Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(Honey @ 2008 06 24, 00:03)
Gal kas gali patarti, kur galima rasti tuos silikoninius lipdukus krūtinei? Ar jie pakelia bent kiek? Ar laikosi visą dieną? Negaliu pasigirti įspūdingu biustu, bet turiu dėvėti suknelę atvira nugara, tai norėčiau juos prisiklijuoti..

Sveikute,

pati nesu turejusi tokio daikto, bet esu girdejusi, kad laiko tikrai gerai, tik pasinaudojus nuimant truputeli skauda smile.gif
Tiksliai zinau, kad juos parduoda vestuviniu sukneliu salone Kornelija, bet turetu buti ir apatiniu drabuziu parduotuvese ax.gif
Atsakyti
Tokiu dalykeliu yra apatinio trikotazo parduotuvese smile.gif ar kam nors teko susidurti su priklijuojamais silikoniniais kauseliais? Kazin kaip jie laikosi? g.gif Kaina maciau apie 100 lt
Atsakyti
Sveikos,na as nesureiksminu apatiniu,liemeneles nereikes,o nusipirksiu baltus stringus ir tiek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 25, 15:00)
Sveikos,na as nesureiksminu apatiniu,liemeneles nereikes,o nusipirksiu baltus stringus ir tiek... smile.gif

As taip pat Smilga222! Po suknele tik stringai, pedkelniu nesidesiu,nes karsta, liemenuko irgi ne... Nors galvoju gal siaip pasiimt kokia dailia liemenele nakciai reiketu? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2008 06 25, 12:40)
Tokiu dalykeliu yra apatinio trikotazo parduotuvese  smile.gif  ar kam nors teko susidurti su priklijuojamais silikoniniais kauseliais? Kazin kaip jie laikosi?  g.gif Kaina maciau apie 100 lt

Man teko susidurti su priklijuojamais kauseliais. Krutine mano maza, tad nusprendziau juos uzsisakyti, bet teko labai nusivilti, jie ne tik kad nepakelia krutines, bet dar labiau ja priploja, kad ir kaip beklijuotum, daviau sesei pabandyti (panasus dydis), irgi nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pumaxxx @ 2008 06 26, 09:29)
Man teko susidurti su priklijuojamais kauseliais. Krutine mano maza, tad nusprendziau juos uzsisakyti, bet teko labai nusivilti, jie ne tik kad nepakelia krutines, bet dar labiau ja priploja, kad ir kaip beklijuotum, daviau sesei pabandyti (panasus dydis), irgi nieko gero schmoll.gif

aciu, kad perspejai 4u.gif Nepirksiu, nes kazkaip i juos ziurint, jie abejoniu kele, kurios pasirodo pasitvirtino. Reikes isbandyti klijuojamas juosteles smile.gif ir siuveja geriau medziaginius kauselius isius i sukneles vidu, kad graziai ispildytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2008 06 26, 12:32)
aciu, kad perspejai  4u.gif  Nepirksiu, nes kazkaip i juos ziurint, jie abejoniu kele, kurios pasirodo pasitvirtino. Reikes isbandyti klijuojamas juosteles  smile.gif  ir siuveja geriau medziaginius kauselius isius i sukneles vidu, kad graziai ispildytu  ax.gif

As taip pat pasirinkau medziaginius kauselius, (juos prisius) labai graziai uzpilde tuscias vieteles, atrodo thumbup.gif
Atsakyti
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2008 06 26, 12:32)
aciu, kad perspejai  4u.gif  Nepirksiu, nes kazkaip i juos ziurint, jie abejoniu kele, kurios pasirodo pasitvirtino. Reikes isbandyti klijuojamas juosteles  smile.gif  ir siuveja geriau medziaginius kauselius isius i sukneles vidu, kad graziai ispildytu  ax.gif

o gal tiesiog kokybe buvo netikusi? g.gif turi mano bendradarbe nusipirkusi, tai tikrai nesiskundzia jais ir tikrai neatrodo kad priplotu krutine unsure.gif kaip tik ji dziaugiasi kad toks dalykas yra, nes vasara puikiai atrodo su suknele kurios nugara iskirpta, sako pakelia krutine ir gana tvirtai laikosi g.gif
Atsakyti
jusu manymu,kur geriau pirkti trikotaza?noreciau kazko panasaus i priespaskutine nuotrauka... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaites,
o gal kas matete kur rasti pirkti liemenele labai gilioms iskirptems?
stai tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 29 birželio 2008 - 20:04