Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

obuolys nepelyja, jis tiesiog susitraukia, nes meduoliai istraukia visa dregme 4u.gif na nebent laikysit kur labai dregna + obuolys tada pelyt pradet gali
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 12 18, 18:20)
Prikepiau meduoliu pagal cipciuka, gavosi laaabai skanus ir guminiai thumbup.gif  pavyko daug geriau nei pirma karta. Dabar klausimas, galima juos jau pakuoti dovanelem ar kur palaikyti savaite laiko? Ar per savaite laiko netaps kieti maiseliuose, pakuosiu i tokius, kaip Presto sausainukus pardavineja smile.gif

Kur maisiukus pirkote? Ir isvis gal galite pasidalinti kur galima rasti graziu salafaninių maišelių? Panoramoj kaip sakėte žiūrėjau, bet nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 18, 14:11)
kokia tavo tešla buvo?  g.gif ta prasme kokios konsistencijos?  ar gerai kočiojosi?

Tokia pakankamai trapi buvo, net galvojau, kad miltų padauginau, kočiojosi šiek tiek sunkokai, tai aš daugiau rankomis formavau, o tik paviršių su kočėlu. kad vienodo storiu būtų. Ai, dar vandeniu pamiršau patepti, nes nedaskaičiau doh.gif
Atsakyti
Sraigyte, namukai thumbup.gif man irgi nieko daugiau netruksta
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 12 18, 21:05)
Švediški ploni imbieriniai sausainiai - plonyčiai, trapūs imbieriniai sausainukai...  4u.gif Labai skanūs, beveik tokie pat, kaip pirktiniai.

Būtinai išbandysiu bigsmile.gif wub.gif Senai ieškojo kažko panašaus, o visur tik meduoliukų - imbierinukų receptai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 18, 22:22)
O velnias, ar irgi pagal Bea dariau  blink.gif bet dar neklijavau  cool.gif tai pagal koki recepta geriausia tuos namukus kept?  cool.gif

aš šiemet dariau pagal Bea, viskas normaliai. Tik aš pirmą vakarą iškepiau, antrą dekoravau, trečią - lipdžiau. Niekas nesuminkštėjo, neatsiklijavo ir netgi atlaikė kelionę mašina be jokių saugos ar įtvirtinimo priemonių. Taip kad belieka rizikuoti, ypač jei jau iškepta.

Atsakyti
o tai geriau pirma dekoruot o paskui klijuot? g.gif ar tas glajus sukietėjęs netrupa, nes aš bija savo abiem kairėm rankom paskui klijuodama nubarstyt viską doh.gif o suklijavus manau bus sunku gražiai dekoruot g.gif
Atsakyti
Rose Prick, aš tik pirmus metus pirmiau klijavau, po to dekoravau. Dabar jau ketvirtus metus pirmiau dekoruoju. Man taip gražiau gaunasi raštus dėlioti, glajus nenutrupa ar bent ne tiek kad man pasistebėtų trupėjimas. Bet vėlgi manau ne viena atsiras pirmiau klijuojanti. Nepabandęs nesužinosi.
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 12 18, 22:51)

thumbup.gif Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 18, 17:03)
ir as tokio noriu  bigsmile.gif  Gal recepta galima? 4u.gif  4u.gif

Aisku galima biggrin.gif
Pirmame sios temos puslapyje, kaledinis pyragas.
reikia pries 2men.kepti. biggrin.gif
pabandysiu kaip gausis ,kitais metais kepsiu pagal pilna instrukcija lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kol jus visos puikius meduolinius sausainius ir nameliius kepat, as jus pavaisinsiu trapiais aguoniniais sausaineliais 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2010 12 18, 21:40)
Paziurejus Jusu graziu nameliu, savus det biski ir nesmagu  blush2.gif

Na, bet cia pirmieji gyvenime mano nameliai, beto, skubotai sugalvoti 4u.gif
user posted image

o tie dūmai kaip padaryti g.gif

Kepiau pirmuosius savo gyvenime meduoliukus pagal Nerytės receptą, kur miltai plikomi. Minkšti, skanūs gavos, tik biškį soda jaučias (gal acto pamažinau nugesindama g.gif ), kitąkart dėsiu jos mažiau. Dabar bandysiu Nerytės katarzynkas užsimaišyt, darysiu iš jų namelį.
Atsakyti