Įkraunama...
Įkraunama...

Kelmietės ir emigrantės

QUOTE(selinga @ 2010 12 15, 13:21)
Kai iseme nauja gimimo liudijima ir mes juokemes,bet tada juokinga nebuvo doh.gif Dar pakalbam,o jei nebutume pastebeje,tai vaikas ir butu likes su nei siokiu nei tokiu vardu unsure.gif Man irgi asacijavos su tortu,tortilija tongue.gif Atminciai paliksiu gyvenamos vietos deklaracija,kurioje ji tokiu vardu ir irasyta ,beje ten ir pastebejau klaida,tik paskui i gimimo liudijima paziurejau rolleyes.gif

nu šakes...tikrai būtų turėjus keistą vardą biggrin.gif dabar prisiminiau,kad jau apie vardus šnekam, mano vyro broliui irgi klaidą padarė,vietoj Gediminas,irašė Gedeminas... tai ir iki šiol jis vardu Gedeminas biggrin.gif nes aišku niekas tos klaidos nematė,o jau kai pamatė buvo per vėlu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2010 12 15, 12:54)
Laba ryta  4u.gif
o Dievulėliau  doh.gif  na laikykis mergyt,kantrybės tau su tom ligoninėm,svarbu esi prižiūrima  wub.gif

man dar man katrybes dar po kol kas uzteka tik mb jos vis truksta.jis visada eina kartu su manim,o po to visada bamba biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(selinga @ 2010 12 15, 13:21)
siaip tai be eiles turetum prieit,bet deja,si taisykle ne visada galioja.Is savo patirties galiu pasakyt,kad bent jau parduotuvese tai dar pries nosi uzlenda,neziuri  nestuke.gif tu ar ne.Aisku budavo ir tokiu kurie pirma saves net praleisdavo,net isiminiau toki vyriski,kuris visada pasiulydavo pirma jo atsistot,net ir dabar jei su vaiku bunu uzleidzia eile,tai net jau nepatogu blush2.gif ,neprate mes prie tokiu mandagumu ax.gif Nors Kelniki dar turbut visai nesimato nestuke.gif ,tai ir tenka laukti prie gydytojo kabineto kaip ir visiems...

eik tu tik ne pas musu ligonineje to sulaukti. as uzleidau 3 kudikelius,kurie jau verkti buvo pradeje,nes mat kelios pencininkes labai skubejo ir negalejo mazuliuku uzleisti doh.gif vienas berniukas buvo su cukralige, kuris tikrai stipriai sirgo ir isvaziavo nieko nevalges, o priejo pas gydytoja tik 11:30. vat tokiu vabaliuku man gaila,kai jiems tenka tiek laiko ten kankintis. man tai kas isgeriau kelis puodelius karsto sokolado(kakavos biggrin.gif ), kelis kartus wc apsilankiau, is kudikiuku pasijuokem su mb ir sulaukem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2010 12 15, 13:52)
man dar man katrybes dar po kol kas uzteka tik mb jos vis truksta.jis visada eina kartu su manim,o po to visada bamba biggrin.gif  biggrin.gif
eik tu tik ne pas musu ligonineje to sulaukti. as uzleidau 3 kudikelius,kurie jau verkti buvo pradeje,nes mat kelios pencininkes labai skubejo ir negalejo mazuliuku uzleisti doh.gif  vienas berniukas buvo su cukralige, kuris tikrai stipriai sirgo ir isvaziavo nieko nevalges, o priejo pas gydytoja tik 11:30. vat tokiu vabaliuku man gaila,kai jiems tenka tiek laiko ten kankintis. man tai kas isgeriau kelis puodelius karsto sokolado(kakavos biggrin.gif ), kelis kartus wc apsilankiau,  is kudikiuku pasijuokem su mb ir sulaukem biggrin.gif

o kam tu vedies mb?kas tau smagiau būtų? rolleyes.gif
tai turbūt čia pas Petrovoenę laukei ane?nes ir vaikučiai ir tos pensininkės doh.gif dėl jų man irgi ne kartą teko laukti,ypač kai Tėjukas mažas buvo...ateini irgi nuo ryto,ir ką per pietus pareini jau namo...oi kaip mintyse burnodavau aš ant tų penininkių..ir dar nueina į kabinetą ir girdi kaip pasakoja apie savo daržus,gyvulius..ar kad labai sunku išgyvent... doh.gif o čia vaikas jau ir valgyt nori ir atsibosta ir viska...nu žodžiu baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilita @ 2010 12 15, 13:58)
o kam tu vedies mb?kas tau smagiau būtų? rolleyes.gif
tai turbūt čia pas Petrovoenę laukei ane?nes ir vaikučiai ir tos pensininkės doh.gif  dėl jų man irgi ne kartą teko laukti,ypač kai Tėjukas mažas buvo...ateini irgi nuo ryto,ir ką per pietus pareini jau namo...oi kaip mintyse burnodavau aš ant tų penininkių..ir dar nueina į kabinetą ir girdi kaip pasakoja apie savo daržus,gyvulius..ar kad labai sunku išgyvent... doh.gif  o čia vaikas jau ir valgyt nori ir atsibosta ir viska...nu žodžiu baisu  biggrin.gif

na ir man smagiau, o ir jis nori kartu eiti biggrin.gif dar atsiminiau kodel mb eina su manim i ligonine biggrin.gif man reikia ikilti i nemaza kalniuka, o mano batai visi labai slidus, tai jeigu eiciau be jo tektu daryti rata lotuliukas.gif ir siaip kai taip slidu saugiau jauciuosi. pas Tverijoniene as cia laukiau, pas Petroviene is viso ragas butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kelniki: 15 gruodžio 2010 - 13:28
Labs ryts mergelikes biggrin.gif
Nuvedziau ryte zurzuliuka i darziuka,va praktikante buvo ir fsio,vaiko palikt nebeina... doh.gif seip jis rytine aukletoja labai pasitiki,nes visada jai iduodavau vaika,tai jis nors ir verkdamas,bet istiesia jai rankas blush2.gif o va siandien schmoll.gif netinka jam ta kita..
Va ejau iki miesto apsipirkt,tai manes vos nepertreke blink.gif einu per pereja,masinos normaliai sustojo,einu,o is priesingos puses maciau kad atvaziuoja masina,bet letai,maniau sustos. Ir pyst palei kojas ir pravaziavo blink.gif nu blem...zingsnis i prieki,ir buciau ligoninej atsidurus...

QUOTE(Zivilita @ 2010 12 15, 00:53)

nu vistiek kažkada pasitaisysim,jei ne aš tai kas kurs temą  mirksiukas.gif kažkaip galima paprašyti administratorių kad būtų galima bet kada taisyti..bet turbūt man neduotų tokios prabangos  biggrin.gif

zinok nestukiu temoj,arba bendraamziuose kai bendravau,tai ten keisdavo mergos kazkaip...darasydavo...istrindavo...

QUOTE(kelniki @ 2010 12 15, 12:12)
lotuliukas.gif vakar 2,5val pralaukiau kol issirasiau vaistus doh.gif

doh.gif o varge.... nu ko ko,bet pensininkiu negalima uzleist....jos be valandos neiseina schmoll.gif ligu maisas,receptu milijonas...ten kol issibedavoja kas skauda,kol daktare suraso viska...tai ir vos ne val praeina...kazkada taip is mandagumo uzleidau senute...kai val pralaukiau,sakiau ne jau ne....viskas...nestukes ar leliukus tai greit paleidzia,nu bet senutes.....

tai vuo...selinga nusipirkai vaistuku tu kur sakei?bandot?kur ju rast?

o del nebendraujanciu as sutinku,kad ne prisiminimu lenta... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2010 12 16, 12:02)

tai vuo...selinga nusipirkai vaistuku tu kur sakei?bandot?kur ju rast?

Jau bandom,bandom,tik inhaliuotis jais fui kaip nemalonu,nors ir kitais vaistais nelabai maloni procedura.vaikas tai klausia ar vaistukais kvepuosim ar vandeniu biggrin.gif Jei vandenuku,tai gerai tongue.gif tai dabar tik purskiu i gerkle,nekvepuojam.Negaliu pasakyt,kad tie vaistai stebuklingi,bet man patinka,kad tinkami vaikams,ale homeopatiniai.O pirkau internetu is EcoHit,ten pristatymo salygos man geriausia tiko,o vaistuku puslapis:
http://www.medicata.lt

Papildyta:
QUOTE(Sinera @ 2010 12 16, 12:02)
Labs ryts mergelikes  biggrin.gif
Nuvedziau ryte zurzuliuka i darziuka,va praktikante buvo ir fsio,vaiko palikt nebeina... doh.gif seip jis rytine aukletoja labai pasitiki,nes visada jai iduodavau vaika,tai jis nors ir verkdamas,bet istiesia jai rankas blush2.gif o va siandien schmoll.gif  netinka jam ta kita..
Va ejau iki miesto  apsipirkt,tai manes vos nepertreke blink.gif  einu per pereja,masinos normaliai sustojo,einu,o is priesingos puses maciau kad  atvaziuoja masina,bet letai,maniau sustos. Ir pyst palei kojas ir pravaziavo blink.gif nu blem...zingsnis i prieki,ir buciau ligoninej atsidurus...

Mano kavalieriui irgi nalabai patikdavo,kai praktikantes budavo,matyt pripranta prie savu aukletoju ir kitu nenori biggrin.gif Ot butum "linksmas" Kaledas apturejus,Sinera doh.gif tai gerai,kad palei kojas,o ne per jas pravaziavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2010 12 16, 13:56)
Jau bandom,bandom,tik inhaliuotis jais fui kaip nemalonu,nors ir kitais vaistais nelabai maloni procedura.vaikas tai klausia ar vaistukais kvepuosim ar vandeniu biggrin.gif Jei vandenuku,tai gerai tongue.gif tai dabar tik purskiu i gerkle,nekvepuojam.Negaliu pasakyt,kad tie vaistai stebuklingi,bet man patinka,kad tinkami vaikams,ale homeopatiniai.O pirkau internetu is EcoHit,ten pristatymo salygos man geriausia tiko,o vaistuku puslapis:
http://www.medicata.lt

Papildyta:

Mano kavalieriui irgi nalabai patikdavo,kai praktikantes budavo,matyt pripranta prie savu aukletoju ir kitu nenori biggrin.gif Ot butum "linksmas"  Kaledas apturejus,Sinera doh.gif tai gerai,kad palei kojas,o ne per jas pravaziavo blink.gif

o kiek uz atsiuntima mokejai?
nu zinok malonumas menkas,kai palei kojas prarieda masina schmoll.gif nu nedaug truko,kad per ****** pervaziuotu,gerai kad pristabdziai,tikriausia nuojauta jau tokia turejau..
va gaminu pietukus savo vyriskiui rolleyes.gif greit turetu parvaziuot..jau antra diena,kai tokia apsnudus jauciuos doh.gif nors siandien,nera ko stebetis...pries sesias mano maziukas kazka pliurpt pradejo,paskui atsigere arbatytes,apsiverte ant kito sono,ir miega,o mamkai viskas doh.gif miegai issilakste blink.gif
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif
jetus Sinera,perskaičiau ir šiurpas nuėjo...blem tokius idiotus reikia gun_bandana.gif per tokius visokių nelaimių ir ivyksta...bet ačiū Dievulėliui viskas gerai baigės ir tu sveika 4u.gif

nu idomu kas čia per vaistai,kažkaip negirdėti jie man visai...kai gryšiu į Lt būtinai reiks pasižiūrinėt,nusipirkt...nors čia visko yra,bet be recepto kažkokio rimto vaisto negausi doh.gif o trenktis į polikliniką ir ten dar dešimt ligų prisirinkt tikrai nesinori,kai pvz vaikas pakosėja ar pan...aišku tų sirupiukų visokių gali nusipirkt...

žodžiu mes varom į svečius su Tėjum,jau vsio,stogas čiuožiaaaaaa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2010 12 16, 13:39)
o kiek uz atsiuntima mokejai?

Pasto tarifais,atrodo apie 5 lt.
Atsakyti
Labas ryyyyyytas mirksiukas.gif

Nu ir salta siandien doh.gif nuvedziau savo kaciuka i darzeli. Itariu kad mano vaikinui labai nepatinka ziemine apranga...prirengiu kaip meskina,ir paskui dar ji nesti reikia,nes pats eiti nenori g.gif taip ir stuburas perluzti gali doh.gif kol nuo darzelio iki telekomo danesu,jau rankos nebejauciu...nu sakes...kazkaip kol sniego nebuvo,tai tipendavo gerai,o va db viskas...syki ejo per sniegus,ciuzinejo...ir fsio...mama apa
Atsakyti
Laba ryta smile.gif Tikrai,kad salta,tik va mes turim "nedarbingumo lapeli",tai nereikejo niekur eiti nuo ankstyvo ryto rolleyes.gif Sinera,vaikui matyt sunku eit kai daug prirengtas tai ir naudojasi mamos nugara tongue.gif Rogiu neturit?Nereiktu rizikuot,kad stuburas subyres mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
nu tikrai Sinera,rogės manau tikrai tau pagelbėtų ir Adukui būtų pramoga,nes tokį sunkų nešiot tai jau tikrai ne kas...ir žinok tu teisi jiems prirengtiems nepatinka vaikščiot, Tėjas irgi neina,nebent be vežimo išeinam,tada eina,aišku prašo apa,bet aš nenešu blush2.gif nes jei pradėčiau nešiot visai neitų...tai ir einam besikoliodami lotuliukas.gif bet nieko,reikia ir eina biggrin.gif o jeigu su vežimu tai tada aišku isikimba į vežimą ir vsio,neisiu nei už ką prasideda biggrin.gif biggrin.gif tai tada vežu rolleyes.gif bet faktas kad prirengtam tikrai netinka vaikščiot...
Atsakyti