Įkraunama...
Įkraunama...

Kelmietės ir emigrantės

Labukas ,
Jau Zivilita visas pralinksmino,savo protingom mintim tai aš ir prie to prisidedu ir nieko neberašau mirksiukas.gif
Jo kai pasipuoši tai ir kvepia kalėdom biggrin.gif
Jo Sinera kepiau pirmas blynas tai toks šleivas blush2.gif
O receptuku super mamoj kiek nori ,netgi atskira tema yra,ir kokių ten namukų yr blink.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

db susirupinau,otilija lyg ir turiu fb,ale kode i pagrindini jos foto nemeta man?
eisiu ant profilio ieskoti biggrin.gif

selinga,po operacijos man 6 sav su tom kurpaitem ir tvarsciais,ramentai dar,bet db jau ir su vienu apseinu,karts isvis be ju pakrypuoju...durni tie batai,ant kulno visas svoris,tai tenka dupce atkisus pedinti doh.gif 23ioj vaziuojam perristi,ir tada dar 4 sav bus like doh.gif siaubas! o vynelio negaliu,nes dar nuskausminamus geriu unsure.gif

kelniki,jetus,kaip faina,ispudingi tie skanai,ypac pirmas,o ir visi kiti sekantys wub.gif wub.gif sekmes tau kuo dideliausios 4u.gif

ziviliukui geru keliu 4u.gif lauksim griztant,nusimetus tvarscius darysim baliu biggrin.gif

ligoniukam po 4u.gif ir sveikit greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif regis griztu i normalu dienos ritma,o tai ta musu kelione viska buvo isderinus ypac miega tongue.gif isvykom ne nemiegoje,nusprendem,kad neverta eit gult,nes 1.30h vistiek keltis.vaziavom beveik 4val.iki Vilniaus ir tiek apt atgalios doh.gif Cia buvo pati ilgiuasia musu kelione i sostine.Kelias slidut slidutelis,griztant avariju tai oi,oi,oi blink.gif As tai ejau pasnaust parvykus namo,o vyras dar su reikalais isvaziavo ,as tai jau niekur nebuciau galejus nei vaziuot,nei eit tongue.gif
Tureju planu ir as iskept meduolini namuka,viena kart esu kepus turbut pries 15metu biggrin.gif ,bet jauciu,kad jau nebespesiu unsure.gif teks dar metams atidet tongue.gif
Sveikstam,Sinera,sveikstam tik Dalius vis koseja,nesuprantu kas cia ji uzpuole unsure.gif Dabar atostogaujam tai i darzeli tik sausio 10d,gal iki to laiko issikoses doh.gif
Atsakyti
tu manęs Selinga taip negasdink blink.gif 4h į Vilnių?????? blink.gif blink.gif blink.gif mes iš anglijos norim grįšt per parą biggrin.gif biggrin.gif toks jausmas kad važiuojam ne į lietuva bet į antarktidą blink.gif
Atsakyti
Ziviliuk,visks normaliai biggrin.gif ne antarktida,bet salta,o iki kol grysi,gal ir sniegas nutirps tongue.gif biggrin.gif jei Naglis Sulja nemelavo apie siltesnes dienas biggrin.gif
Gero kelio tau saulyt 4u.gif mirksiukas.gif

Selinga,4 val iki sostines blink.gif nu nieko sau...vakar i Siaulius vaziavom,tai toks jausmas,kad sventes doh.gif nes kamsciai didziausi biggrin.gif isvare diedukai is garazu savo moskvycius,tai zinai,reik saugaus atstumo nuo tokiu laikytis,kad kokie ratai nenusipontuotu,ar dalys biret nepradetu lotuliukas.gif

Edan,nu blem,jauciu numirciau be kaledinio vynelio blink.gif biggrin.gif gili uzuojauta tau cool.gif

As nuoru sventes svest thumbup.gif

Fsio,lekiu apsipirkt,nes vyriuks tuoj pietuku grys,prasys niamniu,o ka as jam paduosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinera: 22 gruodžio 2010 - 11:26
Jauciu atrodom ir mes it kokie senukai,kad taip ilgai vaziavom lotuliukas.gif Nors tiesa pasakius dauguma taip vaziavo tongue.gif Nakti tai tikrai baisiai slidu buvo,nors padangos su dygliais bet vis tiek...O dar ir be miego ir kazkokiom blogom nuojautom vedini isvaziavom,tai buvom l.atsargus.Laimei tos kvailos nuojautos nepasiteisino rolleyes.gif Zivilita,nepergyvenk,gal jus drasesni,o ir oro salygos nuolat gi keiciasi mirksiukas.gif Mes tai labai bijom paveluot,nespesim iki 7h prisiregistruot tai gali paskui nepriimt,kelione butu per niek.O jum cia ar cia valandziuke rolleyes.gif Prasnekot apie kaledini vyna ir as uzsimaniau rolleyes.gif .....karsto rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas
QUOTE(EdAn @ 2010 12 21, 18:59)
sveikutes  4u.gif

db susirupinau,otilija lyg ir turiu fb,ale kode i pagrindini jos foto nemeta man?
eisiu ant profilio ieskoti  biggrin.gif

IR aš susirupinau,kuo tu vardu,ar aš kažkaip taves ir nerandu blush2.gif
QUOTE(Zivilita @ 2010 12 22, 13:05)
tu manęs Selinga taip negasdink  blink.gif  4h į Vilnių?????? blink.gif  blink.gif  blink.gif  mes iš anglijos norim grįšt per parą biggrin.gif  biggrin.gif  toks jausmas kad važiuojam ne į lietuva bet į antarktidą blink.gif

Kiek važiuosit nesvarbu ,svarbu kad lėktuvai skristu mirksiukas.gif
O pas mus šiandien eglutė buvo,katik iš šventės gryžom.
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2010 12 22, 15:50)
Prasnekot apie kaledini vyna ir as uzsimaniau rolleyes.gif .....karsto rolleyes.gif

nu aciu kad uzsiminei,seile daba iki keliu nutyso doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Otilija3 @ 2010 12 22, 17:24)

Kiek važiuosit nesvarbu ,svarbu kad lėktuvai skristu mirksiukas.gif
O pas mus šiandien eglutė buvo,katik iš šventės gryžom.

Tai lektuvai gali ir neskraidyt tongue.gif Jie su masina parvaziuoja ax.gif Kiek zinau,vakare jau keltas jiems ir ilgaaaa ilgaaa kelione.... doh.gif kad tik keliai butu geri,ipatingai Lenkijoj rolleyes.gif mes tris sykius tokius su masina atlaikem doh.gif paskutini syki kai parvaziavom tai ir nebeisvaziavom tongue.gif biggrin.gif

ooo,sulaukiau mociutes skambucio,su prasymu iskept pyraga kaledoms blush2.gif nu kaip faina....jau ne pirma syki kepu mociutei,labai labai skanu varskes pyraga blush2.gif

Nu ka.....as is tu zmoniu,kur dovanas atideda paskutinei dienai doh.gif tai rytoj reikes brautis per zmones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2010 12 22, 09:25)
Edan,nu blem,jauciu numirciau be kaledinio vynelio blink.gif  biggrin.gif  gili uzuojauta tau  cool.gif

As nuoru sventes svest thumbup.gif

as ir nuoru sventes svesti verysad.gif o jus cia apie karsta vyna,ech mergos cray.gif
nu ziuresiu,dar neprarandu vilciu,ryt perrisimas,bus matyt bigsmile.gif

kazin,kaip ziviliukui sekasi ax.gif lauksim prisiduodant is apsnigtos lt bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif
retai kada ateinu čia smile.gif aš paskutinius du menesius gyvenau kaledų laukimu biggrin.gif tai pas mane jau kalėdų dovanos seniai supirktos, šnd darau tortus lotuliukas.gif manai jau antra savaitė kaip papuošti.... lotuliukas.gif
dėl kaledinio vyno, tai mmmm, patinka jis man lotuliukas.gif thumbup.gif
živiliuk tikiuosi kelias bus geras ir ne jokių kliūčių laimingai pasieksite LT 4u.gif thumbup.gif
itariu neprisesiu prie kompo, tai noriu visiems palinkėti gražių, ramių švenčių thumbup.gif wub.gif
Jurgituk, kada ir prie kokios sankryžos susbėgam gert kalėdinio vyno ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
user posted image

Pažvelkit pro langą,
Į žvaigždėtą dangų-
Naktis pilna Kalėdų paslapčių.
Atraskit ten grožio, meilės ir stebuklo...
Tuomet, kai trūks labiausiai jų...
Linksmų ir laimingų švenčių!
Atsakyti
user posted image
Tebūna šios džiugios šventės maloniu stabtelėjimu kasdieninių darbų sūkury, susimastymo akimirka, ramybės palaima. Tebūna šviesios ir laimingos visos metų dienos.
Linksmų Šv.Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų !!!
Atsakyti