Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

nemoku as kirpti graziai ir nelabai taip man patinka,nes dukrai grifkos tiesiai nenukerpu blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
as jau turiu planeli del darbelio biski,pasiule drauge kuri dirba soliarumia pasimokinti daryti auskariukus,ir pas ja pardavineti,tai drauge sake pamokins kokius grazesnius padaryti.bet ir pati be jos pabandysiu,nes mama nupirko karoliuku ir zilkos.
Atsakyti
estrelij@ neskaiciau visos temos blush2.gif bet kaip suprantu balandi turetu gimti mergyte...ar taip? dar jusu berniukui tureciau siek tiek rubeliu 4u.gif o koks ugis vyresneles? jei reikia parasykit adresiuka i AZ atsiusciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 28 gruodžio 2010 - 21:00
sake kad mergyte,bet kazkaip bijau,pridovanosit man ruzavu rubu,o jei tada gims berniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 21:56)
sake kad mergyte,bet kazkaip bijau,pridovanosit man ruzavu rubu,o jei tada gims berniukas g.gif

Bus ružavas biggrin.gif Aš saviškį po namus sesės ružavais šliauštais rengdavau- nieko, užaugo biggrin.gif mirksiukas.gif
Primink dar vyresnėlių ūgius ir batų dydžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 26, 21:08)
dukros-105 ugis svoris kazkur 17kg batu dydis 27-28
sunaus 92ugis svoris apie 14kg batu dydis 25-26

pacitavau, kad estrelijai nereiktų vėl rašyt smile.gif

Laikykis, estrelija 4u.gif po kiekvienos žiemos ateina pavasaris, kai viskas atgyja, atbunda, nušvinta naujomis spalvomis 4u.gif dabar Tavo širdyje žiema, bet tikiu, kad greit ateis pavasaris ir net vasara 4u.gif
Atsakyti
ryt isiusiu Jums maza siuntinuka,laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 19:50)
ar neturi kas ideju, kaip Tau galima butu uzsidirbti papildomu pinigu auginant vaikus.

juk gali ir kokia nors kosmetika platint smile.gif
kad ir Avon, ar Oriflame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2010 12 28, 23:01)
juk gali ir kokia nors kosmetika platint smile.gif
kad ir Avon, ar Oriflame 4u.gif

juk platinimui reikia laiko iseiti is namu ,ir tureti platu pazystamu rata ,nes kosmetikos kiekviena karta tie patys zmones neperka doh.gif
mezgimas nerimas ar verimas kitas reikalas thumbup.gif ,tik fantazijos reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viskas gerai @ 2010 12 28, 19:05)
Ir ka ?
Kokie pasiulymai nesupratau?

Pasiūlymas vienas- jokiu būdu nepalikti savo vaiko.
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 12 29, 06:43)
juk platinimui reikia laiko iseiti is namu ,ir tureti platu pazystamu rata ,nes kosmetikos kiekviena karta tie patys zmones neperka doh.gif
mezgimas nerimas ar verimas kitas reikalas  thumbup.gif ,tik fantazijos reikia  blush2.gif

kad platinimui reikia iš namų išeiti (nu į paštą), sutinku, bet lygiai taip pat reiktų išsiųsti ir nertus/megztus darbus 4u.gif

o kad kosmetikos tie patys žmonės neperka,čia jau netiesa, tai kaip tik, jei man patinka produkcija, aš reguliariai sugrįšiu - kas 2-3 mėn, kai sunaudosiu produktą, kaip tik su mezgimu ar nerimu yra kitaip, nu kiek tau reiks šalikų, pirštinių ar kepurių pvz? vieną kart per metus nusipirksi, juk nekeiti megztų pirštinių kas kelis mėn pvz. 4u.gif Arba kokias servetėles - nusiperki vieną, du komplektus ir viskas, man tai pusei gyvenimo.. o dėl pažįstamų rato - ir tam, ir tam reikia, bet čia geriausiai veikia forumas, manau, jei pradedi pardavinėt ir siųst paštu (jei jai šalia yra paštas, tai iš vis gerai).

Na, kaip bebūtų, platinimas kosmetikos visai nebloga idėja, tik va jei nėra šalia pašto čia jau sunkiau bus,.

O šiaip, estrelija, stiprybės 4u.gif tikiuos, greit atsistosi ant kojų,
Atsakyti
laba ryta.
aciu mamytes uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Susisiekiau su Garliavos seniunijos socialiniais darbuotojais. Sia savaite pas jus ateis i svecius. 4u.gif
Atsakyti