Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010-2011 metai

QUOTE(Mazule @ 2010 12 15, 21:21)
Benukai - mes tris kartus skridom į Amaras, bet vis kitą viešbutį  mirksiukas.gif  tik pastaruoju metu labai jau brangus patapo  verysad.gif

Aga, laukiam spec. pasiulymu pavasariui bigsmile.gif Kitaip, tai kosmosas lotuliukas.gif Paprastas kambarys 2+1 Dolce vitoj liepos men. 11000Lt doh.gif Todel rusams jachtu prieplauka ir reikalinga, jie grynais moka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 12 15, 13:34)
Oi  aš dar po šiai dienai dėkinga Žilvinui už  viešbučio  KR rekomendacija thumbup.gif 

Bet po siemet niekad nebesiulysiu to viesbucio varianto 2+2 user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 12 15, 18:15)
O as pagalvoju, kad pirma karta gyvenime noreciau sugrizti i ta pati viesbuti. blush2.gif  Ir drauge man visas ausis baigia iszyzti, kad vaziuojam ir kitamet i ta macia Amara.. Nu su vaikais, ten tikrai rojus.
Geriausia mano augintinis pavaro  hihihi.gif: visa laika galvojau, kad jau visiskai dzin ar cia ta Turkija, ar Klaipeda ar Lampedziu karjeras. O tas po puses metu pradejo "krautis lagaminus" ir apsirenges "vaziuoti i oro uosta ir skristi i "Amara" Dar reikalauja, kad paleisciau daina "Dolce vita", nes tokia pastoviai skambejo viesbutyje  doh.gif  biggrin.gif

o as po siu metu labai pakeiciau nuomone 4u.gif
Anksciau ziuredavau tik gerus ir aisku brangius viesbucius,kad butu visko daug,viskas butu geriausia,bet kai siais metais ne ka prasciau paatostogavome ekonominiame 5 zv viesbutyje,tai kaip sakau "nusileidau ant zemes" biggrin.gif suvokiau,kad nera poilsio atzvilgiu jokio skirtumo,o jei dar su gera kompanija tai isvis thumbup.gif
Pvz maisto man reikia zuvies ir darzoviu,daugiau visa kita prisitaikai tai kas yra ir tikrai pakanka,vaikai valgo tik bulvytes fri,picas ir geria coca cola(cia ju atostogu maistas biggrin.gif leistinas)baseinu man nereikia,tik vaikams kalniukai,kad ir pora ir nereikia imantriu schmoll.gif jura ir nesvarbu kokie gultai-svarbu jura ir siltas oras. Jei su kompanija tai jokiu animaciju vakarais ir tuo labiau dienos metu neprireikia schmoll.gif alhoholis svarbu yra alus,o vyrai prisiderina biggrin.gif aptarnavimas....ai nenukrito rankos einant atsinesti kazko biggrin.gif netrukde...o jei dar kaina dziugino...tad aisku saves neapgaudinesiu visada norisi geriausio,bet kaip pastebejau skirtumo kaip pailsejau nepajauciau ir net pastarosios atostogos buvo tikrai geresnes rolleyes.gif aisku akis kliuvo uz tam tikru dalyku,nenauju baldu ir t.t.bet pacioms atostogoms,paciam poilsiui tai absoliuciai netrukde schmoll.gif
Todel jei gauciau pigu varianta,kad ir i prastesni viesbuti mauciau ir net nemastyciau schmoll.gif
O dar kai pagalvojau kokie kalnai ispudingi ir arti buvo prie to viesbucio,tai joks Kemer Resortas neturi tokio vaizdo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 15 gruodžio 2010 - 21:25
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 12 15, 21:24)
O dar kai pagalvojau kokie kalnai ispudingi ir arti buvo prie to viesbucio,tai joks Kemer Resortas neturi tokio vaizdo ax.gif

kad ir Kemer Resorte kalnai pasonej smile.gif
user posted image
Atsakyti
pasoneje,bet ne tiek arti kiek buvo LaMer....pravazinejau pro KR ne karta,specialiai apziurejau. 4u.gif bent jau man taip pasirode palyginus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 12 15, 22:24)
o as po siu metu labai pakeiciau nuomone 4u.gif
Anksciau ziuredavau tik gerus ir aisku brangius viesbucius,kad butu visko daug,viskas butu geriausia,bet kai siais metais ne ka prasciau paatostogavome ekonominiame 5 zv viesbutyje,tai kaip sakau "nusileidau ant zemes"  biggrin.gif suvokiau,kad nera poilsio atzvilgiu jokio skirtumo,o jei dar su gera kompanija tai isvis  thumbup.gif
Pvz maisto man reikia zuvies ir darzoviu,daugiau visa kita prisitaikai tai kas yra ir tikrai pakanka,vaikai valgo tik bulvytes fri,picas ir geria coca cola(cia ju atostogu maistas biggrin.gif leistinas)baseinu man nereikia,tik vaikams kalniukai,kad ir pora ir nereikia imantriu schmoll.gif jura ir nesvarbu kokie gultai-svarbu jura ir siltas oras. Jei su kompanija tai jokiu animaciju vakarais ir tuo labiau dienos metu neprireikia schmoll.gif alhoholis svarbu yra alus,o vyrai prisiderina biggrin.gif aptarnavimas....ai nenukrito rankos einant atsinesti kazko biggrin.gif netrukde...o jei dar kaina dziugino...tad aisku saves neapgaudinesiu visada norisi geriausio,bet kaip pastebejau skirtumo kaip pailsejau nepajauciau ir net pastarosios atostogos buvo tikrai geresnes rolleyes.gif aisku akis kliuvo uz tam tikru dalyku,nenauju baldu ir t.t.bet pacioms atostogoms,paciam poilsiui tai absoliuciai netrukde  schmoll.gif
Todel jei gauciau pigu varianta,kad ir i prastesni viesbuti mauciau ir net nemastyciau schmoll.gif

O as kaip tik anksciau rinkdavausi vis paprastesnius viesbucius, daznai net HB kai be vaiku budavom. O siemet pavyko pabut trise uz mezesne kaina visiems ir dar daug geresniam viesbuti nei paskutini karta buvom dviese Crystal'e Kemere. Man visai vienodai ta animacija, ir kalnai maisto, bet kai prisimenu eiles vakare prie restorano, kad nugriebtum koki vaisiaus kampa, darosi labai juokinga dabar. biggrin.gif Ir atleiskit, kai vandeni matau kaip is krano leidzia ir atnesa tipo mineralini. doh.gif
Kai musu augintiniai buvo dar mazi, tai jiems dar nelabai tie kalneliai berepejo, reikejo paskui lakstyti, nelikdavo vieni niekur, tai labai dziaugiausi, kad daug baseiniuku ir atrakciju maziukams buvo. Ir dar patiko, kad didelis viesbutis, pliazas ir nereikejo trintis sonais su kitais.
Bet cia tik mano patirtis siemet pirma karta su vaiku atostogaujant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benukas: 15 gruodžio 2010 - 21:57
QUOTE(Benukas @ 2010 12 15, 20:55)
O as kaip tik anksciau rinkdavausi vis paprastesnius viesbucius, daznai net HB kai be vaiku budavom. O siemet pavyko pabut trise uz mezesne kaina visiems ir dar daug geresniam viesbuti nei paskutini karta buvom dviese Crystal'e Kemere. Man visai vienodai ta animacija, ir kalnai maisto, bet kai prisimenu eiles vakare prie restorano, kad nugriebtum koki vaisiaus kampa, darosi labai juokinga dabar. Ir atleiskit, kai vandeni matau kaip is krano leidzia ir atnesa tipo mineralini.  doh.gif
Kai musu augintiniai buvo dar mazi, tai jiems dar nelabai tie kalneliai berepejo, reikejo paskui lakstyti, nelikdavo vieni niekur, tai labai dziaugiausi, kad daug baseiniuku ir atrakciju maziukams buvo. Ir dar patiko, kad didelis viesbutis, pliazas ir nereikejo trintis sonais su kitais.
Bet cia tik mano patirtis siemet pirma karta su vaiku atostogaujant  4u.gif

didele teritorija ir mano vienas reikalavimu.Todel man sunku butu i taerkim 3 zv viesbuti vien del teritorijos. blush2.gif
O del vaisiu tai ju buvo nemazai(kiekiu atzvilgiu) ir visiems uzteko,gal,kad buvome sezono gale,sezono ikarstyje viskas visur kitaip.
Bet man viskas pasirode butent taip...dukrai sakau reikejo tik to baseiniuko su kalniukais ir net mielai lindo i jura,plaukiojo kartu su manimi .
Tad sakau isvada tokia,kad paatostogavau tikrai ne prasciau,o viesbuciu lygis skirtumas isties buvo didziulis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2010 12 15, 23:55)
O as kaip tik anksciau rinkdavausi vis paprastesnius viesbucius, daznai net HB kai be vaiku budavom. O siemet pavyko pabut trise uz mezesne kaina visiems ir dar daug geresniam viesbuti nei paskutini karta buvom dviese Crystal'e Kemere.
Bet cia tik mano patirtis siemet pirma karta su vaiku atostogaujant  4u.gif

Bent jau sitas Crystal'as pardavinejamas nerealiai uzkelta kaina, jei neuztaikai ant akciju., absoliuciai neatitinka turimu zvaigzduciu. tiesa, vaisiu, kai mes buvome, buvo daug, ivairiu ir labai skaniu, ir visada per akis. eiliu niekada prie ju nebuvo. Personalas visai nieko, bet jo ryskiai per mazai tada buvo, kambariai dar nauji, tai visai faini. O siaip tai apie visa kita patylet. Mums kainavo 1700 zmogui, savaitei, tai dar puse velnio, bet ir tai, tik todel, kad nieko geresnio arti klubu nebuvo, o kitu atveju tai nei uz ka nerekomenduociau jo absoliuciai niekam. Na nebent patinka viesbutis, kuriame teritorijos absoliuciai nerasta biggrin.gif Siaip geras pavyzdys, kai padaromas naktinis maitinimas (jei taip galima pavadinti sumustinius kiaura para), ledai tam tikrom valandom, nemokamas seifas ir minibaras su gaiviaisiais gerimais, tada uzmetama UAI, vietoj AI ir jau galima pardavineti brangiau, kazkaip nemazai zmoniu ziuriu pakimba ant to UAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 15, 21:41)
kad ir Kemer Resorte kalnai pasonej smile.gif
user posted image

man KR turėjo daug pliusų, kalnai ir teritorija , kadangi vaikas 7 metų ir pakankamai savarankiškas tai visada aš jį rasdavau ir jis mane .... o jeigu būtų milžiniška teritorija tai gal ir nesusitiktume... smile.gif dėl aptarnavimo tai labai jau peikti negaliu, nors nebuvo labai jau pilnas viešbutis , važiavome 3+1 papildoma lova buvo , pataikėm, kad buvo lietuvių daugiau nei rusų smile.gif mums patiko.....
vien žuvytę bare prie pliažo prisiminus mmmm...

Kaip ekonominis 5 žv. viešbutis tai viskas gerai.

Dabar ieškau ko nors panašaus.
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 12 16, 10:59)
man  KR  turėjo  daug  pliusų,  kalnai ir teritorija  , kadangi  vaikas 7 metų ir  pakankamai savarankiškas tai  visada  aš jį  rasdavau ir  jis  mane .... o  jeigu  būtų  milžiniška  teritorija  tai  gal  ir  nesusitiktume... smile.gif  dėl aptarnavimo tai  labai jau peikti  negaliu, nors  nebuvo  labai jau pilnas viešbutis ,    važiavome 3+1  papildoma lova  buvo  ,  pataikėm,  kad buvo lietuvių  daugiau  nei rusų smile.gif  mums  patiko.....
vien  žuvytę bare  prie pliažo prisiminus mmmm...

Kaip  ekonominis 5 žv. viešbutis tai viskas  gerai.

Dabar ieškau  ko nors panašaus.

siaip jis nesiskaite, kaip ekonominis anksciau, bet jei jus ji taip apibudinate, tada as atsiimu visus savo paburbejimus - taip, kaip ekonominis jis nerealus. Bet kai man pernai geguze jis kainavo savaitei 2500 be agento nuolaidos per isankstinius, tai ekonominiu ji sunkiai pavadinciau biggrin.gif O jus tame, taip vadinamame, ekonominiam esate buve , ar cia tiesiog nutarete, kad sitas toks ir bus?g.gif Kaip tada pavadinti ta pacia Daima ? o Maxim'a, Hydros, Crystal, kurie yra Kemere ir turi 5*? g.gif Kazkaip ateina i galva zodis "kriziniai" biggrin.gif Na, kuo platesne klasifikacija, tuo maziau bus painiavos su tom 5* biggrin.gif O tai dabar kokia Alatimya turi 5* ir Rixos irgi "neatsilieka" rolleyes.gif
Atsakyti
Mes KR buvom šiemet gegužės mėn gale 3 suaug+1 vaikas mokėjome 5900 buvome 7 naktis , kelione pirkom per išankstines .
Mano galva Turkijoje realiai tikras 5 žv. turi tiktai keletas viešbučių, o kiti turėtų temptis, kiek mes kalbėjome ten su dirbančiais tame viešbutyje, tai šis ji kažkada turėjo viešbučio kaip prestižinis vardą, na tas vardas gal ir turi dar šiokia tokia vertę mūsų dienomis.
Aš tikrai likau viskuo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 15, 23:09)
Bent jau sitas Crystal'as pardavinejamas nerealiai uzkelta kaina, jei neuztaikai ant akciju., absoliuciai neatitinka turimu zvaigzduciu. tiesa, vaisiu, kai mes buvome, buvo daug, ivairiu ir labai skaniu, ir visada per akis. eiliu niekada prie ju nebuvo. Personalas visai nieko, bet jo ryskiai per mazai tada buvo, kambariai dar nauji, tai visai faini. O siaip tai apie visa kita patylet. Mums kainavo 1700 zmogui, savaitei, tai dar puse velnio, bet ir tai, tik todel, kad nieko geresnio arti klubu nebuvo, o kitu atveju tai nei uz ka nerekomenduociau jo absoliuciai niekam. Na nebent patinka viesbutis, kuriame teritorijos absoliuciai nerasta  biggrin.gif  Siaip geras pavyzdys, kai padaromas naktinis maitinimas (jei taip galima pavadinti sumustinius kiaura para), ledai tam tikrom valandom, nemokamas seifas ir minibaras su gaiviaisiais gerimais, tada uzmetama UAI, vietoj AI ir jau galima pardavineti brangiau, kazkaip nemazai zmoniu ziuriu pakimba ant to UAI  biggrin.gif

Crystale tai maisto uzteko, bet kai pagalvoju, kiek uz ji mokejom, tai doh.gif nes pristate kaip nerealu viesbuti pries pora metu.
O eiles prie maisto ir jo trukumas buvo Gurgulu Alanijoj, nepamenu tikslaus jo pavadinimo. Dabar jis jau pasidares 3zv. viesbuciu, o kai mes buvom pries 6-7metus, tai jis buvo 4zv. bet kadangi tai buvo musu pirmas kartas TR, tai galvojau, kad cia viskas normalu. Be to tada labai daug keliavom visur, tai nedaug tam viesbuti ir praleidom.
Atsakyti