Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010-2011 metai

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 15, 13:10)
Maniskis visur suauges Tezturo isankstiniuose  cool.gif  Tik 7.2 km toliau nei pernai. O del karscio... mielai vaziuociau anksciau, bet darbai ir vaiko mokslai susikloste ne taip palankiai, kaip noretusi smile.gif

...o pernykstis toliau, nei uzpernykstis... biggrin.gif ne esminis, svarbu viesbutis geras butu. atrodo fainas, tik vienisas, kiek supratau. bet ir pernai panasiai berods buvo, tai jau zinai, ar tau tai minusas, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 15, 11:27)
...o pernykstis toliau, nei uzpernykstis... biggrin.gif  ne esminis, svarbu viesbutis geras butu. atrodo fainas, tik vienisas, kiek supratau. bet ir pernai panasiai berods buvo, tai jau zinai, ar tau tai minusas, ar ne.

visai nevienisas, apstatytas is abieju pusiu palei jura, o uz nugaros dar ir kazkoks Grand Bazaras. O tai jau visai ne trys pliusai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 15, 13:35)
visai nevienisas, apstatytas is abieju pusiu palei jura, o uz nugaros dar ir kazkoks Grand Bazaras. O tai jau visai ne trys pliusai  biggrin.gif

prisitraukiau vaizda ir... kuris cia tavo? g.gif juodoji skyle persikrauste i Laros ir baba tavo viesbuciui blink.gif
http://www.tury.ru/h...p.php?hid=75340
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 15 gruodžio 2010 - 11:53
QUOTE(Cobre @ 2010 12 15, 11:52)
prisitraukiau vaizda ir... kuris cia tavo?  g.gif  juodoji skyle persikrauste i Laros ir baba tavo viesbuciui  blink.gif
http://www.tury.ru/h...p.php?hid=75340

Jis dar ne mano, tai tik pagrindinis pretendentas i priza biggrin.gif
D variantas

http://maps.google.c...e...z=8&iwloc=D
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 15, 14:02)
Jis dar ne mano, tai tik pagrindinis pretendentas i priza  biggrin.gif
D variantas

http://maps.google.c...e...z=8&iwloc=D

bigsmile.gif atsirado bigsmile.gif ir net su visu bazaru bigsmile.gif biggrin.gif bet vistiek buk atsargus, labai nepatikima, kai cia yr-cia ner schmoll.gif biggrin.gif
Ale ziuriu, tai net vaizdas i kazkokia sala yra. Pagerintas variantas biggrin.gif ... o pas rusus salos nera g.gif cia tikriausiai paskutines minutes pasiulymas - be salos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 15, 12:13)
bigsmile.gif  atsirado  bigsmile.gif  ir net su visu bazaru  bigsmile.gif  biggrin.gif  bet vistiek buk atsargus, labai nepatikima, kai cia yr-cia ner  schmoll.gif  biggrin.gif
Ale ziuriu, tai net vaizdas i kazkokia sala yra. Pagerintas variantas  biggrin.gif ... o pas rusus salos nera  g.gif  cia tikriausiai paskutines minutes pasiulymas - be salos  g.gif

Rusus veza be salos smile.gif
Tai tu man radai alternatyva is lenku ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 15, 14:28)
Rusus veza be salos smile.gif
Tai tu man radai alternatyva is lenku ? biggrin.gif

ne, alternatyvos neziurejau net biggrin.gif norejau dirsteleti, kokia kaina to paties viesbucio, bet toje sistemoje jo nemeta siuo metu, arba aplamai nera, arba nera sistemoje, nes cia rodo tik tam tikrus viesbucius, nezinau, net pagal kokius kriterijus juos atrenka mirksiukas.gif Tarkime itaka yra sistemoje, bet visu itakos pasiulymu tikrai nemeta .
Leidziu vykti is Vilniaus rolleyes.gif
Rusus veza su sala, bet po kurio laiko pabuvus AI salos nebesimato biggrin.gif Jiems pasidaro liudna ir nyku, tada jie pradeda rasyti, kad nera kur nueiti, isejus is viesbucio verysad.gif As paskaitau ir man taip liudna pasidaro del taves verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 15 gruodžio 2010 - 12:42
QUOTE(Cobre @ 2010 12 15, 09:37)
Jei abu nedarysit, tai irgi bus nekas, visi kiti, kaip matai tingejo  biggrin.gif
Na zinote, kainos ziauriai pasikeite, o jus lyginat kas buvo pries pora metu ir kas lyg ir bus kita vasara (sunku manau numatyti kas ir kaip is tu keliu mesteletu viesbuciu). absoliuciai neaisku ka pasiulys ateinanciam sezonui, todel as nedrisciau tokiu palyginimu daryti, nes  tokio skirtumo gal teks su ziburiu ieskoti  unsure.gif

Kažkodėl drįstų galvoti, kad kainos nebus mažos, nes starams užsilenkus kaip ir sumažėjo pasiūla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 15, 12:41)
Jiems pasidaro liudna ir nyku, tada jie pradeda rasyti, kad nera kur nueiti, isejus is viesbucio  verysad.gif As paskaitau ir man taip liudna pasidaro del taves  verysad.gif

Jeigu ner kur iseiti, tai gal yra kur isvaziuoti ax.gif Jeigu viesbutis siulys savo transporta, kaip pernai, tai tikrai nuvaziuociau dar i Side. Dar nuo pernai liko nematyti Manavgato kriokliai. Reiktu apziureti, gal tikrai Turkijoj viskas ciurlena silkiniu pavidalu g.gif O siaip man jokios bedos pabuti "vietoje" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 15, 10:56)
Ne mano cia atvejis siam kartui  biggrin.gif  Galvoju apie sita birzelio viduryje, 10 naktu, trys suauge. Ir tilpsim i 6500 litu

Buvo mano kolegė šiame viešbutyje prieš 3 metus, priekaištų neturi.
Atsakyti
O as pagalvoju, kad pirma karta gyvenime noreciau sugrizti i ta pati viesbuti. blush2.gif Ir drauge man visas ausis baigia iszyzti, kad vaziuojam ir kitamet i ta macia Amara.. Nu su vaikais, ten tikrai rojus.
Geriausia mano augintinis pavaro hihihi.gif: visa laika galvojau, kad jau visiskai dzin ar cia ta Turkija, ar Klaipeda ar Lampedziu karjeras. O tas po puses metu pradejo "krautis lagaminus" ir apsirenges "vaziuoti i oro uosta ir skristi i "Amara" Dar reikalauja, kad paleisciau daina "Dolce vita", nes tokia pastoviai skambejo viesbutyje doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 15 gruodžio 2010 - 19:16
QUOTE(Benukas @ 2010 12 15, 20:15)
O as pagalvoju, kad pirma karta gyvenime noreciau sugrizti i ta pati viesbuti. blush2.gif  Ir drauge man visas ausis baigia iszyzti, kad vaziuojam ir kitamet i ta macia Amara.. Nu su vaikais, ten tikrai rojus.
Geriausia mano augintinis pavaro  hihihi.gif: visa laika galvojau, kad jau visiskai dzin ar cia ta Turkija, ar Klaipeda ar Lampedziu karjeras. O tas po puses metu pradejo "krautis lagaminus" ir apsirenges "vaziuoti i oro uosta ir skristi i "Amara" Dar reikalauja, kad paleisciau daina "Dolce vita", nes tokia pastoviai skambejo viesbutyje  doh.gif  biggrin.gif

Benukai - mes tris kartus skridom į Amaras, bet vis kitą viešbutį mirksiukas.gif tik pastaruoju metu labai jau brangus patapo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 15 gruodžio 2010 - 20:22