Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(miligerta @ 2010 12 17, 22:04)
Laba darbstuoles smile.gif
Kepiau ir as pries kelias dienas Kaledini pyraga biggrin.gif pasleptas dabar laukia Kaledu biggrin.gif
aisku pirmas blynas,kitais metais gal bus geriau.neiskentem doh.gif paragavom,uzteko po maza gabaliuka,nes labai sotus,o po nakties dar skanesnis buvo-minkstesnis.

user posted image

user posted image

Gavosi tikrai DAUG biggrin.gif
Dar noreciau paklausti,nu niekaip neissirenku doh.gif noriu kepti imbierinius sausainukus,bet nenoriu kad butu kieti,labiau noretusi minkstu,bet kad galeciau verti ant kaspino.reiki i karnavala vaikams.aciu 4u.gif

ir as tokio noriu bigsmile.gif Gal recepta galima? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 12 18, 15:30-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2010 12 18, 15:30)
nu mergaites, ateinu biggrin.gif  prisiskaiciau, prisiklausinejau ir pagaliau... iskepiau.. mano pirmieji namukai smile.gif blush2.gif  dar nebaigti iki galo, bus dar "ale" tvorele ir gal eglute.. na dar nenusprendziau iki galo, jei kam bus idomu galesiu veliau imest galutinio rezultato foto.. taigi, jusu teismui, patarkit ko per daug, ko per mazai, kas negerai..  mirksiukas.gif

laabai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 12 18, 13:49)
O kurie tavieji? as prazioplinau recepta  ax.gif

250g medaus
200g sviesto
200g margarino
200g cukraus
2kiausiniai + 4tryniai
1kg miltu
2sauksteliai kepimo milteliu
maltu gvazdikeliu
kvapiu pipiru
imbiero
cinamono
200g cukraus pudros + 1baltymas + citrinos rugsties (arba citrinos sulciu)dekoruoti -bet su citrinos rugstim buna skaniau ir glajaus konsistencija stabilesne blush2.gif

medu pasildyti kad istirptu, issukti su sviesti ir margarinu, deti kiausiniu, cukru, miltu ir prieskonius. viska suminkyti ir parai i saldytuva.
kepti ant 160-175 temp
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 12 18, 16:03)
ir as tokio noriu  bigsmile.gif  Gal recepta galima? 4u.gif  4u.gif

Speju pagal sita recepta kepe: Kaledinis vaisiu pyragas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laselis: 18 gruodžio 2010 - 16:28
sraigyte, viskas cia grazu, truksta tik uzbaigimo . man labiau patinka galutiniai variantai.
Atsakyti
Prikepiau meduoliu pagal cipciuka, gavosi laaabai skanus ir guminiai thumbup.gif pavyko daug geriau nei pirma karta. Dabar klausimas, galima juos jau pakuoti dovanelem ar kur palaikyti savaite laiko? Ar per savaite laiko netaps kieti maiseliuose, pakuosiu i tokius, kaip Presto sausainukus pardavineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 18, 14:36)
paskui labai lengvai nutrupa. o jei namuko klijavimui tai isvis nezinau, prisiliesi ir sugrius.

Aciu uz recepta, manau kad sitie super, nes grybu panasu recepta turiu ir tikrai buna minksti, kadangi daug tryniu.
Nes siaip i meduolius daugumoj 1 kiausinis eina ir psio, uztai ir kietoki.

Na, nzn, pernai mano glaista galejai pjuklu pjaustyt biggrin.gif bijojau det baltyma, dariau tik su citrinu sultimis.

Sraigyte, labai dailus 4u.gif

Atsakyti
statybos darbai įvyko. Visas šokoladu apteptas smile.gif o kaip man geriau jį dabar iki kalėdų laikyt? į maišą grūst ar atvirai laikyt kad būtų minkštesnis?

user posted image

user posted image
Atsakyti
gražu 4u.gif

aš ai prisikepiau meduolių ir namelių dalių, bet puošiu tik trečiadienį arba ketvirtadienį, tai irgi klausimas kyla kur man juos dabar geriau sudėt g.gif

namelių dalys kreivos šleivos iškepė lotuliukas.gif namai irgi tokie bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Paziurejus Jusu graziu nameliu, savus det biski ir nesmagu blush2.gif

Na, bet cia pirmieji gyvenime mano nameliai, beto, skubotai sugalvoti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
kaip super su tais dūmais sugalvota thumbup.gif pasinaudosiu idėja blush2.gif o nameliai labai dailūs 4u.gif
o kaip jūs visos daro tas čerpes ant stogo? aš niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 18 gruodžio 2010 - 19:44
QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 18, 19:43)
kaip super su tais dūmais sugalvota  thumbup.gif  pasinaudosiu idėja  blush2.gif o nameliai labai dailūs  4u.gif
o kaip jūs visos daro tas čerpes ant stogo? aš niekaip nesuprantu g.gif

Tai ta dumu ideja berods Nerytes 4u.gif Vyras is IKI parnese sausu OHO pusryciu dezute, o jie plokstelem. O priklijavau tuo paciu glajum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivir: 18 gruodžio 2010 - 19:46