Cia renkasi viesojo sektoriaus ekonomikos magistrantai

Sveiki! Siemet sugrizau i magistranturos studijas po keliu metu pertraukos, liko tik pabaigti rasyti magistrini ir bandyti siemet gintis. Rasau Verslo ekonomikos katedroje pas dest. J. Vijeiki. Gal kas irgi rasote pas ta pati destytoja? Ar esate rase? Arba rasote pas toje pacioje katedroje esancius destytojus? Katedros referentas serga, tai negaliu paklausti, kada galutine data, kai reikia priduoti darba. Gal jus zinote? Aciu uz atsakymus!
Sveikos, gal turit BT, AT, CT, TT, KT konspektu, medziagos, uzdaviniu. gal galetut pasidalinti vaidaspec@yahoo.com
Gal kas laiket egzus pas Macerinskiene ar Rudziskiene?
Sveikos
Kaip matau, jus cia intensyviai gvildenat mokslo temas. As taip pat studijuosi MRU neakivaizdinis, 1 magistranturos kursas
siuo metu sesija, kaip ir visoms, tai tikiuosi rasti pagalba cia 
gal esate kuri laikiusi mokslinio tyriamojo darbo egzamina pas prakapa? kokios buna uzduotys?
Labai lauksiu atsakymo

gal esate kuri laikiusi mokslinio tyriamojo darbo egzamina pas prakapa? kokios buna uzduotys?
Labai lauksiu atsakymo

Sveikos, tikiuosi nesupyksit jei parašysiu jūsų temoje savo klausimą, nors tikiu, kad jūs labai užsiėmusios savo darbais ir galbūt neturėsite laiko skirti atsakymui, bet mėginsiu paklausti:)
kolegijoje baigiau Finansų specialybę, šiais metais ketinu stoti Klaipėdoje į Mru pokoleginę magistrantūrą ir niekaip negaliu apsispręsti ką rinktis ar ,,viešojo sektoriaus ekonomiką'' ar ,,finansų rinkas''. Kadangi jūs viešojo sektoriaus ekonomikos atstovės gal kuri galėtumėte mane žalią bent šiek tiek apšviesti kuo jos skiriasi, norėčiau susidaryti preliminarią nuomonę, kuri pakraipa man labiau reikalinga:) ir gal žinote ar labai daug dalykų kreditų po kolegijos trūksta ir reikia savarankiškai papildomai atsiskaityti?
kolegijoje baigiau Finansų specialybę, šiais metais ketinu stoti Klaipėdoje į Mru pokoleginę magistrantūrą ir niekaip negaliu apsispręsti ką rinktis ar ,,viešojo sektoriaus ekonomiką'' ar ,,finansų rinkas''. Kadangi jūs viešojo sektoriaus ekonomikos atstovės gal kuri galėtumėte mane žalią bent šiek tiek apšviesti kuo jos skiriasi, norėčiau susidaryti preliminarią nuomonę, kuri pakraipa man labiau reikalinga:) ir gal žinote ar labai daug dalykų kreditų po kolegijos trūksta ir reikia savarankiškai papildomai atsiskaityti?
Sveiki gal kas rase ar dae koki tyrima ir turi kokia informacija apie atsakomybe, pvz:
Valstybes tarnautojo atsakomybe arba visuomenes atsakomybe.
Labai buciau dekinga
Gal galite ka parekomenduoti
Labai buciau dekinga

QUOTE(rande @ 2012 01 26, 22:57)
Sveiki gal kas rase ar dae koki tyrima ir turi kokia informacija apie atsakomybe, pvz:
Labai buciau dekinga
Labai buciau dekinga

butinai tarnautojo/tarnybos? gal andriuskeviciaus ka nors paziurekit (nepamenu pavadinimu) bet ir nauju isleido

Papildyta:
o gal kas studijuoja ar ruosias ct ar verslo t.? lb sunku ar idomu?