Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Capricorn @ 2010 12 18, 10:33)
Saulės mieste smile.gif

Sužinojau vieną tašką-pirmadienį patikrinsiu ten thumbup.gif

Aš irgi sužinojau ir apsirūpinau dažais. Centriniame turguje prie Humanos įėjimo yra duris užkilti į Gausą, tačiau pro Gausos duris reikia praeiti ir pirmas po kaire prekystalis su saldumynais prekiauja maistiniais dažais. Yra raudona, mėlyna, žalia ir geltona spalvos. 6Lt pakelis, tačiau ten tokia koncentracija, kad vos ant adatos galo paėmus tų miltelių, nudažo gan stipriai wink.gif Tai mes 4 žmonės pasidalinom tas porcijas ir tai užteks nežinia kiek metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 18, 08:58)
paprastai isplakti baltyma, issukti su cukraus pudra,geriausia persijota,kad gumuleliu nebutu ir ilasinti citrinos sulciu 4u.gif

airius,labai grazu wub.gif

as viska sudedu ir tada suku. o del tirstumo, ziuri kokio reikia, begancio- darai skystesni, t.y.maziau cukraus pudros dedi, stovincio- darai tirstesni.

QUOTE(Capricorn @ 2010 12 18, 09:33)
Saulės mieste smile.gif

tai nuo ir reikejo pradet. as zinau kur siauliuose yra raudonu, zaliu, geltonu ir melynu miltukais. mirksiukas.gif beje ir sestadieni ten gali rasti. turguj
Atsakyti
Liuks thumbup.gif Tą patį tašką ir sužinojau-tada jau ramu-gausiu thumbup.gif

Laimiene, o glajus tas pats tiktų senio besmegenio iškeptiems meduoliniams rutuliukams pamert kad paliktų balti? ar su skystesniu reiktų? g.gif
Atsakyti
sunshine mane aplenke mirksiukas.gif labai aiskiai nupasakojo
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2010 12 18, 09:47)
Liuks thumbup.gif Tą patį tašką ir sužinojau-tada jau ramu-gausiu thumbup.gif
Laimiene, o glajus tas pats tiktų senio besmegenio iškeptiems meduoliniams rutuliukams pamert kad paliktų balti? ar su skystesniu reiktų? g.gif

reiktu tirstesnio, nes cia kazkur maciau besmegeni toki visa persisviecianti, buvo per skystas ir nubego
Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 12 18, 09:48)
sunshine mane aplenke  mirksiukas.gif labai aiskiai nupasakojo
Papildyta:

reiktu tirstesnio, nes cia kazkur maciau besmegeni toki visa persisviecianti, buvo per skystas ir nubego

ačiū už atsakymus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif aš vakar kepiau katarzynkas pagal Nerytės receptą, bet kažkodėl tešla labai trupėjo g.gif miltų tikrai nepadauginau, nes jis nuo pat pradžių buvo ne lipni, bet tokia trupanti, kai patempi tešlą ir ir ne tempiasi, o plešiasi doh.gif kažin ką blogai padariau g.gif šiandien dar bandysiu guminius pagal cipciuką ir namelius iš jų ketinu daryti, tikiuosi, kad viskas gerai gausis, nes pernai tie "guminiai" man buvo visai ne guminiai, o kieti doh.gif
Atsakyti
prasom mirksiukas.gif

QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 18, 09:53)
šiandien dar bandysiu guminius pagal cipciuką ir namelius iš jų ketinu daryti, tikiuosi, kad viskas gerai gausis, nes pernai tie "guminiai" man buvo visai ne guminiai, o kieti  doh.gif

ir man jie kieti, ir palaikiau uzdengus, suminkstejo, bet po to vel sukieteja. tai negi reikia iki pat kaledu juos laikyti uzdarytus?uk supelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimiene: 18 gruodžio 2010 - 10:04
QUOTE(Rose Prick @ 2010 12 18, 09:53)
sveikos  4u.gif  aš vakar kepiau katarzynkas pagal Nerytės receptą, bet kažkodėl tešla labai trupėjo  g.gif miltų tikrai nepadauginau, nes jis nuo pat pradžių buvo ne lipni, bet tokia trupanti, kai patempi tešlą ir ir ne tempiasi, o plešiasi  doh.gif  kažin ką blogai padariau  g.gif  šiandien dar bandysiu guminius pagal cipciuką ir namelius iš jų ketinu daryti, tikiuosi, kad viskas gerai gausis, nes pernai tie "guminiai" man buvo visai ne guminiai, o kieti  doh.gif

As irgi vakar kepiau tuos "guminius", bet visai neguminiai, o tikrai kieti gavosi g.gif nusivyliau savo gebejimais doh.gif
Atsakyti
mergaites norejau paklausti o gausis glajus jei be baltymo bijau ji deti del salmoneles, nes vaikai valgys sausainukus.
Atsakyti
Kepiau vakar Nerytės Katarzynki meduolius, giriu ir rekomenduoju good.gif Gal truputį perkepiau, bet įdėjau obuolio skiltelių ir šįryt jau minkšti. Čia buvo repeticija, dabar jau kepsim ir dekoruosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2010 12 18, 11:21)
As irgi vakar kepiau tuos "guminius", bet visai neguminiai, o tikrai kieti gavosi g.gif nusivyliau savo gebejimais doh.gif

lineva, pamegink manishkius- tikrai minkstuciukai buna- siandien vel kepsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 12 18, 08:58)
paprastai isplakti baltyma, issukti su cukraus pudra,geriausia persijota,kad gumuleliu nebutu ir ilasinti citrinos sulciu 4u.gif

Ačiū, Ule smile.gif
QUOTE(aseni77 @ 2010 12 18, 10:35)
o gausis glajus jei be baltymo bijau ji deti del salmoneles, nes vaikai valgys sausainukus.

O iš ko tu jį darysi? unsure.gif Gal tada su šokoladu puošk?
Atsakyti