Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

As per savo egzamina irgi viska is karto pasidariau. uzsisegiau dirza, isijungiau sviesas. Instruktorius irgi dirza is karto po manes uzsisege.

O man dar idomu, del kokiu priezasciu kitos neislaiket egzamino? Kad zinociau, ko galima pridirbti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquilatel: 15 liepos 2011 - 13:59
Koks skirtumas, kokia ta foto? Maniškėj irgi lyg būčiau lūpas bordavai nusidažiusi, o tos apskritai nebuvo dažytos biggrin.gif Bet tai man tas pats, gi ne į grožio konkursą keliauju biggrin.gif

Dėl tų diržų, tai nuo miesto priklauso. Kai mokiausi Vilniuj, sakė, kad galima ir be diržo, bet va, sako, ne visuose miestuose taip. Kažkas Vilniuj mokėsi ir sugalvojo Panevėžy laikyti, tai diržo neprisisegė ir atia.

Dėl stop linijos, tai mane mokė su Golfu, kad gerai yra, jeigu linija iš šono yra po veidrodėliu iš karto. Bet aš tą galiu tik gatvėje pritaikyti. Kai laikiau egzą, ir kai mokiausi, linija buvo per trumpa, kad iš šono matytųsi.
Atsakyti
as tai ejau laikyti nepasidaziusi, nes is pacio ryto, ir dar nervai, tikrai ne tas galvoj. tai kai nusiunte po egzo fotkintis, man tikrai ne tas galvoj buvo, kaip atrodysiu biggrin.gif svarbiausia sitas kosmaras baigtas biggrin.gif ir svarbu, kad pazintu is pazymejimo pareigunai, kuriu tikiuosi ilgai nesutikti thumbup.gif

man tai estakada stresa didziausia vare, nes ji pats pirmas pratimas, ir abu kartus ten uzgesau. automatiskai susiparini zmogus iskart. ir man teko astra, kurioj sviesos pacios isijungia automatiskai, tai kai bandziau jungti , buvau netiesiogiai isvadinta nemoka. o is kur man zinot apie tas sviesas. antrakart jau zinojau smile.gif
Atsakyti
Merginos, Vilniaus Regitroje dabar Golfos ir Astros?
Neteko vairuoti Golfo, tai paniskai jo bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 16, 09:38)
Neteko vairuoti Golfo, tai paniskai jo bijau  blush2.gif

bent jau pernai tai buvo ir golfai ir astros,nelabai manau kad kazkas pasikeite,nes ir tie ir tie automobiliai neseni g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 16, 09:38)

Taip golfai ir astros, nebijok tų golfų nieko baisaus nėra,nors ir aš nesu vairavus jų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karamone @ 2011 07 15, 20:42)
as tai ejau laikyti nepasidaziusi, nes is pacio ryto, ir dar nervai, tikrai ne tas galvoj. tai kai nusiunte po egzo fotkintis, man tikrai ne tas galvoj buvo, kaip atrodysiu  biggrin.gif  svarbiausia sitas kosmaras baigtas biggrin.gif ir svarbu, kad pazintu  is pazymejimo pareigunai, kuriu tikiuosi ilgai nesutikti  thumbup.gif

man tai estakada stresa didziausia vare, nes ji pats pirmas pratimas, ir abu kartus ten uzgesau. automatiskai susiparini zmogus iskart. ir man teko astra, kurioj sviesos pacios isijungia automatiskai, tai kai bandziau jungti , buvau netiesiogiai isvadinta nemoka. o is kur man zinot apie tas sviesas. antrakart jau zinojau smile.gif

na as tai irgi nezinojau,kad pacios isijungia pas astras sviesios,tai po egzo dar su MB susigincijau, nes jis stebejo egza aikstelej,as jam sakiau kad apvaziavus aikstele kai instruktorius liepe ruostis vaziuot i miesta ijungiau sviesas,o jis sake kad visa laika dege,ir palaike mane biski kuku,kad is streso jau nebezinojau ka darau ir kelis kart perjunginejau sviesas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 07 16, 08:38)

ir tokie ir tokie yra. zinokit, labiau bijokit astros, ji jautresne biggrin.gif o golfas superinis masiniukas, labai patogus, klausantis biggrin.gif as 2 kart laikiau su astra nesekmingai, o trecia kart su golfu, su golfu net ne karto neuzgesau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2011 07 16, 12:31)
ir tokie ir tokie yra. zinokit, labiau bijokit astros, ji jautresne biggrin.gif o golfas superinis masiniukas, labai patogus, klausantis biggrin.gif as 2 kart laikiau su astra nesekmingai, o trecia kart su golfu, su golfu net ne karto neuzgesau biggrin.gif

na as kai mokiausi su astra,tai man kosmaras buvo gauti golfa. o prie astrytes pripratau labai man ji mielai vaziavo. ir per egza aciu dievuj gavau astra ir superini egzaminuotoja,gaila neprisistate tai ne vardo nei pavardes nezinau smile.gif
Atsakyti
Gal ir smagus tie golfukai, bet kai niekad nesi ju vairaves, plius dar ir taip dreba kojas, tai baisu butu gauti biggrin.gif
Atsakyti
O aš nors su Golfu ir mokiaus,pirmąjį kartą kaip tik su juo ir neišlaikiau,o antrąjį kartą gavau astrą ir niekaip negalėjau atsidžiaugti,kaip puikiai ji važiuoja. O per egzą su egzaminuotoju kaip tik išsikalbėjom,kad visi gąsdina besiruošiančius laikyt praktiką,kad astros baisiai jautrios ir žiauriai gęsta,o ištiesų jau keli metai kaip nebėra Regitroj tų jautriųjų Astrų ir ,ko gero, dabar turimi Golfai labiau ožiuojasi nei Astros...
Bet kuriuo atveju sėkmės visoms besiruošiančioms ir kuo mažiau nervų 4u.gif
Atsakyti
o as siandien is pirmo karto islaikiau teorija, labai laiminga esu... nes daug kas neislaike smile.gif
Atsakyti