Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Bazuka20 @ 2011 07 14, 16:22)
Sveikos, būsimos vairuotojos.  4u.gif
Jungiuos į jūsų būrelį. Šiandien laikiau Regitroj pravažiavimą pirmą kartą, o taaaip nesvietiškai lijo, langai užrasojo, veidrodėlių iš vis nesimatė, tai paprašiau, kad galėčiau bent jau be diržų aikštelėj važiuoti, vis patogiau persisukti 180 laipsnių kampu.. Ir ką, išlaipino  biggrin.gif

Dabar nebegalima eikstelej but be dirzu? unsure.gif
Anksciau buvo galima, gerai, kad paraset smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 14, 18:54)
Dabar nebegalima eikstelej but be dirzu?  unsure.gif
Anksciau buvo galima, gerai, kad paraset  smile.gif

Mane irgi tas suintrigavo, nes man instruktorius sakė, kad aikštelėje diržas reikalingas tik įsibėgėjimui, bet niekas nedraudžia jau ir pradžioje užsisegti.
Atsakyti
Aikštelėje diržai nebūtini, bent man taip aiškino..tačiau sakė, jog tik atsisėdus į mašiną būtina atasiklausti instruktoriaus, nes visokių psichų gi yra..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 14 liepos 2011 - 19:25
siaip mane irgi intruktoriai mokino, kad galima aikstelej be dirzu, bet kai ejau i regitra, viena panele iskart perspejo, kad pas sita egzaminuotoja buciau su dirzu. cia reiketu taisykles pasiskaityti... nebent pakeite kazka neseniai. bet as buvau su dirzu, apsidraust geriau.

del to isigreitejimo, tai as visada sustodavau, kad matyciau ta linija, o instruktorius sakydavo, kad per toli sustojau. per regitra gal koja sudrebejo ir ne taip greit stabdziau, tai sustojus linijos nebemaciau, bet buvo gerai pasirodo smile.gif sankaba ir as atleidineju kartais per greitai, ypac sankryzoj ikalnej ir ant estakados.

del lietaus , tai galetu nelyti aikstutej, o mieste jau gali lyti, nebus dviratininku, per kuri viena toki pirmakart ir neislaikiau. o del letesnio vaziavimo priklauso nuo egzaminuotojo, nes mano drauge vaziavo per lietu leciau, ir jai irase kaip klaida g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamone: 14 liepos 2011 - 19:31
QUOTE(adžani @ 2011 07 13, 20:30)
Mano drauge,man lygiai tas pats. doh.gif

Tai ką, drauge, kada Jums sekantis bandymas? smile.gif Kažkaip reikia susidorot su ta regitra smile.gif

QUOTE(linuciukas5 @ 2011 07 14, 11:25)
nesijaudinkit mergaites nenukabinkit noses islaikysit visos tik kantrybes ir laiko reikia o tau sekmes dideles tik nesijaudink kaip bus taip bus nes tas jaudulys pakisa koja ir nebandyk nieko mesti ateis ta isvajota diena  bis.gif

Ačiū už padrąsinimus, bet tikrai nusivyli. PIrmą kartą egzaminas baigėsi aikštelėj - užvažiuota linija ant T, antrą kartą sankaba laikyta per posūkį, toks vaizdas, kad ten galėjau ginčytis, bet jau tiek to, per daug aš ten jaudinausi, kojos nuolat drebėjo, o trečią kartą tai žiauriai apmaudu, pusė maršruto nuvažiuota buvo, greitoji iššoko su švyturėliais, per vėlai pastebėjau blush2.gif ir egzaminas baigtas doh.gif

QUOTE(Bazuka20 @ 2011 07 14, 16:22)
... paprašiau, kad galėčiau bent jau be diržų aikštelėj važiuoti, vis patogiau persisukti 180 laipsnių kampu.. Ir ką, išlaipino  biggrin.gif

Labai keista, kad dėl to išlaipintų. Manau, galima buvo užginčyt. Nors, kas ten žino, gal taisyklės naujos. Mane instruktorius mokino, kad nereikia nei diržo, nei šviesų, dėl atsargumo, laikydama visus tuos kartus atsiklausdavau egzaminuotojų, ar būtina. Tai kažkaip visi pasakė, jog nebūtina, bet geriau užsisek ir šviesas užsidek. Man tikrai labai keista, kad dėl to galėjo egzaminą baigt. O čia kuriam mieste taip?
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2011 07 14, 21:01)
Tai ką, drauge, kada Jums sekantis bandymas? smile.gif Kažkaip reikia susidorot su ta regitra smile.gif

Nezinau. doh.gif
Atsakyti
antras kartas ir vel nesekmingas bet kokia as neveksla negaliu patiket visokiu klaidu isivaizdavau bet tik ne tokia ne i miesta neisvaziavau sikart.. ant estakados nulenkiau veidrodeli i kuoliuka neisivaizduoju kaip prie to sono as ten prisiplakiau.. o jau buvau laiminga sako vaziuojam i miesta ir paskui vare ant stabdziu ir parode i veidrodeli...smile.gif) karamone kaip tau sekesi ?
Atsakyti
nieko, nenusimink, trecias kartas nemeluos smile.gif 4u.gif as islaikiau 4u.gif bet viskas nuo pradziu: puse nakties negalejau uzmigt, ir uzmigau tik isgerusi vos ne puse bonkutes Rameval lasiuku. paskui nubudau 5val ir nebeuzmigau. vel isgeriau lasiuku biggrin.gif aisku, kojos vel drebejo, ypac kaire ant sankabos ir vel uzgesau ant estakados kaip pirmasyk. paskui uzvaziavau. visus kitus gerai padariau, gavau istriza parkavima, jis man lengviausias. isvaziavom i miesta, instruktorius susiraukes nesake ne zodzio, kai paklausiau kur vaziuosim sekancioj sankryzoj, jis uzbaube, kad jeigu tyli, tai reiskia tiesiai. paskui jau bebijojau ko ir klaust. dar aikstelej, kai baigiau pratima, pamirsau pasakyt, kad baigiau, tai tyliu as, tyli jis. po kokiu 15 sekundziu tylos prisiminiau ka reikia sakyt, tada pasake kita pratima. toks labai rustus zmogus schmoll.gif o mieste jau nebedrebejo koja, kazkaip man atrode, kad labai greit suvazinejom, o pasirodo visa valanda vazinejau. klaidos: kai kur per letai vaziuoju. bet as manau geriau leciau, bet uztikrintai smile.gif

eisi gal ant laukimo? nes vietu tai visur nera labai.
Atsakyti
pasiemiau kitam ketvtvirtadieniui tik kad laikas piko metu bet jau negaliu laukt vis po 2 sav ;/
Atsakyti
tai jo, nesamone tas laukimas. as irgi va 2 savaites laukiau, ir labai savim nepasitikejau eidama, nes nevazinejau ne karto. aisku, gera kad pasiseke. isvis tie egzaminai yra laimes dalykas manau, nes priklauso ne tik , ar moki, bet ir nuo egzaminuotojo
Atsakyti
[quote=karamone,2011 07 15, 12:11]
nieko, nenusimink, trecias kartas nemeluos smile.gif 4u.gif as islaikiau

sveikinu : 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as tai sendien teises pasiemiau tai foto tragiska i save nepanasi sake jai ateini su savo foto tai reikes laukti apie menesi kol pagamins
o del dirzo tai antradieni kai as vazevau aikstelei sakau juk dirzas aikstelei nebutinas jis man sako ne ka jau cia bezinosi juk jie visada teisus nepasiginciosi scare.gif scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuciukas5: 15 liepos 2011 - 12:34
[quote=linuciukas5,2011 07 15, 12:33]
[quote=karamone,2011 07 15, 12:11]
nieko, nenusimink, trecias kartas nemeluos smile.gif 4u.gif as islaikiau
sveikinu : 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as tai sendien teises pasiemiau tai foto tragiska i save nepanasi sake jai ateini su savo foto tai reikes laukti apie menesi kol pagamins
o del dirzo tai antradieni kai as vazevau aikstelei sakau juk dirzas aikstelei nebutinas jis man sako ne ka jau cia bezinosi juk jie visada teisus nepasiginciosi scare.gif scare.gif
[/quote]
man irgi tokia nekokia nuotrauka gavosi, bet kai fotkinausi ten, tai visai normaliai atrodė.
Dėl aikštelės, todėl geriau ir viską pasidaryti tik įsėdus: įsijungti šviesas, visus veidrodžius pasireguliuoti, sėdynę ir vairą užsisegti, dažnai būna, kad įsėdi ir padarai visus manevrus gerai, kai liepia į miestą, tai ir pamiršti, kad diržai neužsegti ar dar kas nepareguliuota ir "viso gero" sako instruktorius biggrin.gif
Atsakyti