Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

ir as pritariu smile.gif po vestuviu dienos nebesinori jokiu neriniuotu seksualiu apatiniu biggrin.gif o vat vestuviu diena as buvau tik su stingais papuostais neriniais wub.gif o liemenuko man nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 01 06, 21:25)
ir as pritariu  smile.gif  po vestuviu dienos nebesinori jokiu neriniuotu seksualiu apatiniu  biggrin.gif  o vat vestuviu diena as buvau tik su stingais papuostais neriniais  wub.gif o liemenuko man nereikejo  biggrin.gif

Na tikrai taip buna ne visiem tongue.gif Mes tai labai romantiska nakti apturejom, nors vestuves, kaip jus sakot - buvo tradicines (isvaziavom is sventimo vietos gal apie 3 nakties). Nors kita vertus tu graziu naktinuku kazkaip ir neprireike blush2.gif Liemeneles man irgi po suknele nereikejo, tai tiesiog baltas neriniuotas kelnaites turejau, kurias po karstos ir judrios dienos vakare norejos tik i skalbiniu deze nutrenkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrosele: 06 sausio 2009 - 21:40
QUOTE(welkom1 @ 2008 06 26, 11:37)
user posted image

kaip man reiktu 6ios ale liemeneles.....tik neisivaizduoju kur tokia gauti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2009 02 02, 22:18)
kaip man reiktu 6ios ale liemeneles.....tik neisivaizduoju kur tokia gauti... doh.gif

Kažkas panašaus yra čia čia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipe: 08 vasario 2009 - 23:26
gal zinot kur kaune ieskoti baltu prisegamu kojiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 11, 16:36)
gal zinot kur kaune ieskoti baltu prisegamu kojiniu  4u.gif

bet kurioj kojniu parduotuvej, megoj/laisvej/akropoly arba urmo bazej 4u.gif yra ir prisegamu ir priklijuojamu, pati neseniai pirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 11 vasario 2009 - 16:28
aciu niurzga123 4u.gif
Atsakyti
o as va tokius naktinukus pirkau vestuvinei nakciai 4u.gif

http://www.daynightw...amp;persist=yes

Papildyta:
QUOTE(upsikaz @ 2009 01 06, 14:02)
pirmieji tai superiniai wub.gif jamu  lotuliukas.gif

o antrųjų modeliukas simpatiškas ir romantiškas toks, bet praktiškai tas surišimas priekyje - nelabai vykęs. turiu vienus tokius, atlasinėmis juostelėmis po krūtine surišamus, tai problematiška su tuo užrišimu - kad krūtys gražiai "stovėtų" reikia tvirtai surišti, o tos juostelės lengvai išsileidžia  doh.gif nebent mergina visai plokščiakrūtė būtų arba juostelės iš kitos medžiagos g.gif

zinok juose (bent jau manuose, o jie tos pacios firmos) yra susegimas po juostele, tik jo nesimato 4u.gif jei tik ant juosteles ristus, tai manau tikrai nesilaikytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 12 vasario 2009 - 12:02
Tai tos kojines prisisega, o kitaip jos niekaip neprisitvirtina? Nes kazkur maciau kad be nieko buvo. Beto kur tas kojines butu galima isigyti ir ta kur prisegti reikia, gal zinote kas siauliuose arba vilniuje kur nors kad prie prekybos centru butu smile.gif
Atsakyti
Siaip jau tos kojines kurios be nieko, laikosi ant silikoniniu tuosteliu, kuri yra is vidines kojiniu puses, ir labai gerai laikosi.. svarbu nenusipirkti per mazu (kaip man buvo) tongue.gif biggrin.gif
O prisegamos buna be tu silikoniniu juosteliu ir jos laikosi tik prisegtos ant juosteliu. Osiaip jau tokiu pedkelniu ir laikinkliu jums prisegti yra visuose apatinio trikotazo parduotuvese, netgi toje pacioje maxinoje maciau. smile.gif
QUOTE(boruzele* @ 2009 02 13, 20:08)
Tai tos kojines prisisega, o kitaip jos niekaip neprisitvirtina? Nes kazkur maciau kad be nieko buvo. Beto kur tas kojines butu galima isigyti ir ta kur prisegti reikia, gal zinote kas siauliuose arba vilniuje kur nors kad prie prekybos centru butu  smile.gif

Atsakyti
as tai nedevesiu pedkelniu per vestuves, bet kiek zinau reikia,
vyresnes mociutes turbut nesupras kas cia ivyko doh.gif

o del apatiniu tai kazko naujo specialaus tam nepirksiu. nes liemenuko visvien nesidesi, na o elnaites baltas tai jau rasiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti