Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(Ausrytia @ 2007 03 05, 17:54)
as butent del tokios reakcijos ir galvoju ta padaryti  lotuliukas.gif jis prades juoktis, sakys - kas cia dabar? sakysiu, dar noriu su nuometu pabuti truputi, kad ir ant uzpakalio  lotuliukas.gif pprasysiu ji, kad nusegtu, o tada...  wub.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

vat cia tai geras bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
clap_1.gif
Atsakyti
o as noreciau uzsidet kokius juokingus triusikelius per vestuves, net ne baltus arba baltus su kokiom vysnaitem raudonom. ech, kur man rast tokius g.gif
Atsakyti
Kadangi man liemenes nereiks (toks sukneles fasonas), tad nusipirkau stringiukus su ruzavom gelytem, labai prikolnus. Vestuvine suknele tokia rimta (reto stiliaus), o triusikeliai tokie prikolni mirksiukas.gif nieks nematys, bet pati jausiuos ciotkai yess.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 04 16, 10:36)
Kadangi man liemenes nereiks (toks sukneles fasonas), tad nusipirkau stringiukus su ruzavom gelytem, labai prikolnus. Vestuvine suknele tokia rimta (reto stiliaus), o triusikeliai tokie prikolni  mirksiukas.gif  nieks nematys, bet pati jausiuos ciotkai  yess.gif

as ne i tema,o gal i sukneliu skyreli ideti savo suknute? ir dar kokia sukusoena darysies?
Atsakyti
man tai nekas...per vestuves bus "atvaziavusios puseseres is raudondvario" g.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 16, 19:23)
man tai nekas...per vestuves bus "atvaziavusios puseseres is raudondvario" g.gif  schmoll.gif  verysad.gif

O tai KT nervartoji? Jas vartodama gali nedaryt pertraukos ir nebus jokiu pusseseriu wink.gif arba nueik pas ginekologę, būna, kad galima gerti kažkurias hormonines tabletes būtent kad atitolint wink.gif
Atsakyti
Help doh.gif kur galima rasti grazaus apatinio trikotazo? balto ax.gif specialiai vestuvems, beje kad butu gorsetukas butu visai saunu ax.gif ar LT kur nors yra ko nors grazaus? ar siunciates is victoria secret ir kt parduotuviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 04 20, 10:24)
Help doh.gif  kur galima rasti grazaus apatinio trikotazo? balto ax.gif  specialiai vestuvems, beje kad butu gorsetukas butu visai saunu ax.gif  ar LT kur nors yra ko nors grazaus? ar siunciates is victoria secret ir kt parduotuviu? g.gif

Vasara pirkau Triumph parduotuveje LT. Buvo nauja kolekcija labai tinkanti nuotakoms, net ir pirstinaites ir kazkoks nerinys ant kaklo buvo prie ju. Paziurek ir siemet ir paklausk pardaveju, kada naujos kolekcijos ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 05, 15:34)
na as nemanau kad manasi dristu pasitycioti hah.gif , nes as tada jam kudlas nurauciau  gun_rifle.gif , na bet manasis uzsinorejo apatinius pirmai nakciai pats nupirkti ir kad as jam irgi nupirkciau, tai maciau tokia kruta pizamele parduotuveje ant kurios uzrasyta "Come here and rid on me!", ir siaip labai grazus  thumbup.gif o tas nuometas prie uzpakalio kiek kaip uodega atrodo  cool.gif

O kur tokia matei? ax.gif labai idomi mintis wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti