
obuolys nepelyja, jis tiesiog susitraukia, nes meduoliai istraukia visa dregme
na nebent laikysit kur labai dregna + obuolys tada pelyt pradet gali

QUOTE(Barbaryta @ 2010 12 18, 18:20)
Prikepiau meduoliu pagal cipciuka, gavosi laaabai skanus ir guminiai
pavyko daug geriau nei pirma karta. Dabar klausimas, galima juos jau pakuoti dovanelem ar kur palaikyti savaite laiko? Ar per savaite laiko netaps kieti maiseliuose, pakuosiu i tokius, kaip Presto sausainukus pardavineja 


Kur maisiukus pirkote? Ir isvis gal galite pasidalinti kur galima rasti graziu salafaninių maišelių? Panoramoj kaip sakėte žiūrėjau, bet nepatiko.
QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 18, 14:11)
Tokia pakankamai trapi buvo, net galvojau, kad miltų padauginau, kočiojosi šiek tiek sunkokai, tai aš daugiau rankomis formavau, o tik paviršių su kočėlu. kad vienodo storiu būtų. Ai, dar vandeniu pamiršau patepti, nes nedaskaičiau

Sraigyte, namukai
man irgi nieko daugiau netruksta

QUOTE(Nova @ 2010 12 18, 21:05)
Švediški ploni imbieriniai sausainiai - plonyčiai, trapūs imbieriniai sausainukai...
Labai skanūs, beveik tokie pat, kaip pirktiniai.

Būtinai išbandysiu



QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 18, 22:22)
O velnias, ar irgi pagal Bea dariau
bet dar neklijavau
tai pagal koki recepta geriausia tuos namukus kept?



aš šiemet dariau pagal Bea, viskas normaliai. Tik aš pirmą vakarą iškepiau, antrą dekoravau, trečią - lipdžiau. Niekas nesuminkštėjo, neatsiklijavo ir netgi atlaikė kelionę mašina be jokių saugos ar įtvirtinimo priemonių. Taip kad belieka rizikuoti, ypač jei jau iškepta.
o tai geriau pirma dekoruot o paskui klijuot?
ar tas glajus sukietėjęs netrupa, nes aš bija savo abiem kairėm rankom paskui klijuodama nubarstyt viską
o suklijavus manau bus sunku gražiai dekoruot



Rose Prick, aš tik pirmus metus pirmiau klijavau, po to dekoravau. Dabar jau ketvirtus metus pirmiau dekoruoju. Man taip gražiau gaunasi raštus dėlioti, glajus nenutrupa ar bent ne tiek kad man pasistebėtų trupėjimas. Bet vėlgi manau ne viena atsiras pirmiau klijuojanti. Nepabandęs nesužinosi.
QUOTE(bonza @ 2010 12 18, 17:03)
Aisku galima

Pirmame sios temos puslapyje, kaledinis pyragas.
reikia pries 2men.kepti.

pabandysiu kaip gausis ,kitais metais kepsiu pagal pilna instrukcija

Na kol jus visos puikius meduolinius sausainius ir nameliius kepat, as jus pavaisinsiu trapiais aguoniniais sausaineliais


QUOTE(vivir @ 2010 12 18, 21:40)
Paziurejus Jusu graziu nameliu, savus det biski ir nesmagu
Na, bet cia pirmieji gyvenime mano nameliai, beto, skubotai sugalvoti


Na, bet cia pirmieji gyvenime mano nameliai, beto, skubotai sugalvoti


o tie dūmai kaip padaryti

Kepiau pirmuosius savo gyvenime meduoliukus pagal Nerytės receptą, kur miltai plikomi. Minkšti, skanūs gavos, tik biškį soda jaučias (gal acto pamažinau nugesindama
