Įkraunama...
Įkraunama...

Kelmietės ir emigrantės

Sveikutes smile.gif Na ka,sventes atsvestos,dovanos ispakuotuos,misraines suvalgytos,vel stojam i iprastas vezes tongue.gif Mes dar vakar visa diena sveciu turejom,vel netiketu,ale kaip smagu rolleyes.gif
Atsakyti
Labuka mamukai...
šventės baigės, atostogos taip pat...smagu buvo visus lankyti ax.gif
lėksim jau rytoj atgal,vėl laukia tolima kelionė smile.gif
bet nereali žiema Lietuvoj,tokios turbūt nei nesu mačius... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivilita: 03 sausio 2011 - 16:11
sveikos,ateinu ir as po svenciu dideliu pilvu doh.gif

nu bet nieko,nauji metai,nauji darbai,nauji planai biggrin.gif

mergai bigsmile.gif vaikstau thumbup.gif su gagiskais batais,bet be ramentu!!! jauciasi,kad sveikstu thumbup.gif 4ni pas gyd,perrisimui,x-ray ir dar 2 sav bus like gagiauti biggrin.gif baigiasi mano vargeliai!!

laukiu ziviliuko,pasiilgau jau zentuko wub.gif geros keliones jums zuikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 03 sausio 2011 - 16:49
QUOTE(Zivilita @ 2011 01 03, 17:09)
Labuka mamukai...
šventės baigės, atostogos taip pat...smagu buvo visus lankyti  ax.gif
lėksim jau rytoj atgal,vėl laukia tolima kelionė  smile.gif
bet nereali žiema Lietuvoj,tokios turbūt nei nesu mačius... smile.gif

Greitai tos sventes pralekia,ypac kai grizti tik kelioms dienoms.Tikiuosi gerai suvazinesit mirksiukas.gif
Kazkaip Zydringos pasigendu, prapuolus jau kuri laika g.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
Tai Zivilitos norams nelemta išsipildyti schmoll.gif taip niekas ir nebendrauja daugiau lotuliukas.gif
Kazi kaip jai ta kelionė nes keleliai tai doh.gif
O Zydringa tai kogero ten laukuose užpustė visai ir liko be ryšio g.gif
Mes ir beveik atskirti nuo pasaulio ,vietom jau mašinos iš po pusnų nebesimato ,tokius kalnus sniego sustumdė doh.gif
Vaikam atostogos baigias ryt į mokyklą ,tai truputi bus ramybės namie ,jau užkniso tas jų nieko neveikimas doh.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

mes jau namie thumbup.gif vakar gryžom ax.gif suvažinėjom gan greitai, į priekį dvi paras važiavom,gryžom per parą smile.gif keliai superingi visur buvo,baisiausi buvo tik Lietuvoj o daugiau sausa ir sniego vis mažėjo mažėjo..galiausiai visai sniego buvo nebematyt...o čia aišku nei lašo,oras kaip pavasarį biggrin.gif dar tikrai nebuvau mačius tiek sniego,kiek yra Lietuvoj,vien dėl to verta buvo apsilankyti Lietuvoje,nes nu nerealiai smile.gif
na ką,gryštam į kasdienybę cool.gif
Atsakyti
Alio valio!!! biggrin.gif
Nu ka merginos,trukt uz vadziu ir vel is pradziu! biggrin.gif Gryztu i seima biggrin.gif
Man sventes tai nerealiai praejo thumbup.gif tik va db Adukas biski atostogauja,i darzeli neina... K azkokia bakterija pasigavom.. tikiuos kad tuoj viskas bus liux ax.gif ir nuo kitos savaites galesim pedint pas vaikiuku thumbup.gif

Nu sniego tai tikrai dideli kalnai doh.gif ir dar ne viskas...ziemos dar tik vienas menuo praejo....

Ziviliuk,kada i LT grysi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2011 01 06, 13:42)
Alio valio!!! biggrin.gif
Nu ka merginos,trukt uz vadziu ir vel is  pradziu! biggrin.gif  Gryztu i seima biggrin.gif
Man sventes tai nerealiai praejo thumbup.gif tik va db Adukas biski atostogauja,i darzeli neina... K azkokia bakterija pasigavom.. tikiuos kad tuoj viskas bus liux ax.gif  ir nuo kitos savaites galesim pedint pas vaikiuku thumbup.gif 

Nu sniego tai tikrai dideli kalnai doh.gif ir dar ne viskas...ziemos dar tik vienas menuo praejo....

Ziviliuk,kada i LT grysi? lotuliukas.gif

labiausiai patiko tas klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos spėjau gryšt čia ir vėl tas pats klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif a ne per daug nori? biggrin.gif biggrin.gif

sveikatikės Adukui ir visiems kas negaluoja 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif Na va,isleidau savo vyruka i darzeli po ilgos petraukos,negana to dar ir visai dienai rolleyes.gif Tikiuosi nesulauksiu aukletojos skambucio,kad reikia anksciau pasiimt tongue.gif
Atsakyti
Labu rytu wink.gif
nu kaaaaa,pirmadienis... Adukas jau darziuke,po atostogu cool.gif mamukas relaksuoja biggrin.gif susitvarkiau trobike,reikes lekt apsipirkt.

QUOTE(Zivilita @ 2011 01 07, 23:05)
labiausiai patiko tas klausimas  lotuliukas.gif    vos spėjau gryšt čia ir vėl tas pats klausimas  lotuliukas.gif  a ne per daug nori?  biggrin.gif

sveikatikės Adukui ir visiems kas negaluoja  4u.gif

lotuliukas.gif man vis negana tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(selinga @ 2011 01 10, 10:46)
Laba ryta 4u.gif Na va,isleidau savo vyruka i darzeli po ilgos petraukos,negana to dar ir visai dienai rolleyes.gif Tikiuosi nesulauksiu aukletojos skambucio,kad reikia anksciau pasiimt tongue.gif

tu maziau pergyvenk,jiems ten visai gerai mirksiukas.gif ir mamas pamirsta,ir puikiai ten to dienos rezimo laikosi. Mano mazius tai darzely valgo kuo puikiausiai,miega irgi lb gerai,o namie tai tragedija su miegu ir valgymu doh.gif
Atsakyti
labu rytu 4u.gif

išleidau vyrą į darželį,oi į darbą tiksliau lotuliukas.gif o vienas vyras makaluojasi šaliaaaa... doh.gif ir aš norėčiau parelaksuot be vaiko rolleyes.gif

kaži kur visos užsikasusios,kažkaip jau visai niūru čia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2011 01 10, 10:28)
Labu rytu wink.gif
nu kaaaaa,pirmadienis...

Patinka man pirmadieniai,nes "Nusisvylusias namu seimininkes rodo" tongue.gif

QUOTE(Sinera @ 2011 01 10, 10:28)
tu maziau pergyvenk,jiems ten visai gerai mirksiukas.gif ir mamas pamirsta,ir puikiai ten to dienos rezimo laikosi. Mano mazius tai darzely valgo kuo puikiausiai,miega irgi lb gerai,o namie tai tragedija su miegu ir valgymu doh.gif

Kol kas nepergyvenu,tik galvoju kaip bus,nes ilgai nelanke,o dabar dar ir pirma karta su vakariene palikau rolleyes.gif Del valgymo,tai laukiau kada vel eis i darzeli,nes namie jau nusibodo kariaut,nu toks nevalgymas doh.gif O be to ir nuo kompiuterio pailses,tik va kazin kaip su gripais reiks prasilenkt unsure.gif Va del sito tai pergyvenu...
Atsakyti