Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Man atrodo sulaukem dar vienos "krutos" seimininkes. Tuos duos i kaulus visoms thumbup.gif Divia, rodyk ir kitose temose toki mena essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienia: 07 sausio 2011 - 21:03
Aciu,aciu uz priemima ax.gif Na "krutumo" cia tiek ir tera-pabandziau ir uzsiliepsnojau,man tai toks pat kaifas kaip ir siuvinejimas,tik MB tos dovanos jau buvo atsibodusios(sake-kada i seima grysi pagaliau doh.gif )Dabar nesulaukiu Velyku-pridovanosiu visiem Velykiniu Zuikiu lotuliukas.gif
O gal isduosit paslapti, kaip taip lygiai dekoravot stogus, nes atrodo tikrai kaip nerti
Is praziu bandziau pagal liniuote braizyt,bet tik peckiojau ir tiek,tai teko rankele ir akele patreniruot ir braizyt kaip tam paveikslely mirksiukas.gif user posted image
O cia jum paskanaut musu Kaledinis medutis(aciu Cipsiukui uz recepteli-labai skanus torciukas!)
user posted image
Atsakyti
Wow... Divia wub.gif
Atsakyti
Divia, issiziojau pamaciusi ir nebegaliu uzsiciaupti.... thumbup.gif Suzaveta tavo darbais wub.gif
Dar dar dar..... thumbup.gif
P.S o kaip meducio forma taip isgavai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukia laivas: 08 sausio 2011 - 11:46
QUOTE(Divia @ 2011 01 07, 21:59)
O visas tas reikalas didelio mokslo nereikalauja,tik siek tiek kantrybes..

tai cia be jokiu liniju be jokiu schemu- tiesiog viskas is galvos ir is akies? g.gif

ir dekoruota cukraus pudra+baltymas? ar kazkuom kitu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 08 sausio 2011 - 12:07
Labas rytelis!
tai cia be jokiu liniju be jokiu schemu- tiesiog viskas is galvos ir is akies? g.gif
tai isties viskas is akies,svarbiausia tiesiai nusipiesti pirmaja linija,o paskui viskas gaunas savaime,ijungi fantazija,o jei jos pritruksti-susirandi neriniu pvz -ir piesi... mirksiukas.gif
ir dekoruota cukraus pudra+baltymas
taip dekoruota -pudra,baltymas ir truputis citrinos sulciu.Konturams pasidarau truputi tirstesne mase,kad neissiteketu,o didesniems plotams uzpildyti-mase praskiedziu dar laseliu citr.sulciu ir per tubele spalvinu.
o kaip meducio forma taip isgavai?
Meducio vidaus lakstus tepiau pagal namelio forma.o sonus ir stoga apdengiau tais paciais lakstais,apteptais is vidaus kremu,nuo kurio jie tapo minksti ir gerai laike forma.
Pas mus sveciavosi MB mama,tai ji ilgai visus kankino ir neleido prapjaut torto,vis gailejo,o sulini net nugvelbe-sake parves draugei lauktuviu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jungiuos prie kitų su atvėpusiu žandikauliu... swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 sausio 2011 - 18:57
QUOTE(Divia @ 2011 01 08, 13:17)

wow! grazesniu nemeliu ir as nesu maciusi wub.gif wub.gif wub.gif o roges kokios grazios wub.gif Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 01 07, 21:19)

pasaka kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jooooo first.gif
Atsakyti
Seikos.
Kokie grožiai . Ir aš prisijungsiu. Nors palyginus su jūsų kruopštumu - tai man toli gražu. Bet kai pirmas blynas..... Žadu pasitaisyti.

Nemoku įkelti doh.gif

Gal dabar pavyks

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solialia: 09 sausio 2011 - 10:21
Valio , pavyko thumbup.gif
Dar kelios

user posted image

user posted image

user posted image

Čia kartu ir mano vyrai pešėsi kuriam puošt :

user posted image