Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(princesee @ 2010 12 18, 20:02)

tai reiskia ne ta pacia diena, na bet vistiek panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 18, 17:04)
tai visgi ten laikysi g.gif tik pavažinėk aplink Utenos regitrą, nes girdėjau, kad ten taipogi nemažai kabliukų yra, reikia susipažinti su tais keliais 4u.gif bet kuriuo atveju sėkmės, tikiuosi abiems pasiseks biggrin.gif o ir ant teisių kokia graži data bus wub.gif o kelinta h laikai? 4u.gif

o tu užsiregistravai jau? smile.gif

teks 11 d. eiti =/
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 12 18, 22:53)
tai reiskia ne ta pacia diena, na bet vistiek panasiai  biggrin.gif

aha hihihi.gif lauksiu žinių 4u.gif

QUOTE(pinac @ 2010 12 18, 23:00)
teks 11 d. eiti =/

bijai? a dėl ko pirmą kartą neišlaikei taip man ir nepasakei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 19, 09:48)
bijai? a dėl ko pirmą kartą neišlaikei taip man ir nepasakei biggrin.gif

Taip, nes apie tai jau rasiau 10 kartu smile.gif
Vaziavau mieste, viskas buvo super, bet du kartus kai norejau sumazinti greiti, keiciau pavara is 4 i 3 ir du kartus pataikiau i 1, na nervai, ka cia dar pasakysi, pasakiau kad viska moku, bet nervai, o vairuotojas be jokiu emociju sako viskas, bandysi kita karta doh.gif
Kaip supratau tai net nesiskaito kaip klaida, tik nekritine?
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 19, 13:18)

blink.gif aš jau visiškai nesuprantu tų klaidų ir neišlaikymų priežasčių schmoll.gif prieš einant į egzaminą reikia žinoti mintinai kritines klaidas, kad dėl kokių š.. nepudrintų smegenų. O tai dar pradės ir už posūkio neparodymą teisių nebeduoti. cool.gif
Kaip ten galima 1 vietoj 3 ijungti is 4.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 19 gruodžio 2010 - 16:38
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 19, 16:38)
blink.gif  aš jau visiškai nesuprantu tų klaidų ir neišlaikymų priežasčių schmoll.gif  prieš einant į egzaminą reikia žinoti mintinai kritines klaidas, kad dėl kokių š.. nepudrintų smegenų. O tai dar pradės ir už posūkio neparodymą teisių nebeduoti. cool.gif

Zinau, skamba neitiketinai. Na is ketvirtos as norejau i 3 ijungti, na is 4 i neutralia o is neutralios lyg ir i prieki pajudejo, bet matyt paslydo ar kas ir i pirma perejo, gal greitai perjunginejau, nezinau. Nesuvokiau kaip man greitai pasibaige egzas, o tas egzaminuotojas nieko nepaaiskino, sakau kas? - Nezinai kaip perjungti, na paspaudziau sankaba ir parodziau, sako dabar gerai, bet kelyje padarei klaida...
Gal antra karta nesijaudinsiu ir galesiu rezti savo teises (bet tikiuosi neprireiks).

As zinau tik kad egzas baigtas jeigu uzvaziuoji ant linijos, uzvaziuoji i greitejimo kai suki i kaire ir kt. ziaurias klaidas. O egzaminuotojas buvo toks su usais be emociju, tik iseidavo aiksteleje vos ne su liniuote matavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinac: 19 gruodžio 2010 - 17:04
QUOTE(princesee @ 2010 12 19, 07:48)

ir as lauksiu ziniu drinks_cheers.gif jei nepasiseks mum, tai kita kart pasiseks, nieko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 12 19, 14:38)
blink.gif  aš jau visiškai nesuprantu tų klaidų ir neišlaikymų priežasčių schmoll.gif  prieš einant į egzaminą reikia žinoti mintinai kritines klaidas, kad dėl kokių š.. nepudrintų smegenų. O tai dar pradės ir už posūkio neparodymą teisių nebeduoti. cool.gif

Butent! drinks_cheers.gif ir as ta pati pagalvojau!
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 19, 12:18)
Taip, nes apie tai jau rasiau 10 kartu  smile.gif
Vaziavau mieste, viskas buvo super, bet du kartus kai norejau sumazinti greiti, keiciau pavara is 4 i 3 ir du kartus pataikiau i 1, na nervai, ka cia dar pasakysi, pasakiau kad viska moku, bet nervai, o vairuotojas be jokiu emociju sako viskas, bandysi kita karta  doh.gif 

nu sory, aš neskaičiau kai apie tai 10 kart rašei smile.gif
čia tikrai nekritinė klaida, bet gal tau susidarė 8 nekritinės ir vsio basta? g.gif net nežinau... Vilniuje laikei?
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 19, 18:01)
Zinau, skamba neitiketinai. Na is ketvirtos as norejau i 3 ijungti, na is 4 i neutralia o is neutralios lyg ir i prieki pajudejo, bet matyt paslydo ar kas ir i pirma perejo, gal greitai perjunginejau, nezinau. ... O egzaminuotojas buvo toks su usais be emociju, tik iseidavo aiksteleje vos ne su liniuote matavo...

Aš tai niekad nepaleidžiu svirties kai iki laisvo prieina, tiesiog laikau trajektorija. O kartais kai traukiu doh.gif ypač is pirmos, net pagalvoju, kad reikėjo lečiau ir švelniau. hihihi.gif
Egzaminuotojas išlipdavo pažiūrėt per kiek cm privažiavai? blink.gif ot zlastininkai. Reik laikyt kai bus -20 šalčio - nenorės jie iš mašinos lipt. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2010 12 19, 20:29)
nu sory, aš neskaičiau kai apie tai 10 kart rašei smile.gif
čia tikrai nekritinė klaida, bet gal tau susidarė 8 nekritinės ir vsio basta? g.gif net nežinau... Vilniuje laikei?

Jokiu nekritiniu, viskas buvo idealiai, neziurint i kamscius, tikrai jokiu klaidu, nes pats pasake apie tai.
Na, dabar jau ne laikas apie tai kalbeti, yra kaip yra. Noreciau iki naujuju laikyti, nes poto man sessija prasides doh.gif bet tikrinu ir nera vietu, tik 11 dienai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pinac @ 2010 12 20, 01:45)
Jokiu nekritiniu, viskas buvo idealiai, neziurint i kamscius, tikrai jokiu klaidu, nes pats pasake apie tai.
Na, dabar jau ne laikas apie tai kalbeti, yra kaip yra. Noreciau iki naujuju laikyti, nes poto man sessija prasides  doh.gif  bet tikrinu ir nera vietu, tik 11 dienai  verysad.gif

Vietoj 3 ijugt 1 tai kritine ,nes gaunasi staigus stabdymas,nenusimink, o vietu ziurek, turetu buti iki nauju g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 12 20, 10:17)
Vietoj 3 ijugt 1 tai kritine ,nes gaunasi staigus stabdymas,nenusimink, o vietu ziurek, turetu buti iki nauju g.gif

hmm g.gif aš tai kiek skaičiau, kad netaisyklingas pavarų naudojimas yra nekritinė... bet tiksliai nežinojau g.gif
Atsakyti