QUOTE(Aurore_ @ 2011 11 04, 20:18)
Vyrui sakė neišvaizdus pyragas šis, tai nelabai išeina ir kepti po tokių žodžių 
Aš šiaip kepu meduoliukus iš formelių, o šiemet tai kepsiu pyragą aguoninį, panašų į šimtalapį

Aš šiaip kepu meduoliukus iš formelių, o šiemet tai kepsiu pyragą aguoninį, panašų į šimtalapį

kiekvienam savo...gi kiek merginu rase kas nesuzavejo...nepabandzius nezinosi

meduoliukus kepsim veliau, pries kokia savaite, vaikinas jau laukia

QUOTE(Alateja. @ 2011 11 04, 20:56)
Taip ir padarysiu, pirmą kartą užteks iš pusės.
O ar jį tikrai būtina laistyti brendžiu? Aš norėčiau padėti toli į spintelę ir neištraukti iki Kalėdų.




recepte gi neparasyta kad reik laistyti...cia matyt dadedama...as nezinau irgi ar laistysiu
