sveikutes...vakar as jau irgi issikepiau kaledini pyraga

tik idejau dar cinamono...oi kaip kvepia dabar viskas. tik as para laiko laikiau visus vaisius uzpilus brendziu

iskepus jo nesijaucia...tik vyras vis juokavo, ar nedave per galva, nes as maitinu maziuka, ir alkoholio jau nnnn metu neragavus
QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 10 31, 15:08)
Kaip suprantu, tikrai skanus gaunasi?
patikek, tikrai skanus...man skonis nerealus
QUOTE(Mayfly @ 2011 11 01, 17:11)
Tiksliai nepasakysiu

, šio dar nelaisčiau, o kur kepiau pernai, tai nelabai pamenu, bet laisčiau atrodo kokiais 5 - 6 šaukštais brendžio. Palaukdavau kol pilnai susigerdavo, ir vėl į popierių ir į spintelę

. Tiesa abu kartus kepiau iš pusės normos, bet kas ragavo, visiems patiko
as kepiau is visos normos, nepasakyciau jau kad super daug...isivaizdavau daugiau
QUOTE(drugelis. @ 2011 11 03, 10:28)
Sveikos, sakykit, o kokioj formoj tą pyragą kepti? Toj, didelėj, kur orkaitėje būna? Jis toks plonesnis turi gautis, kaip plokštainis? Ar reik kažkokioj storesnėj formoj?
as kepiau pyrex tokioj stiklinei didelej, ir pyrex duonos kepimo formoj...tai duonos kepimo forma jau prapjauta ir smalyziaujam, o didelio forma siandien suksiu i popieriu ir laikysiu...tik jei atvirai, man vis delto kyla klausimas, kaip jis issilaikys, gi ten kiausiniai ir tesla visa...nu man vistiek mistika

tikiuos nesuges ir bus skanus