Įkraunama...
Įkraunama...

MRU tęsiam mokslus magistrantūroje

QUOTE(lapocki @ 2011 03 22, 19:10)
Sveiki! aš  su klausimu kuris nelb i tema, bet nneorejau kurti naujos temos. Ar yra kuri nors tvarkiusi dokumentus per igaliota asmeni? jei tiap taip kokia tvarka yra su tokiu stojimu? kokiu dokumentu reikia? (tik to igaliojimo?)
planuoju taip tvarkyti dokumentus stojant i mru papildomas studijas.

Laba,as tvarkiau,kai stojau i MRU,sese su mano igaliojimu viska tvarke,nieko nereikia,tik igaliojima pasidaryt pas notara,tada tas zmogus viska tvarko su savo dokumentu mano vardu,sutarti sese pasirase.Tereikejo tik igaliojimo,siaip pasiskambinkit i katedra ir paaiskins,nes buvo pries du metus,nebepamenu tiksliai.
Atsakyti
gal yra merginų, kurios ruošiasi magistro darbo gynimui ir galėtų pasidalinti pavyzdžiu, kaip atrodo gynimui parengtas pristatymas skaidrėse? teorinius reikalavimus susiradau, bet taip norėtųsi gerą pavyzdį pamatyti 4u.gif būčiau labai dėkinga naudziunaite@yahoo.com
Atsakyti
Sveiki gal kas darba raso ar rase pas D.Gudeli ir galetu pasidalinti atsiliepimais apie ji? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas nors studijuoja "socialinę psichologiją " dieniniam ar / ir neakivaizdiniam, ir norėtų pasidalinti įspūdžiais? ar dėstytojai pateikia konspektus? ar tenka verstis iš anglų kalbos studijuojamiems dalykams medžiagą? ar šitas dalykas naudingas, turintis sąsąjų su būsimu psichologo darbu ar labiau beletristika, kuri labiau tiktų bendram išprūsimui? ką reiškia jųsų tvarkaraštyje 4 kart paminėtas magistro baigiamasis darbas ar čia trys kaip kursiniai, ar ištiesų kiekvieną kartą ginatės kaip magistro baigiamąjį darbą? schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,
gal kas studijuoja strategini organizaciju valdyma MRU magistra? Prasau, parasykite atsiliepimus. O gal kas stoja siemet? As padaviau prasyma, dar apie kita universiteta mastau, tai labai noriu sulaukti atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turi medziagais vie6ojo administravimo ir etikos ir galetu pasidalinti?smile.gif buciau labai dekinga.
rasyti i AZ
Atsakyti
Sveikos, gal yra ystojusiu siemet y MRU neakivaizdini finansu valdyma? ieskau gal busimu grupiokiu smile.gif o gal siaip is ankstesniu kursu turite kuri kanors ydomaus papasakoti? pvz kada kaip vyksta paskaitos, kokie destytojai ar vidutiniskai besimokanciam ymanoma issikapstyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas turi kokia informacija apie Naujaja viesaja tanyba?
Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rande @ 2011 08 02, 11:14)
Sveiki gal kas turi kokia informacija apie Naujaja viesaja tanyba?
Buciau labai dekinga 4u.gif

o kokios tau butent info reikia? cia kur bilieisis desto?
Atsakyti
QUOTE(Abarbareja @ 2011 08 02, 11:36)
o kokios tau butent info reikia? cia kur bilieisis desto?

Man aplamai reikia informacijos nes rasysiu magistrini:)tai renku medziaga
Atsakyti
Sveikutes, aš studijuoju psichologiją paskutiniam kurse vdu, norėčiau, kad pasidalintų įspūdžiais kas studijuoja nuotoliniu būdu magistrantūrą M.Riomerio univiere: kaip sekas? kaip dėstytojai pateikia informaciją ar išsamiai, ar orientuojas į praktiką ir taip toliau... smile.gif ?
Atsakyti
Gal kas ką gero/blogo galit pasakyt apie dėstytoją Algirdą Rimkų? 4u.gif
Atsakyti