as jau turiu planeli del darbelio biski,pasiule drauge kuri dirba soliarumia pasimokinti daryti auskariukus,ir pas ja pardavineti,tai drauge sake pamokins kokius grazesnius padaryti.bet ir pati be jos pabandysiu,nes mama nupirko karoliuku ir zilkos.
nemoku as kirpti graziai ir nelabai taip man patinka,nes dukrai grifkos tiesiai nenukerpu
as jau turiu planeli del darbelio biski,pasiule drauge kuri dirba soliarumia pasimokinti daryti auskariukus,ir pas ja pardavineti,tai drauge sake pamokins kokius grazesnius padaryti.bet ir pati be jos pabandysiu,nes mama nupirko karoliuku ir zilkos.
estrelij@ neskaiciau visos temos
bet kaip suprantu balandi turetu gimti mergyte...ar taip? dar jusu berniukui tureciau siek tiek rubeliu
o koks ugis vyresneles? jei reikia parasykit adresiuka i AZ atsiusciau
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 21:56)
sake kad mergyte,bet kazkaip bijau,pridovanosit man ruzavu rubu,o jei tada gims berniukas 
Bus ružavas
Primink dar vyresnėlių ūgius ir batų dydžius
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 26, 21:08)
dukros-105 ugis svoris kazkur 17kg batu dydis 27-28
sunaus 92ugis svoris apie 14kg batu dydis 25-26
sunaus 92ugis svoris apie 14kg batu dydis 25-26
pacitavau, kad estrelijai nereiktų vėl rašyt
Laikykis, estrelija
ryt isiusiu Jums maza siuntinuka,laikykites
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 19:50)
ar neturi kas ideju, kaip Tau galima butu uzsidirbti papildomu pinigu auginant vaikus.
juk gali ir kokia nors kosmetika platint
kad ir Avon, ar Oriflame
QUOTE(Sim@ @ 2010 12 28, 23:01)
juk platinimui reikia laiko iseiti is namu ,ir tureti platu pazystamu rata ,nes kosmetikos kiekviena karta tie patys zmones neperka
mezgimas nerimas ar verimas kitas reikalas
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 19:05)
Pasiūlymas vienas- jokiu būdu nepalikti savo vaiko.
QUOTE(grazina37 @ 2010 12 29, 06:43)
juk platinimui reikia laiko iseiti is namu ,ir tureti platu pazystamu rata ,nes kosmetikos kiekviena karta tie patys zmones neperka
,tik fantazijos reikia 
kad platinimui reikia iš namų išeiti (nu į paštą), sutinku, bet lygiai taip pat reiktų išsiųsti ir nertus/megztus darbus
o kad kosmetikos tie patys žmonės neperka,čia jau netiesa, tai kaip tik, jei man patinka produkcija, aš reguliariai sugrįšiu - kas 2-3 mėn, kai sunaudosiu produktą, kaip tik su mezgimu ar nerimu yra kitaip, nu kiek tau reiks šalikų, pirštinių ar kepurių pvz? vieną kart per metus nusipirksi, juk nekeiti megztų pirštinių kas kelis mėn pvz.
Na, kaip bebūtų, platinimas kosmetikos visai nebloga idėja, tik va jei nėra šalia pašto čia jau sunkiau bus,.
O šiaip, estrelija, stiprybės