Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 05, 15:13)
O kodel tu pries keliaraiscius? Juk labai grazus ir sexi akcentas. Gal nepatinka del senu istoriju apie keliaraisti  hihihi.gif

na as ir pritarciau nuomonei kad keliaraistis siokia tokia intrigele 4u.gif
Atsakyti
As tai tikrai desiuos ji, man jis labai seksualus wub.gif
Atsakyti
as irgi desiuos keliaraisti man tai jie thumbup.gif
Atsakyti
O kai nusiimi keliaraisti ar palieka toks raudonas dryzis per koja ar ne? Ta prasme juk vistiek jis kazkiek turi verzti, juk gumute yra, kad laikytusi? Ir dar as vis galvoju, ar gerai jie laikosi, kad nepamesti kokiu netinkamu momentu blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O tai butu vaizdas - eina jaunoji per baznycia ir kazkas velkasi is paskos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 01 07, 16:17)
O kai nusiimi keliaraisti ar palieka toks raudonas dryzis per koja ar ne? Ta prasme juk vistiek jis kazkiek turi verzti, juk gumute yra, kad laikytusi? Ir dar as vis galvoju, ar gerai jie laikosi, kad nepamesti kokiu  netinkamu momentu  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O tai butu vaizdas - eina jaunoji per baznycia ir kazkas velkasi is paskos  tongue.gif

Oi ne schmoll.gif As visa para pranesiojau per savo civiline ir nei verze, nei krito, nei dryzis buvo. Net nebuciau pagalvojus apie tai.
Kad ju tp ivairiu dydziu buna, bent jau cia Dk esu macius gana dideliu - man per dideliu.
Atsakyti
Labnai grazaus balto apatinio trikotazo radau kaune megoj- erotiniu prekiu parduotuveje. Ir pasirinkimas, nemenkas, ir dudziu yra. Pagaminta Vokietijoje. ir kainos normalios- komplektkas apie 140 litu- bet tikrai nekasdieniski ir erotiski, bet ne vulgarus!
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 01 08, 08:52)
Labnai grazaus balto apatinio trikotazo radau kaune megoj- erotiniu prekiu parduotuveje. Ir pasirinkimas, nemenkas, ir dudziu yra. Pagaminta Vokietijoje. ir kainos normalios- komplektkas apie 140 litu- bet tikrai nekasdieniski ir erotiski, bet ne vulgarus!

Va cia gera ideja davei.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 01 07, 14:27)
Oi ne  schmoll.gif As visa para pranesiojau per savo civiline ir nei verze, nei krito, nei dryzis buvo. Net nebuciau pagalvojus apie tai.
Kad ju tp ivairiu dydziu buna, bent jau cia Dk esu macius gana dideliu - man per dideliu.

Oi, palengvejo karsta.gif
Eisiu pirkt. Kazkodel isivaizdavau, kad jie palieka ta dryzi, dziaugiuos, kad klydau mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
Fantastika. Dabar galėsiu numirti laiminga. Pagaliau atsirado tema, kurios aš labai tikėjausi. lotuliukas.gif
Atsakyti
...iš istorijos...
...jaudinosi majami prieš vestuves, kaipgi reiks pasipuošt po suknele, kad vyrą pirmąją naktį sužavėtų ir iš koto išverstų. Skaitė SM patarimus, lakstė po parduotuves, vargo plušo, panikavo, bet galų gale surado svjonių komplektėlį - šampano spalvos.
...atėjo išsvajotoji diena. Viskas vyko kaip suplanuota, prisibaliavojo visi prisišoko. Jaunieji tiek nusikalė, kad paryčiais labai džiaugėsi pamatę lovą! Jaunosios pėdkelnės buvo nebe šampaninės, o madingos pilkos spalvos, taigi nepavyko romantiškai jaunikiui numauti kojinaičių... Taip majami patyliukais pasislėpus nusimovė seksualų komplektuką ir psio, abu saldžiai užmigo...
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2007 01 15, 12:55)
...iš istorijos...
...jaudinosi majami prieš vestuves, kaipgi reiks pasipuošt po suknele, kad vyrą pirmąją naktį sužavėtų ir iš koto išverstų. Skaitė SM patarimus, lakstė po parduotuves, vargo plušo, panikavo, bet galų gale surado svjonių komplektėlį - šampano spalvos.
...atėjo išsvajotoji diena. Viskas vyko kaip suplanuota, prisibaliavojo visi prisišoko. Jaunieji tiek nusikalė, kad paryčiais labai džiaugėsi pamatę lovą! Jaunosios pėdkelnės buvo nebe šampaninės, o madingos pilkos spalvos, taigi nepavyko romantiškai jaunikiui numauti kojinaičių... Taip majami patyliukais pasislėpus nusimovė seksualų komplektuką ir psio, abu saldžiai užmigo...
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, mes savo civiline santuoka tp audringai atsventem, paryciais i kambari grizom, bet apatiniai buvo balti, kaip ir buve. Puolem i meiles glebi pirmiausia beveik su visom neriniuotom grozybem ant kuno, nes jaunikiui tiosiog buvo gaila ta grozi is karto nuvilkti...Na zinoma, pirmiausia, kaip dera, keliaraisti dantimis numove wub.gif
Atsakyti