Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(IwonaBogd @ 2010 12 16, 13:41)
Sveiki. Rodau ir as sovo darbus, kuriuos sugalvojau SM pagalba lotuliukas.gif
Nameli bijojau pati daryt (ir gailiuosi del to), tai pirkau. Bet jis man suminkstejo ir gavosi niekas unsure.gif, tikliau apsnigtas, senas ir sugriuves vaiduokliu namas doh.gif 

nepyk, bet man taip juokingai nuskambejo tas vaiduokliu namas lotuliukas.gif o man jis visai ne vaiduokliu atrodo, o koks nors senas, jaukus senuku nameliukas prie misko 4u.gif
O zaisliukai irgi labai grazus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laselis @ 2010 12 16, 13:49)
Man per pora dienu suminkstejo laikant sandarioje dezuteje su obuolio skiltele g.gif

keista, kazin kodel man neminksteja g.gif as laikau paprastoj kartoninje dezej, tai gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(kvanksht @ 2010 12 16, 13:10)
Pamačius Nerytės fantastišką namelį, norisi bėgti virtuvėn ir kuo greičiau kepti kepti biggrin.gif tai taip ir padariau bigsmile.gif Mano pirmą kartą gyvenime keptas namelis.

koks dailus wub.gif o iš ko stogas? O tešlą taip pat Cipciuko naudojot?

Ačiū, Ule, už atsakymą. Rytoj mėginsiu kept mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaledinis Drezdeno pyragas: keptas pagal sita recepta. Nu labai skanus. Dvejus metus kepiau Kaledini vaisini pyraga, bet siemet isbandziau si. Dabar net ir negaliu pasakyti, kuris skanesnis biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Arvile' @ 2010 12 16, 13:52)
keista, kazin kodel man neminksteja  g.gif as laikau paprastoj kartoninje dezej, tai gal del to  g.gif

Laikau plastmasineje dezutele, gal todel???
Atsakyti
Skaiičiau skaičiau kalėdiniu saldumynų temas ir man kažkaip keista pasirodė, o negaila produktų meduoliams ant eglutės kabinti? visgi ir medus ir prieskoniai ir cukraus pudra ir panasiai..mano nuomone brangus papuosimas..As tai padariau paprasciau - stikline miltu, stikline vandens ir stikline druskos - iskepiau kietus sausainiukus, nudazysiu akriliniais dazais, bet tinka ir akvarele ir išpaisysiu vitražiniais dazais.. Nes daug metu pati norejau kabinti meduolius, bet man gaila budavo..o ir istiesu valgyti poto kaip pora savaičiu dulka..feee..neskanu atrodo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogytee: 16 gruodžio 2010 - 14:15
QUOTE(Cosette @ 2010 12 16, 14:54)
koks dailus  wub.gif  o iš ko stogas? O tešlą taip pat Cipciuko naudojot?
Ačiū, Ule, už atsakymą. Rytoj mėginsiu kept  mirksiukas.gif

Stogas iš vaikiškų dribsnių, o tešla jo, Cipsiuko, tik vietoj sodos dėjau kepimo miltelius ir biškį per daug gal, nes labai iškilo.
Atsakyti
QUOTE(laselis @ 2010 12 16, 14:05)
Laikau plastmasineje dezutele, gal todel???

perdesiu siandien i sandaria plastmasine ir ziuresiu kas bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 12 16, 15:20)
perdesiu siandien i sandaria plastmasine ir ziuresiu kas bus  rolleyes.gif

Reikejo dar karstus det i sandaria dezute,jie nuo "saves paciu garavimo" suminksteja.Dabar kazin ar suminkstes.Kepkit nauja partija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 16, 14:24)
Reikejo dar karstus det i sandaria dezute,jie nuo "saves paciu garavimo" suminksteja.Dabar kazin ar suminkstes.Kepkit nauja partija smile.gif

oi ne, tiek darbo ideta, nebekepsiu is naujo... Vakar puosiau juos 3 valandas :0 Bandysiu dregme nuo obuolio sudrekinti. Gal dabar kai dezute nesandari ta dregme iseina... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2010 12 16, 15:14)
As tai padariau paprasciau - stikline miltu, stikline vandens ir stikline druskos - iskepiau kietus sausainiukus, nudazysiu akriliniais dazais, bet tinka ir akvarele ir išpaisysiu vitražiniais dazais.. Nes daug metu pati norejau kabinti meduolius, bet man gaila budavo..o ir istiesu valgyti poto kaip pora savaičiu dulka..feee..neskanu atrodo..

bet to kvapo neturesit... O taip prieini arciau ir kviapia. O ir nebutina 20 tu meduoliu kabint, as pakabinau tik 6.Kaledos gi viena karta metuose, tai nieko negaila.
Papildyta:
QUOTE(Arvile' @ 2010 12 16, 14:52)
nepyk, bet man taip juokingai nuskambejo tas vaiduokliu namas  lotuliukas.gif o man jis visai ne vaiduokliu atrodo, o koks nors senas, jaukus senuku nameliukas prie misko  4u.gif
O zaisliukai irgi labai grazus  thumbup.gif

Aciu. 4u.gif Visai nepykstu. Jei jis man butu labai baisus, tai nesirodyciau visai. lotuliukas.gif O jis man irgi mielas, su vaiku darem gi kartu.
Atsakyti
kur rast kaune tu dan sukker braskinio skonio glaisto milteliu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gelbekit doh.gif doh.gif fear.gif fear.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Mulatux, man besmegenis fainas, o kodel turi buti visi vienodai tobuli?

QUOTE(Jurgachka @ 2010 12 16, 08:59)
As praejusiais metais kepiau ta Japoniska aguonu pyraga, tai niekas nesusizavejo  cool.gif labai jau slapias ir panasus i manu kose gavosi, nors ir grieztai laikiausi recepto...mano drauge irgi kepe, tai i siuksliadeze keliavo  blush2.gif nors gal kitoms pavyksta kazkaip skaniai ji iskept  smile.gif

Mano seimai jis irgi jokio susizavejimo nesukele, o taiiip stengiausi.
Visiems labiau patiko sveicariskas riesutu pyragas.

Vis gundausi pabandyti Drezdeno, bet gal ne simet.
Dar labai man patiko sluoksniuotas toks su aguonomis, kur kociojama tesla is 5-6 laksteliu ir i tortine kepi. Gal kas bandet? Cia buvo receptukas anoje temoje, vcaizdelis tai laaabai jo grazus.
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2010 12 16, 15:48)
Mulatux, man besmegenis fainas, o kodel turi buti visi vienodai tobuli?

nors kazkas pakomentavo mano "mena" lotuliukas.gif
ai,nelabai jis man mielas kazko... biggrin.gif bandysiu is pastilazo gaminti,gal geriau gausis smile.gif

Atsakyti