QUOTE(JJG @ 2006 03 07, 15:08)
Lietuvoje tokio pieno manau tikrai dar nėra. Negirdau kad kokia pieno perdirbimo firma būtų pristačiusi laktozės pašalinimo technologiją...
Taip, kad kolkas tai tikras stebuklas

! O kaip dėl maistinių medžiagų? Gal galėtum įverynimui parašyt to pieno maistinę sudėtį?
Na va, taip jus ir suklaidinau, būdama įsitikinusi, kad ko trečiojoje šalyje radau, galima rasti ir Lietuvoje

ten pieno negėriau, tai ir nesidomėjau..
Va, po ranka pakelis (tokį pieną gerą pusmetį neatidarius laikyti galima kambario temperatūroje, kaip lietuviškas MŪ ar koks ten

)
Porcijoje (25 ml) 124 kcal, karbohidratai 12 g, gliukozė..proteinai..lipidai...soda...kalcis...vitaiminai A, D. va ką radau - laktozė max. 1,75 g

gal kas informuos, kiek jos būna paprastame piene?
O ant šono informacija surašyta> kad ne kiekvieno organizmas gamina fermentus, virškinančius laktozę..bla bla bla