Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis apatinis trikotažas

QUOTE(something else @ 2009 04 20, 14:39)
gal esat kuri ką nors tokio po suknele vilkėjusi? ar gerai prilaiko krūtis?
man teikia, kad prispaustų ir krūtis, ir pilvą, plius kad vientisa būtų, nes suknelė bus prigludusi ir atskirų dalių apatiniai gali išryškėti pri aptemptą medžiagą. tai svarstau apie tokius variantus  g.gif

user posted image user posted image user posted image
user posted image

Sitie tai man tikrai atrodo tinkami nesioti po suknele!! Nes jei reikia suspausto pilvo, tik vis tiek turbut turetum sujais pasimatuoti suknele, ar nelys ten virsus nei kiek, ar ka. Bet pati nesi tokio nesiojosiu.

Gal as ne i tema, bet man pvz labai daugelio cia sukeltu apatiniu nuotrauku tai gadina silikonines krutines, nes pradeda galvoti, kad krutine turi stoveti kaip 2 tikslios formos rutuliai smile.gif Arba jei kokia vulgaresne pana reklamuoja, tada man irgi nesiziuri nors tu ka schmoll.gif O sau apatinius, tai prasysiu, kad drauge V S is JAV atsiustu, ir dar pati nusipirksiu kokius medvilninius triusikelius, jei butu labai karsta, nes jau praejo tas laikas kai ten vaiksciodavau s sintetiniais, bet SEXY stringais...
Atsakyti
QUOTE(ma-dama @ 2009 04 20, 17:07)
mano vestuvine suknele buvo labai plonyte ir lengvute. tad kai tekejau turejau rinktis ne graziausius bet tinkamiausius, ploniausius apatinius. ir liemenele su tom gumines sleikutem, kad kur netycia neislystu is po suknios sleiku  blush2.gif  bet as parupinau jau "tai" naktelei graziuosius, su visokiais bantais apatiius  bigsmile.gif  tai persivilkau veliau ir VOILA!  lotuliukas.gif  wub.gif

jei ne paslaptis, kur pirkai komplektuka "tai" nakciai? as irgi dairausi ko nors ispudingesnio, bet kol kas nlb randu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Poison Ivy @ 2009 05 21, 02:23)
jei ne paslaptis, kur pirkai komplektuka "tai" nakciai? as irgi dairausi ko nors ispudingesnio, bet kol kas nlb randu verysad.gif

Va va, tikrai taip. Visokiu spalvotu yra, bet kazko sviesaus - balto ar kreminio... O man tai noretusi specialiai tokiai progai kazka sviesaus tongue.gif Raudoni tegu lieka siaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 05 21, 09:51)
Va va, tikrai taip. Visokiu spalvotu yra, bet kazko sviesaus - balto ar kreminio... O man tai noretusi specialiai tokiai progai kazka sviesaus  tongue.gif  Raudoni tegu lieka siaip  ax.gif

apskritai labai mazas pasirinkimas kokiu ispudingesniu komplektuku, visi tokie kasdieniski g.gif
Atsakyti
Mergaites gal rasite ka nors tinkamo CIA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 06, 12:19)
po vestuviu dienos ispudziu busi taip nusikale, kad jokie apatiniai ar smileysex.gif: nerupes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu aisku, visada atsiranda super duper romantisku, bet mes ta nakti tai tik kritom i lova ir tiek  lotuliukas.gif
ir ne su vienai pazistamais ta tema kalbejau, tai visi vienbalsiai teige, kad apatiniai ar romantika buvo paskutinej vietoj.
Manau, kad dauguma tiesiog prisisvajoja prisiziureje filmu, o paskui biski nusivilia ta pirma naktim. Na, ir as isivaizdavai, kad jau kaip bus romantiska... o finale nieko nebenorejau  biggrin.gif

per vestuves devejau balta korseta..kadangi suknute buvo apnuogintais peciais tai korsetas labai gerai prilaike krutine, todel sokau nesibaimindama, jog gali kas nors iskristi lotuliukas.gif o del romantikos tai nesutinku...kad ir kokie vakare buvome nusikale, suradome jegu vis delto tai pirmajai nakciai good.gif o be to kai vyras isvydo su kokiu as gundanciu korsetu po suknele - tai tik dar labiau uzkaito smileysex.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image kaip jums toks komplektukas.. bigsmile.gif
Atsakyti
jeigu patogus ir tinka po suknele - gerai ax.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri nors matet kur Vilniuje galima nusipirkti toki daikta (nezinau kaip jis vadinasi) kur prisega priklijuojamas kojines? man reikia butinai ivory spalvos, baltas netinka sad.gif
Atsakyti
http://www.liviacorsetti.com.pl/
siam psl yra labai graziu apatiniu kostiumeliu... mmm... mirksiukas.gif juos galima rasti kaune, urmo bazeje jei neklystu 4 sandelys, (tam senesniam pastate). issimatavau labai daug, pardaveja super, daug nusimano ir apie figura kas labiau tiktu ir issiklausineja kokia proga kad parinkt tinkamesnius. as pasakiau kad noriu tai dienai bet ir poto kaskokiom progom galeciau deveti ir nebutu perdaug issaukentis... tj parinko super, aisku ji duoda labai daug pasirinkt, pasimatuot, bet verta... kaina nera didele mazdaug nuo 70 lt as sumokejau 90 uz zydrus, neatsimenu ten vieni ar daugiau ju... tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liblanka @ 2009 06 19, 09:38)
user posted image kaip jums toks komplektukas..  bigsmile.gif

ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglyteira @ 2009 07 07, 22:40)

cia tai bent grozis ploja.gif busiu Kaune tai reikes butinai uzsukti thumbup.gif
Atsakyti