Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Belle_fleur @ 2011 11 03, 12:54)
Aš irgi susidomėjau Kalėdiniu pyragu, vis skaitydavau, bet nekepdavau, o šiais metais manau reikia išbandyti. Tik klausimas, kokio dydžio jis išeina iš pusės normos? Labai didelio nenoriu, pirmam kartui norėtųsi maximum vidutinės tortinės dydžio.

Nu va gryzau is tetos net pragavus jau gabaleli kekso, stovi jis jau iskeptas savaite laiko nu man labai patiko , zinoma jis labai saldus toks saldaininis. biggrin.gif Is puses normos pakankamai nemazas bus vistiek pilnai manau galima kepti.Tik reikia tada ji kepti kad nebutu plonas, nes jis pakankami ilgai kepa o plonas sukeps ir nebus toks skanus manau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince J: 03 lapkričio 2011 - 12:19
sveikutes...vakar as jau irgi issikepiau kaledini pyraga thumbup.gif tik idejau dar cinamono...oi kaip kvepia dabar viskas. tik as para laiko laikiau visus vaisius uzpilus brendziu thumbup.gif iskepus jo nesijaucia...tik vyras vis juokavo, ar nedave per galva, nes as maitinu maziuka, ir alkoholio jau nnnn metu neragavus lotuliukas.gif

QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 10 31, 15:08)

Kaip suprantu, tikrai skanus gaunasi?  bigsmile.gif

patikek, tikrai skanus...man skonis nerealus wub.gif

QUOTE(Mayfly @ 2011 11 01, 17:11)
Tiksliai nepasakysiu  ax.gif , šio dar nelaisčiau, o kur kepiau pernai, tai nelabai pamenu, bet laisčiau atrodo kokiais 5 - 6 šaukštais brendžio. Palaukdavau kol pilnai susigerdavo, ir vėl į popierių ir į spintelę  mirksiukas.gif . Tiesa abu kartus kepiau iš pusės normos, bet kas ragavo, visiems patiko  wub.gif

as kepiau is visos normos, nepasakyciau jau kad super daug...isivaizdavau daugiau bigsmile.gif

QUOTE(drugelis. @ 2011 11 03, 10:28)
Sveikos, sakykit, o kokioj formoj tą pyragą kepti? Toj, didelėj, kur orkaitėje būna? Jis toks plonesnis turi gautis, kaip plokštainis? Ar reik kažkokioj storesnėj formoj?

as kepiau pyrex tokioj stiklinei didelej, ir pyrex duonos kepimo formoj...tai duonos kepimo forma jau prapjauta ir smalyziaujam, o didelio forma siandien suksiu i popieriu ir laikysiu...tik jei atvirai, man vis delto kyla klausimas, kaip jis issilaikys, gi ten kiausiniai ir tesla visa...nu man vistiek mistika doh.gif tikiuos nesuges ir bus skanus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2011 11 03, 11:54)
Aš irgi susidomėjau Kalėdiniu pyragu, vis skaitydavau, bet nekepdavau, o šiais metais manau reikia išbandyti. Tik klausimas, kokio dydžio jis išeina iš pusės normos? Labai didelio nenoriu, pirmam kartui norėtųsi maximum vidutinės tortinės dydžio.


Is visos normos iseina apie 4,6 kg iskepto pyrago.
Atsakyti
Mano kaledinis pyragas jau nuo rugsejo pabaigos brandinasi ax.gif
Atsakyti
Aš irgi susidomėjau šiuo kalėdiniu pyragu, tikiu, kad jis skanus. Galvoju kepti ir aš. O ar labai daug gausis iš visos normos? Ar kaip pirmą kartą geriau iš pusės daryti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 10 31, 12:55)
ar galetum parasyti tikslias porcijas laistymo pyrago blush2.gif
su dziovintais vaisiais mirksiukas.gif
pirmam puslapyje receptas 4u.gif
http://www.supermama...?...st&p=657049

Merginos, paaiskinkit man, tundrai, apie si pyraga. Tai ji laistyti reikia ar ne? Kaip ji laikyti iskepus?
Atsakyti
QUOTE(Alateja. @ 2011 11 04, 13:13)
Aš irgi susidomėjau šiuo kalėdiniu pyragu, tikiu, kad jis skanus. Galvoju kepti ir aš. O ar labai daug gausis iš visos normos? Ar kaip pirmą kartą geriau iš pusės daryti? mastau.gif

Nezinau pagal koki recepta darytumet, bet visi jie panasus ir, manau, kad nekepkite labai daug, jei niekad tokio neragavot. Nes tie pyragai tokie jau yra, kad vieniems labai patinka, o kiti negali pakesti. As is tu, kuriems jis visiskai nera skanus, bet valgyti galiu ir kepiau siemet pirma karta tik is smalsumo ir noro papuosti graziai. Kiek patys nesuvalgysim isdalinsim ir tiek.
Bet kepti labai dideli, nezinant kas gausis, gali buti labai didelis nusivylimas ir nuostolis.
Atsakyti
QUOTE(gitapita @ 2011 11 04, 16:39)
Merginos, paaiskinkit man, tundrai, apie si pyraga. Tai ji laistyti reikia ar ne? Kaip ji laikyti iskepus?

as dar neapsisprendziau ar laistysiu, bet jauciu kad reiks, kad nesugestu, nes mna kaip ir sakiau, mistika, kaip jis tai issilaiko doh.gif

vaisinu kalediniu pyragu wub.gif cia is bandytos formeles jis blush2.gif gal nelabai isvaizdziai atrodo, bet skonis super thumbup.gif
user posted image

cia is virsaus jau tikrasis kaledu pyragas. jis bus brandinamas rolleyes.gif
user posted image

o cia storis, kaip atrodo rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Vyrui sakė neišvaizdus pyragas šis, tai nelabai išeina ir kepti po tokių žodžių smile.gif
Aš šiaip kepu meduoliukus iš formelių, o šiemet tai kepsiu pyragą aguoninį, panašų į šimtalapį smile.gif
Atsakyti
mano vaikinams labai patinka japoniškas obuolių-aguonų pyragas, jį dar aplieju šokoladu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alateja. @ 2011 11 04, 15:13)
Aš irgi susidomėjau šiuo kalėdiniu pyragu, tikiu, kad jis skanus. Galvoju kepti ir aš. O ar labai daug gausis iš visos normos? Ar kaip pirmą kartą geriau iš pusės daryti? mastau.gif

Jei patinka džiovinti vaisiai, patiks ir pyragas mirksiukas.gif pirmą kartą kepčiau iš pusės normos. Pati taip ir dariau pernai smile.gif
Atsakyti
Taip ir padarysiu, pirmą kartą užteks iš pusės. smile.gif O ar jį tikrai būtina laistyti brendžiu? Aš norėčiau padėti toli į spintelę ir neištraukti iki Kalėdų. biggrin.gif ax.gif
Atsakyti