Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

laba diena, manau kad laikas kelti tema i virsu su kalediniu pyragu bigsmile.gif siemet ruosiuos ji kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 10 30, 12:28)
laba diena, manau kad laikas kelti tema i virsu su kalediniu pyragu bigsmile.gif siemet ruosiuos ji kepti mirksiukas.gif

geras, siandien atsikelus kaip tik pagalvojau kaledinius kepinius, tikslaiu cipciuko meduolius smile.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif pats laikas, mano pyragas jau kelios dienos kaip iškeptas ir saugiai laukia Kalėdų wub.gif
Atsakyti
[quote=Mayfly,2011 10 30, 21:21]
drinks_cheers.gif pats laikas, mano pyragas jau kelios dienos kaip iškeptas ir saugiai laukia Kalėdų wub.gif
[/quo

Labuka, mergytes.

Susidomejau ir as jau Kalediniais kepiniais. Kepsiu meduolius greiciausiai. Imbierinius ir paprastus, ir dar darysiu tiramisu deserta.

O koks pyragas jau iskeptas ir laukia Kaledu? Susidomejau mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 10 30, 20:21)
drinks_cheers.gif  pats laikas, mano pyragas jau kelios dienos kaip iškeptas ir saugiai laukia  Kalėdų  wub.gif

ar galetum parasyti tikslias porcijas laistymo pyrago blush2.gif

QUOTE(Rasselyte114 @ 2011 10 30, 21:36)
O koks pyragas jau   iskeptas ir laukia Kaledu? Susidomejau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

su dziovintais vaisiais mirksiukas.gif
pirmam puslapyje receptas 4u.gif
http://www.supermama...?...st&p=657049
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limma: 31 spalio 2011 - 12:00
QUOTE(limma @ 2011 10 31, 13:55)
su dziovintais vaisiais mirksiukas.gif
pirmam puslapyje receptas 4u.gif
http://www.supermama...?...st&p=657049

Oho,pirma karta matau toki pyrago recepta ir, kad ji taip anksti reikia kepti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kepsiu butinai ir as. Labai patiko receptukas. Tik paslept reikes iskepus, kad mano didysis smalizius (vyras) anksciau laiko jo nesunaikintu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kaip suprantu, tikrai skanus gaunasi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 10 31, 11:55)

Tiksliai nepasakysiu ax.gif , šio dar nelaisčiau, o kur kepiau pernai, tai nelabai pamenu, bet laisčiau atrodo kokiais 5 - 6 šaukštais brendžio. Palaukdavau kol pilnai susigerdavo, ir vėl į popierių ir į spintelę mirksiukas.gif . Tiesa abu kartus kepiau iš pusės normos, bet kas ragavo, visiems patiko wub.gif
Atsakyti
Vakar namai kvepėjo Kalėdom wub.gif kepėm meduoliukus....

aš visada kepu po lapkričio 14 d. rolleyes.gif dabar reikės anksčiau kept, nes kelionė į UK bus.
Atsakyti
Sveikos, sakykit, o kokioj formoj tą pyragą kepti? Toj, didelėj, kur orkaitėje būna? Jis toks plonesnis turi gautis, kaip plokštainis? Ar reik kažkokioj storesnėj formoj?
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 11 03, 10:28)
Sveikos, sakykit, o kokioj formoj tą pyragą kepti? Toj, didelėj, kur orkaitėje būna? Jis toks plonesnis turi gautis, kaip plokštainis? Ar reik kažkokioj storesnėj formoj?

aš kepu tortinėj. arba būna kvadratinės pirkti, jos mažesnės nei kad orkaitės "blėka". pirmą kartą kepiau orkaitės "blėkoj" - nepatiko, nes per plonas. O tortinėj kai kepu - tai irgi nepripilu pilnos - nepatinka stori ar per ploni pyragai blush2.gif man geriausia apie pusę tortinės aukščio ax.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif teta jau kepe si kaledini keksa, as sakiau nekepsiu turbut, bet kai atejau i namus kvapas nerealus ir tikiu kad visai skanu turetu buti po plona gabaleli kaledoms suvalgyti ir pavaisinti svecius. biggrin.gif Mes nelaistom i i tesla pilam brendziuko 4u.gif Einu ruoztis kepimui. biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi susidomėjau Kalėdiniu pyragu, vis skaitydavau, bet nekepdavau, o šiais metais manau reikia išbandyti. Tik klausimas, kokio dydžio jis išeina iš pusės normos? Labai didelio nenoriu, pirmam kartui norėtųsi maximum vidutinės tortinės dydžio.
Atsakyti