Įkraunama...
Įkraunama...

Kelmietės ir emigrantės

sinera,ziviliuko lauki? bigsmile.gif

pavargau buti invalide,nuotaikos 0 ... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas biggrin.gif pabudau su nerealiai gera nuotaika bigsmile.gif

QUOTE(EdAn @ 2010 12 28, 16:35)
sinera,ziviliuko lauki?  bigsmile.gif

pavargau buti invalide,nuotaikos 0 ...  unsure.gif

Taip saulyt,Ziviliuko laukiau ax.gif ir sulaukiau!!!!! bigsmile.gif Po tiek laiko nesimatymo blush2.gif tik gaila kad trumpam jie cia... unsure.gif Nu bet nerealiai vakaras praejo thumbup.gif Ir dar nuo Tejuko bucki gavau tongue.gif biggrin.gif Super!

Edan,o tai visgi negali vyniuko gert? g.gif nu nesamone kazkokia...gal jau greit nustos tave ten kankint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinera @ 2010 12 29, 06:53)
Labas rytas suraitytas biggrin.gif pabudau su nerealiai gera nuotaika bigsmile.gif
Taip saulyt,Ziviliuko laukiau ax.gif  ir sulaukiau!!!!! bigsmile.gif Po tiek  laiko nesimatymo blush2.gif tik gaila kad trumpam jie cia... unsure.gif  Nu bet nerealiai vakaras praejo thumbup.gif Ir dar nuo Tejuko bucki gavau tongue.gif  biggrin.gif Super!

Edan,o tai visgi negali vyniuko gert? g.gif nu nesamone kazkokia...gal jau greit nustos  tave ten kankint ax.gif

galiu galiu jau vynelio,tik aisku reik nepadauginti,o tai issivartyti galiu lotuliukas.gif durni tie batai doh.gif o siaip tai be vaistu jau visa sav,gyja turbut thumbup.gif bet kol tvarsciai nenuimti suds,dar 3 sav liko,3 jau atmyniau biggrin.gif kaip nors... o tada jau bus balius thumbup.gif

smagu,kad smagu,ateis ir i mano kiema svente biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!!!Visas ir visus su artejanciais! lotuliukas.gif klausykit,mamukes gal kas is jusu lankesi nestumo metu pas Ilinskaja?Kaip del maziaus nuspejimo lyties ar yra kam suklydusi is jusu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa67 @ 2010 12 30, 18:47)
Sveikutes!!!Visas ir visus su artejanciais! lotuliukas.gif klausykit,mamukes gal kas is jusu lankesi nestumo metu pas Ilinskaja?Kaip del maziaus nuspejimo lyties ar yra kam suklydusi is jusu? ax.gif

man su abiem pataike tongue.gif Dukrai tai net 17 savaite pasake, kad dukra ax.gif o va su sunum tai tik pries gimdyma pas ja nuejom, tai sako nu motin ir kiausai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa67 @ 2010 12 30, 15:47)

mano naurius turejo buti mergaite pagal ja biggrin.gif 2 kartus ziurejo,6ta nestuke.gif men biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 12 30, 22:03)
, tai sako nu motin ir kiausai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labukas man ta patį apie Oviduką pasakė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o Greta slapukė buvo iki pat gimdymo ax.gif
Atsakyti
Zodziu,daugmaz tiesa sako biggrin.gif aciu,mergaites!O mums vis maziau ir maziu laiko lieka bigsmile.gif LAIMINGU NAUJU!!! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

Užsukau palinkėti Jums visiems linksmų Naujų Metų!
Atsakyti
user posted image

Tegul Naujieji metai
Tyrą džiaugsmą neša,
Naują laimę, viltį, troškimus,
Tik ne po mažą lašą,
O kupinomis taurėmis visus, visus metus!
Atsakyti
Su Naujais metais!!!!!!!!!!!! Tegu sie metai buna zymei geresni nei praeiti!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Su Naujais metais visus! O aš norėčiau palinkėti kad šiais metais būtumėt aktyvesnės 4u.gif
Atsakyti