kelme,maciau fotkes,puske buvo gryzus,kelme labai isgrazejo per metus  rolleyes.gif  gaila tik nebeliko musu superaktyviu mamyciu,mytu ir pan... visi pasinere i savo ukius,darbus ir tie visi mytai niekam nebeidomu...gaila,bet nieko nepakeisiu,nenorit nereikia kaip sakant  smile.gif 

per sia savaite reikia kazkaip smutkes susikraut...kazkaip dar nesitiki  smile.gif

Labas rytas. Na taip, jau buvo atsigavusi temukė , bet vėl nutilo visos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Janushka_ @ 2011 10 25, 10:29)
Labas rytas. Na taip, jau buvo atsigavusi temukė , bet vėl nutilo visos  ax.gif

nieko apie tave nezinom,bent jau as,prasom prisistatyti smile.gif kaip matau turi maziuka bigsmile.gif

nelauk kol kas rasys,pati rasyk rolleyes.gif as tikrinu daznai,atrasysiu tikrai smile.gif
Atsakyti
Labu smile.gif
QUOTE(Zivilita @ 2011 10 25, 09:52)
Laba ryta,

kaip bebutu as uzsukau,ir sakau parasysiu,nesvarbu kad po manes gal tik po menesio kas atrasys  biggrin.gif

Laryte,smalsu ir man kokie vejai i kelme tave atpute  blush2.gif

kita savaite atvyksiu i kelme,maciau fotkes,puske buvo gryzus,kelme labai isgrazejo per metus  rolleyes.gif  gaila tik nebeliko musu superaktyviu mamyciu,mytu ir pan... visi pasinere i savo ukius,darbus ir tie visi mytai niekam nebeidomu...gaila,bet nieko nepakeisiu,nenorit nereikia kaip sakant  smile.gif 

per sia savaite reikia kazkaip smutkes susikraut...kazkaip dar nesitiki  smile.gif

Ziviliuk, viskas vien internetu nesibaigia mirksiukas.gif reikia, dziaugtis, kad ir po 1 zinute i menesi paraso, visos turim kazkokius uzsiemimus, tad ir kompui laiko nebelieka, nuo kitos savaites as visai su kompu nebedraugausiu, nebent bus laisvu minuteliu darbe smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Ir as vis cia ikisu nose savo biggrin.gif Man ir idomu naujokes is kuriu Kelmes galu esat? ax.gif smile.gif Ka veikiat?
Patarkit mamytes,kaip man su savo vaiku susitvarkyt? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 10 25, 10:12)
Labutis  4u.gif  Ir as vis cia ikisu nose savo  biggrin.gif Man ir idomu naujokes is kuriu Kelmes galu esat?  ax.gif  smile.gif  Ka veikiat?
Patarkit mamytes,kaip man su savo vaiku susitvarkyt?  doh.gif

Na aš gyvenu mičiūrine, prie norfos, šiuo metu nedirbu auginu vaikelį, kuriam trys mėnesiai ax.gif
Dėl klausimo kaip su vaiku susitvarkyti, patarti nieko negaliu, nes po kol kas su savuoju neturiu problemų lotuliukas.gif Ateity gal ir aš to paties paklausiu biggrin.gif
Atsakyti
Na as ir problemu lyg ir neturejau, kol va darzelio lankyt nepradejom ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 10 25, 11:07-->
QUOTE(Šarkelėsmile.gif @ 2011 10 25, 11:07)
Labu smile.gif

Ziviliuk, viskas vien internetu nesibaigia mirksiukas.gif reikia, dziaugtis, kad ir po 1 zinute i menesi paraso, visos turim kazkokius uzsiemimus, tad ir kompui laiko nebelieka, nuo kitos savaites as visai su kompu nebedraugausiu, nebent bus laisvu minuteliu darbe smile.gif

deja deja,turiu tave nuvilti, yra tikrai ne viena kuri uzeina tikrai daznai,bet paskaito ir iseina kaip ir budavo anskciau,nenoriu kad cia butu chatas kad eitu zinutes pastoviai,nes taip tikrai niekad nebus biggrin.gif bet nebut abejingom,prisijungiam ir parasom bent kazka,jeigu jau radom laiko prisijungt ir paskaityt vadinas laiko atrasyt irgi turim,taip issaugotumem tarpusavio kaip sakant artimesni rysi,o dabar i menesi karta,tai ka cia gali rasyt...kai dazniau bendrauji tu temu visokiu atsiranda ir nekalbu as apie tas kurios kaip tu didziausia laika dirba,bet tikrai yra tokiu kurios dazniau priseda prie kompu, as irgi prie jo nesedziu, turiu ka veikti,bet atrandu ir tam laiko,smagu pakalbeti,apie vaikucius apie buiti.... apie beleka.Taip ir vystosi kazkokios draugystes,paskui va mytai,nes nebeuztenka tik susirasinet,kyla noras ir susimatyt,gi smagu va vasara su vaikuciais susibegt,o ko ne...o jeigu bendrausi taip va i menesi kart po zinute,kad dirbu ir neturiu laiko ir taskas,tai koks cia rysys dar gali buti...nelaukim kol kazkas parasys,rasykim pacios,beleka,pasakokim kaip vaikuciai gyvena,kokie rupesciai ir pan...

Sandritai as tikrai nepatarsiu,nes mano patarimai tikrai negelbeja,tad ir nesivarginsiu,nes nieko as nenusimanau apie tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilita: 25 spalio 2011 - 15:09
Na ir pasisakei, kaip visada biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Sandrita***: 25 spalio 2011 - 15:45
Sveikutes!!!! Jau startas Siauliuose!!!!! Lapkricio 2 - 12 dienomis bus taikoma 20% nuolaida visoms proceduroms, nuolaidos sumuojamos!!!!! www.dailiforma.lt isankstine registracija telefonu: 860344745, adresas: Vytauto 50, lauksiu Jusu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, kuom gyvos?
Atsakyti
Sveikutė,
gyvos ligom ir ligoninėm,tai nuotaikos ne iš tu kai norisi plepėti,bet viskas bus gerai ir laukiam Kalėdų mirksiukas.gif
O tavęs norėjau paklausti apie proceduras,tai čia kažkas panašaus,ar tas pats kur tu važinėjai ,ten kažkur turiu galvoj liekninamosios?
Atsakyti