Įkraunama...
Įkraunama...

Mama plįštančia širdimi žada atsisakyti naujagimio

QUOTE(Soy @ 2010 12 28, 15:14)
Kam dabar 'pjaut' priekaistais ja? Kokia nauda is to dabar besilaukianciai, depresija serganciai moteriai?
Kaip yra taip yra. Geriausia pagelbet arba patylet. Nemanau, kad pamokslu dabar reikia.

drinks_cheers.gif

QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 16:04)
as dar karta pakartosiu,gyvenau pries tai skurde,ir dabar galiu toliau gyventi ir be pagalbos.

mažute, nekreipk dėmesio į visokias "teisias" raganas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamalora: 28 gruodžio 2010 - 15:12
as nesiteisinsiu ir sau nervu neaukosiu,nes ir taip viskas sunku,bet jums lengva sneketi,kaip nesat mano situacijoj.galit mane smerkti kaip norit ir kiek norit.nes jus turbut visak geriau zinot nei as pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrelij@: 28 gruodžio 2010 - 15:17
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 28, 16:11)

Meile akla. Is meiles jam jus neisdrisit kreiptis i policija. Geriau aukosites, raudosit, bet nesikreipsit. O realiai tokius vyrus saudyti reikia be perspejimo. Maziau nukentejusiu moteru liks.

100% ,net neabejoju ir si mama tuo neabejoja,viena minute ,cia uzkalbeta jau eina i policija,bet realiai zino,kad ten tikrai neeis .gaila moters,bet tokiu daug .kiekvienam kaimely ir miestely dabar laukiasi neplanuoto vaiko ,vienisa mama.jei ji nenori jo ,nereikia versti,nes, jei ikalbesit pasilikti ,juk nedings abejingumas nekaltam vaikiukui,gal augs girdedamas prikaisiojimus is mociutes,tetos,mamos..merginos,jus pasaulio nesutvarkysit kapitaliskai,apdazysit plema,nebadys akiu,bet problema liks..
siai mamai patarciau maziau gailet saves,nes tas gyvenimo tarpsnis,kai buvot pati sau viena su savo nuotaikom ,baigesi su pirmo vaiko gimimu 4u.gif
Atsakyti
noriu priminti, mielosios, kad čia paramos skyrelis, ne mokymo/teisimo ir ne diskusijų
Atsakyti
taip ,paramos,del to skiriam grudus nuo pelu ir aisku teikiam nuosirdzius patarimus
Atsakyti
as neturiu tiek nervu skaityti jusu tokius pasisakymus,kiek suprantu jus viska uz mane geriau zinot,tai prasom ir zinokit toliau,manes sitoj temoj daugiau nebus.nesu as mazgote ar dar kokia,esu zmogus,jautrus,su savo isgyvenimais su savo bedom.bet turbut pamirsot viena dalyka kad esu as zmogus,uztenka cia mane uzgaulioti ir zeminti,as dar turiu kazkiek savigarbos.aciu kas kiek man padejot. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 28, 18:23)
as neturiu tiek nervu skaityti jusu tokius pasisakymus,kiek suprantu jus viska uz mane geriau zinot,tai prasom ir zinokit toliau,manes sitoj temoj daugiau nebus.nesu as mazgote ar dar kokia,esu zmogus,jautrus,su savo isgyvenimais su savo bedom.bet turbut pamirsot viena dalyka kad esu as zmogus,uztenka cia mane uzgaulioti ir zeminti,as dar turiu kazkiek savigarbos.aciu kas kiek man padejot. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nekreipk demesio wink.gif Ta 'teisioji' jau ne tik sioj temoj labai teisi buvo- ji gi ir Kedzius su Venskais geriau pazysta, negu jie patys save biggrin.gif Man tik gailesti kelia tokios asabos irnesakyk.gif
Patikek, nuosirdziu ir geru zmoniu yra daugiau, kad ir kaip ten bebutu 4u.gif

Galiu pasakyt tik tiek, kad estrelij@ siltas, geru akiu zmogutis, pakliuves i gyvenimo nuosale kol kas ir jai reikia padeti tiek materialiai , tiek moraliskai.
Primetytu pakelem vaiku turim iki soties, deja, todel reikia ir butina padeti tokioms jaunoms moterims kaip ji- is paskutiniuju besikabinancioms i gyvenima, mylincioms savo vaikus... besistengiancioms ,kad ir kukliai, bet tvarkingai gyventi, puosiancioms eglute Kaledine, nors sirdy toli grazu ne 'kaledos' unsure.gif

Beje, kudikeliui reiks vezimelio-lopselio, o mamytei reikia siltu batu dabar (41 dydzio)... Reikia i lovyte ciuzinuko (ne kudikio, bet i ta didesne, kokios darzeliuose buna)... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 12 28, 16:36)

Beje, kudikeliui reiks vezimelio-lopselio, o mamytei reikia siltu batu dabar (41 dydzio)... Reikia i lovyte ciuzinuko (ne kudikio, bet i ta didesne, kokios darzeliuose buna)...  4u.gif  4u.gif  4u.gif

vezima - lopseli kudikeliui mielai atiduosiu, bet tai bus vasario antroj pusej, kai grisiu i LT.
Atsakyti
Negaliu skaityt tokių "teisuolių" sapaliojimų ką reikėjo daryt doh.gif Supraskit gi pagaliau, kad vėlu jau kaltint, dabar jau reikia tik padėti ramiai sulaukt to vaikelio 4u.gif Niekas neprašo padėt jei nenori ir negali, bet ir užgauliot niekas neprašo schmoll.gif
Buvau susitikus su šia mamyte šiandien, kartu sutvarkėm darželio reikalus, kad neišbrauktų iš sąrašų ir toliau abu vaikučiai galėtų jį lankyt thumbup.gif Ji labai nuoširdžiai džiaugėsi, kad kažkas atvežė dukrytei lovytę, sakė susitvarys ją ir pradės pratint dukrytę joje miegot. Atrodė, kad žmogus pradėjo bent kiek džiaugtis ir vat ateinu aš į šitą temą ir ką matau?.. Neleidžiat nei dienelės pasidžiaugt, sutrypiat vėl bent menkiausią viltį išlipt kaip nors iš tos duobės verysad.gif Gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 12 28, 14:18)
estrelija, ne tavo sesei spręsti, kurie tavo vaikai turi teisę į gyvenimą  4u.gif

drinks_cheers.gif

estrelij@, ar turi savo naujagimei vonele?
mielai padovanociau tokia_
user posted image

perduociau per brashke77 atveztu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 28 gruodžio 2010 - 17:47
Toks jausmas, kad cia raso ne mamos, o kazkokios dvasios ubages. Zmogui ir taip negera, jis nori vaikuti palikti, taip sunkiai ikalbinejama mama nepalikti vaiko ir ateina protinguoles su savo pamokslais. Manau reikia pranesti moderatorei, kad tem rakintu, bet paliktu prierasa, jog parama teikiama. kas nores, asmeniskai susisieks, susitiks ir pades, bet geriau nekurstyti cia pykcio ir negadinti besilaukianciai moteriai nervu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 12 28, 15:10)
Iš vis šioje istorijoje yra daug mamos savanaudiškumo ir atsakomybės trūkumo, kalbu iš to dar negimusio vaiko pusės.

Ir ka ?
Kokie pasiulymai nesupratau?
Atsakyti