Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Griaustinė @ 2011 01 02, 18:00)
Idedu ir as savo kaledinius "cackus"

Nu jau tikrai-is kur tiek kantrybes, tiek namuku ooohooohooo thumbup.gif
Atsakyti
Va buvau as latvijoje ir ragavau ju piparkuku.. Cia kaip musu meduoliai bet su pipirais, tikrai labai patiko..gal kas zinote receptuka?
Atsakyti
user posted image
3 kiaušiniai,0,5 stiklines cukraus,100g sviesto,200g medaus,600g miltų,1 pakelis kepimo miltelių 30g, 1 šaukštas cinamono,po 1šaukštelio įvairių maltų preiskonių,imbiero,muskato,gvaizdikelio.kardamono arba 2 šaukšteliai paruošto mišinio meduoliams.

Medų,cukrų ir sviestą šildykite,kol pasidarys vientisa masė,Ją atvesinus įmuškye kiaušinius ir kepimo miltelius,bei prieskonius ir supylkyte į atvesinta masę.Dekyte miltus ir išminkykite tešlą iškočiokite 7mm storio ir ruoškite įvairias formas.Kepkyte kepimo popieriume išklotame skardoje 170 laipsnių temperatūros
Atsakyti
saunuoles smile.gif
Atsakyti

QUOTE(vvjuka @ 2011 01 02, 21:00)
Nuostabiai atrodo. gal receptuku galėtum pasidalinti 4u.gif  4u.gif

Šitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 01 04, 01:03)

Labai ačiū. Žinok tavo atrodo žymiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 04, 00:11)
Labai ačiū. Žinok tavo atrodo žymiai  thumbup.gif

As cia pasiskolinau foto is kitos kepejeles blush2.gif bet man gavosi identiskas, ne nefotkinau biggrin.gif ir skanus bigsmile.gif tiesa, as vietoje degtines konjako pyliau ax.gif
Atsakyti
Ko gero mano ten foto ax.gif
Bet man orogonalas super grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgachka @ 2011 01 02, 15:25)
Kepiau naujiems sita pyraga  ax.gif antra diena buvo ypac skanus, reikia jam siek tiek subresti  ax.gif siaip tikrai skanus pyragas, ypac tiems, kas megsta aguonas. sveciai ivertino labai teigiamai, greitai susivalge  smile.gif tik darbelio nemazai buvo, bet verta  thumbup.gif tiesa, nepalyginamai skanesnis uz Japoniska aguonu pyraga  cool.gif

niam:)

gal galima recepta?

oj blush2.gif aciu jau radau pati netoliese nuoroda i recepta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 04 sausio 2011 - 16:16
QUOTE(jolanka @ 2011 01 04, 15:22)
Ko gero mano ten foto  ax.gif
Bet man orogonalas super grazus  smile.gif

Jusu jusu drinks_cheers.gif Aciu, kad pasidalinot tokiu geriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 12 28, 13:41)
Labas, mergaites. Kokia sauni tema, tiek daug cia svenciu, silta ir taip malonu.

As siemet pirma kart gyvenime kepiau meduolius ir dariau namuka. Labai patiko. O ja meduoliai KOKIE skanus, niekad negalvojau.

Stai mano namukas

be sviesos

user posted image

ir su sviesa smile.gif

user posted image

Super namelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir net sviesa yra. O kaip tai padaret? ten zvake ar lemputes?

Kitais metais as irgi noreciau padaryt namuka, reiks pasiskolinti is jusu visu minciu ax.gif ir kazka suregzt...
Papildyta:
QUOTE(diviana @ 2010 12 28, 20:44)
Visos tokios isradingos, tiek sauniu spalvingu nameliu pastatet.  4u.gif  Idesiu ir as savo nameliuka
user posted image

gražu... 4u.gif o is ko cia padaryti stogo papuosimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braškytė777 @ 2011 01 05, 15:37)
Super namelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir net sviesa yra. O kaip tai padaret? ten zvake ar lemputes?

Kitais metais as irgi noreciau padaryt namuka, reiks pasiskolinti is jusu visu minciu  ax.gif ir kazka suregzt...
Papildyta:
gražu... 4u.gif  o is ko cia padaryti stogo papuosimai?  g.gif

gal is popkornu ? g.gif
Atsakyti