Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010-2011 metai

QUOTE(Cobre @ 2010 12 16, 19:30)
Tai matai, brasta  ir pirko, tik, kad vistiek paaiskejo, kad nieko nenupirko. taip, kad si karta tikriausiai neiperkama sistemos klaida pasitaike  biggrin.gif

nezinau i ka ji pirko, bet mano stebetu viesbuciu kainos buvo stabilios nuo pirmos dienos. Tai negi visa savaite sistemos klaida kabejo g.gif
As vis dar viliuosi, kad Saphiras gris i spec pasiulymus, nes viltis mano antra mama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pilina @ 2010 12 16, 19:27)
Sveiki,
Gal galetumete patarti kuris is siu viesbuciu labiau tinkamas seimai su 2 mazais vaikuciais (3 m. ir 1.5 m)
Akka Alinda ar Simena Sun club?

Atkreipkit demesi i Simenos kambariu plota (i plota itrauktas balkonas ir san.mazgas). Kai kas siemet skundesi, kad kambaryje su papildoma lova nelabai liko vietos lagaminui
Atsakyti
kaip jus tezuose matot kainas? nes man neleidzia pasirinkt absol nieko ir jokiu viesbuciu nerodo g.gif
Atsakyti
"По воскресеньям с утра на затрак-шампанское на входе." blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2010 12 16, 21:27)
Sveiki,
Gal galetumete patarti kuris is siu viesbuciu labiau tinkamas seimai su 2 mazais vaikuciais (3 m. ir 1.5 m)
Akka Alinda ar Simena Sun club?

Abu jie geri, tačiau Simena sun club Jums būtinai reikės imti family room. nes tik šie kambariai gali priimti 2 suauge ir 2 vaikai. Akka ALinda nepriima 2 suauge ir 2 vaikai... Žodžiu, su tais viešbučiais atsargiai, žiūrėkite kad pasirinktas viešbutis priimtų 2+2
Atsakyti

QUOTE(ingusiaa @ 2010 12 16, 19:54)
kaip jus tezuose matot kainas? nes man neleidzia pasirinkt absol nieko ir jokiu viesbuciu nerodo  g.gif

http://book.teztour....ourSearchNew-lt
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 16, 20:59)

Kažkaip neįtikėtinai žemos kainos... Pasirinkau bet kokį 5* viešbutį UAI 2+1 10 dienų rašo kainą - 4100 Lt, o rugsėjo mėnesiui ten pat 14 dienų 4800 Lt. Nieko nesuprantu... Ar taip gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 12 16, 19:07)
Ale žinok niekada nežinai kada išloši o kada praloši... Va kad ir dabar neseniai, žmonės norėjo vieno viešbučio, iš Lietuvos jį siūlė už 2200 žmogui, iš Rygos padariau 1600 ltl žmogui, o dabar, dieną prieš kelionę tas viešbutis išlindo už 1450 iš Lietuvos... Nigaliu kaip nervas jama, kad pavedžiau...

Taip kad ramiai :)Paprastai birželį būna daug paskutinių minučių, taip kad gal viskas tik į naudą... Kaip ir pernai Kemer resort buvo kosmosas per išankstinius, o kokias kainas paleido po to gegužei, pats matei...

Neverta krimstis. Labai retas kuris gali nusipirkti kelionę prieš dieną...

QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 16, 20:40)
nezinau i ka ji pirko, bet mano stebetu viesbuciu kainos buvo stabilios nuo pirmos

Pirkau į šitą...
http://www.teztour.l...33#block|prices

Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 12 16, 21:06)
Neverta krimstis. Labai retas kuris gali nusipirkti kelionę prieš dieną...
Pirkau į šitą...
http://www.teztour.l...33#block|prices

sita ir as buvau nusiziurejes, bet paskaiciau, kad greta esantys 3* ir 4* naudojasi to pacio 5* teritorija. zodziu, kazkoks komunizmas: visi naudojasi viskuo, nesvarbu kas uz ka ir kiek mokejo. Nepatiktu man stumdytis del baklazanu troskinio ir gultu su kaimynu is 3* viesbucio smile.gif

QUOTE(Shopaholic @ 2010 12 16, 21:09)
ir vel susidausiu su tavim Zilvinai biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Tai i sveikata user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 16, 23:17)
sita ir as buvau nusiziurejes, bet paskaiciau, kad greta esantys 3* ir 4* naudojasi to pacio 5* teritorija. zodziu, kazkoks komunizmas: visi naudojasi viskuo, nesvarbu kas uz ka ir kiek mokejo. Nepatiktu man stumdytis del baklazanu troskinio ir gultu su kaimynu is 3* viesbucio smile.gif

Teritorija, bet ne maistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 12 16, 22:17)

Aš esu Egipte tokiam variante buvus. Man tai patiko. Mes buvom penkiažvaigždžiam, bet pliažas trižvaigždžio buvo žymiai geresnis, o ir pliaže dėl įvairovės kartais kitų viešbučių maisto paragaudavom, bet pagrindiniuose restoranuose paprastai žmonės iš kitų viešbučių nesimakaluoja, nes ten reikia iš anksto užsirašyti. Patogu būdavo, kad ilgam paplūdimio ruože gali alučiu atsigaivinti, nereikia lėkti į savo teritoriją... aš kai nesu mėgėja vienoj vietoj tupėti, tai man tik į naudą buvo.
O šitam Turkijos viešbuty tai mane gamta sužavėjo ir tai, kad kelio prie pat nėra, kas man Turkijoj didelis minusas...
Tarp kitko, vakar buvo išmestos didelės nuolaidos ir į tavo nusižiūrėtą viešbutį... tik kas dabar iš to... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2010 12 16, 22:22)

Aš irgi taip supratau, kad ten tik teritorija bendra, o pakrantė gretimo viešbučio dar ir geresnė...
Atsakyti
O Novaturas kada keliones prades siulyti nezinot?
Visada buvo kovo menesi kelioniu pirkimo karstine, siais metais akim netikiu kokios diskusijos vyksta negi rimtai jau keliones perkat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 12 16, 21:22)

QUOTE(brasta @ 2010 12 16, 21:33)
Aš irgi taip supratau, kad ten tik teritorija bendra

O esat tuo tikri ? Tarp rusu komentaru maciau ir toki, kad apyrankiu tuose trijuose viesbuciuose nera. Tai lyg ir ner kaip atskirti, kas is kur. Ir dar raso, kad barais naudojosi kuriais norejo.
Pats viesbutis man visai nieko g.gif
Atsakyti