ir as pritariu
po vestuviu dienos nebesinori jokiu neriniuotu seksualiu apatiniu
o vat vestuviu diena as buvau tik su stingais papuostais neriniais
o liemenuko man nereikejo
QUOTE(uppity @ 2009 01 06, 21:25)
ir as pritariu
po vestuviu dienos nebesinori jokiu neriniuotu seksualiu apatiniu
o vat vestuviu diena as buvau tik su stingais papuostais neriniais
o liemenuko man nereikejo 
Na tikrai taip buna ne visiem
QUOTE(welkom1 @ 2008 06 26, 11:37)

kaip man reiktu 6ios ale liemeneles.....tik neisivaizduoju kur tokia gauti...
gal zinot kur kaune ieskoti baltu prisegamu kojiniu
QUOTE(dange22 @ 2009 02 11, 16:36)
bet kurioj kojniu parduotuvej, megoj/laisvej/akropoly arba urmo bazej
aciu niurzga123
o as va tokius naktinukus pirkau vestuvinei nakciai 
http://www.daynightw...amp;persist=yes
Papildyta:
zinok juose (bent jau manuose, o jie tos pacios firmos) yra susegimas po juostele, tik jo nesimato
jei tik ant juosteles ristus, tai manau tikrai nesilaikytu
http://www.daynightw...amp;persist=yes
Papildyta:
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 06, 14:02)
pirmieji tai superiniai
jamu
o antrųjų modeliukas simpatiškas ir romantiškas toks, bet praktiškai tas surišimas priekyje - nelabai vykęs. turiu vienus tokius, atlasinėmis juostelėmis po krūtine surišamus, tai problematiška su tuo užrišimu - kad krūtys gražiai "stovėtų" reikia tvirtai surišti, o tos juostelės lengvai išsileidžia
nebent mergina visai plokščiakrūtė būtų arba juostelės iš kitos medžiagos
o antrųjų modeliukas simpatiškas ir romantiškas toks, bet praktiškai tas surišimas priekyje - nelabai vykęs. turiu vienus tokius, atlasinėmis juostelėmis po krūtine surišamus, tai problematiška su tuo užrišimu - kad krūtys gražiai "stovėtų" reikia tvirtai surišti, o tos juostelės lengvai išsileidžia
zinok juose (bent jau manuose, o jie tos pacios firmos) yra susegimas po juostele, tik jo nesimato
Tai tos kojines prisisega, o kitaip jos niekaip neprisitvirtina? Nes kazkur maciau kad be nieko buvo. Beto kur tas kojines butu galima isigyti ir ta kur prisegti reikia, gal zinote kas siauliuose arba vilniuje kur nors kad prie prekybos centru butu
Siaip jau tos kojines kurios be nieko, laikosi ant silikoniniu tuosteliu, kuri yra is vidines kojiniu puses, ir labai gerai laikosi.. svarbu nenusipirkti per mazu (kaip man buvo)
O prisegamos buna be tu silikoniniu juosteliu ir jos laikosi tik prisegtos ant juosteliu. Osiaip jau tokiu pedkelniu ir laikinkliu jums prisegti yra visuose apatinio trikotazo parduotuvese, netgi toje pacioje maxinoje maciau.
O prisegamos buna be tu silikoniniu juosteliu ir jos laikosi tik prisegtos ant juosteliu. Osiaip jau tokiu pedkelniu ir laikinkliu jums prisegti yra visuose apatinio trikotazo parduotuvese, netgi toje pacioje maxinoje maciau.
QUOTE(boruzele* @ 2009 02 13, 20:08)
Tai tos kojines prisisega, o kitaip jos niekaip neprisitvirtina? Nes kazkur maciau kad be nieko buvo. Beto kur tas kojines butu galima isigyti ir ta kur prisegti reikia, gal zinote kas siauliuose arba vilniuje kur nors kad prie prekybos centru butu 
as tai nedevesiu pedkelniu per vestuves, bet kiek zinau reikia,
vyresnes mociutes turbut nesupras kas cia ivyko
o del apatiniu tai kazko naujo specialaus tam nepirksiu. nes liemenuko visvien nesidesi, na o elnaites baltas tai jau rasiu
vyresnes mociutes turbut nesupras kas cia ivyko
o del apatiniu tai kazko naujo specialaus tam nepirksiu. nes liemenuko visvien nesidesi, na o elnaites baltas tai jau rasiu