Sveikutes
o kokius klausimus jum uzdavinejo pries egza?
QUOTE(neessttaa @ 2010 12 20, 12:34)
tai gali bet kokius iš 20ties užduot
QUOTE(princesee @ 2010 12 20, 12:38)
hmm
aš tai kiek skaičiau, kad netaisyklingas pavarų naudojimas yra nekritinė... bet tiksliai nežinojau 
Na per egzaminą privaloma mokėti taisyklingai naudoti pavaras ir jas perjunginėti. Bet negi jie galvoja, kad žmogus ateina į egzaminą nemokėdamas? Ar jiem atrodo, kad atvažinėjęs visą praktiką taip ir neišmoko perjungti pavaros? Už jį gal instruktorius perjunginėdavo visa laiką?
QUOTE(pinac @ 2010 12 19, 18:01)
Zinau, skamba neitiketinai. Na is ketvirtos as norejau i 3 ijungti, na is 4 i neutralia o is neutralios lyg ir i prieki pajudejo, bet matyt paslydo ar kas ir i pirma perejo, gal greitai perjunginejau, nezinau. Nesuvokiau kaip man greitai pasibaige egzas, o tas egzaminuotojas nieko nepaaiskino, sakau kas? - Nezinai kaip perjungti, na paspaudziau sankaba ir parodziau, sako dabar gerai, bet kelyje padarei klaida...
Gal antra karta nesijaudinsiu ir galesiu rezti savo teises (bet tikiuosi neprireiks).
As zinau tik kad egzas baigtas jeigu uzvaziuoji ant linijos, uzvaziuoji i greitejimo kai suki i kaire ir kt. ziaurias klaidas. O egzaminuotojas buvo toks su usais be emociju, tik iseidavo aiksteleje vos ne su liniuote matavo...
Gal antra karta nesijaudinsiu ir galesiu rezti savo teises (bet tikiuosi neprireiks).
As zinau tik kad egzas baigtas jeigu uzvaziuoji ant linijos, uzvaziuoji i greitejimo kai suki i kaire ir kt. ziaurias klaidas. O egzaminuotojas buvo toks su usais be emociju, tik iseidavo aiksteleje vos ne su liniuote matavo...
ne juodukas toks kartais?
Gal čia yra iš Marijampolės? Norėčiau pasipraktikuoti dar aikštelėje, bet pati iš mažesnio miesto, tai nežinau kur tokią galima rast9mūsiškė tai užsnigta laukia pavasario
)
QUOTE(Geismas @ 2010 12 20, 20:58)
Gal čia yra iš Marijampolės? Norėčiau pasipraktikuoti dar aikštelėje, bet pati iš mažesnio miesto, tai nežinau kur tokią galima rast9mūsiškė tai užsnigta laukia pavasario
)
Cia pries egzamina? Siulyciau koki sekmadienio/sestadienio ryta i maximos ar dar kokia aikstele vaziuoti, zinau kad negalima mokyti vairuoti, bet jeigu turi pazymejima is mokyklos, viskas bus tvartoj, nebent apsauga gali isvaryti, bet abejoju, nebent bus daug masinu. Vilniuj tai daznai tenka matyti ir ne tik maximos, bet ir mokyklu ir kt vietose.
sveikos
na va,susimoviau ir as,puse dienos prabaubiau ir pareiskiau,kad nafik man tos teises. bet zinau,kad vistiek teks jas islaikyti,beto jau uzsiregistravau kitai savaitei.net baisu pagalvot koks nervas ims vel einant laikyt
na va,susimoviau ir as,puse dienos prabaubiau ir pareiskiau,kad nafik man tos teises. bet zinau,kad vistiek teks jas islaikyti,beto jau uzsiregistravau kitai savaitei.net baisu pagalvot koks nervas ims vel einant laikyt
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 22, 13:40)
sveikos
labuka.. užjaučiu
QUOTE(un1deux2trois3 @ 2010 12 22, 14:40)
sveikos
Koks dar nafik? issilaikysi ir bus liuks
QUOTE(princesee @ 2010 12 20, 10:40)
As zinau kad gali,bet klausiu kokius butent uzdave toms, kurios jau laike
QUOTE(neessttaa @ 2010 12 22, 15:17)
manes klause kaip patikrinti ar veikia avarinis ir kaip patikrinti padangu bukle
o gal kas žinot kur rast atsakymus į tuos klausimus?