QUOTE(Benukas @ 2010 12 15, 18:15)
O as pagalvoju, kad pirma karta gyvenime noreciau sugrizti i ta pati viesbuti.

Ir drauge man visas ausis baigia iszyzti, kad vaziuojam ir kitamet i ta macia Amara.. Nu su vaikais, ten tikrai rojus.
Geriausia mano augintinis pavaro

: visa laika galvojau, kad jau visiskai dzin ar cia ta Turkija, ar Klaipeda ar Lampedziu karjeras. O tas po puses metu pradejo "krautis lagaminus" ir apsirenges "vaziuoti i oro uosta ir skristi i "Amara" Dar reikalauja, kad paleisciau daina "Dolce vita", nes tokia pastoviai skambejo viesbutyje
o as po siu metu labai pakeiciau nuomone
Anksciau ziuredavau tik gerus ir aisku brangius viesbucius,kad butu visko daug,viskas butu geriausia,bet kai siais metais ne ka prasciau paatostogavome ekonominiame 5 zv viesbutyje,tai kaip sakau "nusileidau ant zemes"

suvokiau,kad nera poilsio atzvilgiu jokio skirtumo,o jei dar su gera kompanija tai isvis
Pvz maisto man reikia zuvies ir darzoviu,daugiau visa kita prisitaikai tai kas yra ir tikrai pakanka,vaikai valgo tik bulvytes fri,picas ir geria coca cola(cia ju atostogu maistas

leistinas)baseinu man nereikia,tik vaikams kalniukai,kad ir pora ir nereikia imantriu

jura ir nesvarbu kokie gultai-svarbu jura ir siltas oras. Jei su kompanija tai jokiu animaciju vakarais ir tuo labiau dienos metu neprireikia

alhoholis svarbu yra alus,o vyrai prisiderina

aptarnavimas....ai nenukrito rankos einant atsinesti kazko

netrukde...o jei dar kaina dziugino...tad aisku saves neapgaudinesiu visada norisi geriausio,bet kaip pastebejau skirtumo kaip pailsejau nepajauciau ir net pastarosios atostogos buvo tikrai geresnes

aisku akis kliuvo uz tam tikru dalyku,nenauju baldu ir t.t.bet pacioms atostogoms,paciam poilsiui tai absoliuciai netrukde
Todel jei gauciau pigu varianta,kad ir i prastesni viesbuti mauciau ir net nemastyciau

O dar kai pagalvojau kokie kalnai ispudingi ir arti buvo prie to viesbucio,tai joks Kemer Resortas neturi tokio vaizdo