Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutes smile.gif

As vakar pirma karta prisiverciau savaitgali pasportuoti biggrin.gif Ir siandien tikriausiai lipsiu ant elipsiuko smile.gif Taip norisi per sventes kuo graziau atrodyt rolleyes.gif

QUOTE(Baltija @ 2010 12 18, 22:10)
šiandien su drauge per skype kalbėjau, jinai irgi turi elipsiuką, sakao ar dar besportuoji, sako aha, 10 min. ant elipsinio ir 60 atsilnekimų. Sakau ko tiek mažai? Sako tu pamėgin, kad gudri ilgiau paminti hihihi.gif taip norėjau pasakyt, kad aš 45 išmyniau tongue.gif  Bet  niekam nesakau, kad  fitness3.gif

hihihi.gif O kodel niekam nesakai, kad sportuoji? smile.gif

QUOTE(premium @ 2010 12 19, 00:54)
Gizzy, gerai viskas ten su tais sortais, slapios leskos po treniruotes labai. Bet mano sortai ne specialus treniruotems skirti, o vandens sportui, bet as kad tik pigiau ieskojau, o tie treniruotems labai brangus, uz situos ir tai sumokejau £18.50  doh.gif
Nuo liemens per sitas 3 su puse savaites "pameciau" 2cm (lankas prisidejo turbut)  bigsmile.gif Nuo slaunu po 1.5cm o nuo klubu net 4cm thumbup.gif ir beveik 3 kg bigsmile.gif 4 liko nusikratyt.

Aisku, na as kai grisiu i LT gal reiks pasiziurinet tu sortu, o jei nerasiu nieko tai toliau plevele vyniosiuos ax.gif Tik reiktu pasieiskot tu didesniu rulonu pleveles, nes ta maistine labai greit baigias.
Nu bet rezultatai kokie geri tavo bigsmile.gif Saunuole thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 12 19, 09:26)
man kol kas ne iki mynimo - peršalimas sugriebė (kad jį kur...  doh.gif ) bandau kapstytis  unsure.gif

Nu va tik pasidziaugei, kad galesi vel minti ir vel kita liga uzpuole... Sveikatytes tau, linkiu kuo greiciau issikapstyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 12 18, 22:54)
na manau degs, bet pasiekus ta "aerobine zona" greiciau tai vyksta g.gif Kazkas tokio. Del to ir rekomenduojama treniruote ne trumpesne nei 30 min.

hihihi.gif aha, pabandyk biggrin.gif
Gizzy, gerai viskas ten su tais sortais, slapios leskos po treniruotes labai. Bet mano sortai ne specialus treniruotems skirti, o vandens sportui, bet as kad tik pigiau ieskojau, o tie treniruotems labai brangus, uz situos ir tai sumokejau £18.50  doh.gif
Nuo liemens per sitas 3 su puse savaites "pameciau" 2cm (lankas prisidejo turbut)  bigsmile.gif Nuo slaunu po 1.5cm o nuo klubu net 4cm thumbup.gif ir beveik 3 kg bigsmile.gif 4 liko nusikratyt.

man baisiai atsibosta, net jei filmą kokį žiūriu, noriu kup greičiau nulipti blush2.gif Nelabai man patinka sportuoti doh.gif bet reikia. MB tokius tūkstančius sumokėjo už treniruoklį, sugrauš gyvą, jei nenaudosiu biggrin.gif O ir pačiai norisi gražiai atrodyt ax.gif
o tu šaunuolė thumbup.gif :

Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2010 12 19, 08:03)
hihihi.gif  O kodel niekam nesakai, kad sportuoji?  smile.gif

aj, sesėm pasakiau, kad pirksiu treniruoklį, tai viena lengvai pasišaipė, atseit drabužių kabykla bus. Tai jei vis dėlto nepavyks man sukūdėti, kad nebūtų jokių "ar nesakiau". Be to, gyvenu ne LT, tai kai grįšim, noriu nustebinti visus flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 12 18, 20:22)
ohmy.gif o tai ką tada daryt  unsure.gif 

neisivaizduoju... unsure.gif

QUOTE(premium @ 2010 12 18, 22:54)
Bet mano sortai ne specialus treniruotems skirti, o vandens sportui, bet as kad tik pigiau ieskojau, o tie treniruotems labai brangus, uz situos ir tai sumokejau £18.50  doh.gif

taip tik norejau klaust, kiek mokejai uz juos. jei neklystu, tu UK gyveni? gal gali kokia nuorodele duoti, is kur emeisi?
as apejau savo mieste visas sporto prekiu pardes, nieko neradau tokio. gal irgi uzsisakyciau, bet kad kainos dideles unsure.gif o argose kazko tokio nesi ziurejus? g.gif

o rezultatai tikrai superiniai 4u.gif

QUOTE(irmulia @ 2010 12 19, 07:26)

man kol kas ne iki mynimo - peršalimas sugriebė (kad jį kur...  doh.gif ) bandau kapstytis  unsure.gif

bet ir nesiseka tau unsure.gif
sveik 4u.gif

QUOTE(Baltija @ 2010 12 19, 09:57)
man baisiai atsibosta, net jei filmą kokį žiūriu, noriu kup greičiau nulipti  blush2.gif Nelabai man patinka sportuoti  doh.gif  bet reikia. MB tokius tūkstančius sumokėjo už treniruoklį, sugrauš gyvą, jei nenaudosiu biggrin.gif O ir pačiai norisi gražiai atrodyt  ax.gif

man atsibosdavo pradzioje irgi. ir muzikas klausiausi doh.gif ir siaip kokius filmukus isijungdavau doh.gif bet turbut reikejo priprasti prie to minimo. nes dabar tai man tas 30min praeina tikrai greitai. kartais net nejungiu nieko. ziuriu i siena, ir laikas eina greit biggrin.gif

beje, sitoj temoj turim dvi moderatores, tai klausimas Jums. sitos naujos temos neina man i favoritus itraukti. cia del apklausos? unsure.gif
Atsakyti
mhhh g.gif šiaip tai turėtų leisti įtraukti į favoritus, ( aš esu šią temą įsikėlusi pas save favorituose mirksiukas.gif ) Gali būti, kad ji jau yra pas tave mirksiukas.gif o ką rašo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 12 19, 11:57)
man baisiai atsibosta, net jei filmą kokį žiūriu, noriu kup greičiau nulipti  blush2.gif Nelabai man patinka sportuoti  doh.gif  bet reikia. MB tokius tūkstančius sumokėjo už treniruoklį, sugrauš gyvą, jei nenaudosiu biggrin.gif O ir pačiai norisi gražiai atrodyt  ax.gif
o tu šaunuolė  thumbup.gif  :

Papildyta:

aj, sesėm pasakiau, kad pirksiu treniruoklį, tai viena lengvai pasišaipė, atseit drabužių kabykla bus. Tai jei vis dėlto nepavyks man sukūdėti, kad nebūtų jokių "ar nesakiau". Be to, gyvenu ne LT, tai  kai grįšim, noriu nustebinti visus flirt.gif

Man irgi turbut pabostu ilgai vien tik minti, todel ir puse numynus nulipu ir darau visokiu pratimus, o paskui vel minu, man taip lengviau kazkaip ax.gif Mane irgi tikriausiai sugrauztu gyva jei neminciau biggrin.gif As irgi ne visiems pasakius, kad turiu treniruokli, kad kuo maziau sneketu smile.gif

QUOTE(Langoza @ 2010 12 19, 12:42)
beje, sitoj temoj turim dvi moderatores, tai klausimas Jums. sitos naujos temos neina man i favoritus itraukti. cia del apklausos? unsure.gif

Man tai leido isikelti i favorites be jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 12 19, 11:00)
mhhh  g.gif  šiaip tai turėtų leisti įtraukti į favoritus, ( aš esu šią temą įsikėlusi pas save favorituose  mirksiukas.gif ) Gali būti, kad ji jau yra pas tave  mirksiukas.gif  o ką rašo?  g.gif

kai atsakiau i apklausa, tada leido i favoritus isikelti smile.gif

ok, vakar praleidau sporta, tai siand einu pratimukus daryti ir lipsiu minti biggrin.gif
Atsakyti
ką tik atmyniau 20 min., bet kaip man po to norisi ką nors suvalgyti doh.gif tai obuolį graužiu blush2.gif

ką jūs valgot pietums?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 12 19, 08:57)

tukstancius, oho. as tai nebrangu pirkau (nu gerai gerai, mb mokejo biggrin.gif )ir kol kas tai juo labai patenkinta.
langoza, is cia emiau sortus , maciau ebay yra 9.99 bet ten iki puses slaunu tik. Internetu sunkoka rinktis, lengva apsigaut unsure.gif Kaip sakiau as kitaip juos isivaizdavau, bet kadangi funkcija atlieka gerai, tai patenkinta, mb sake, kad cia kaip tik kokybiskesni nei kad as kokiu norejau.
Irmulia, sveik greiciau 4u.gif
Papildyta:
Tai jei vis dėlto nepavyks man sukūdėti, kad nebūtų jokių "ar nesakiau". Be to, gyvenu ne LT, tai  kai grįšim, noriu nustebinti visus flirt.gif

o kiek tu nelemtu kg nori nusikratyti? jei ne paslaptis, aisku smile.gif

Papildyta:
man baisiai atsibosta, net jei filmą kokį žiūriu, noriu kup greičiau nulipti  blush2.gif Nelabai man patinka sportuoti

o nusibosta ir man, as dar pries tai 20 minuciu lanka suku, paskui pilvo presui pratimus, tada ant treniruoklio 30 min 1-4 lygiu (keiciasi palaipsniui kas minute) maziausiai 24km/val. greiciu, 15 min i prieki, 15 min atgal. kai labai jau sunku, tai pasilenkiu net, maniau gal negerai darau, bet pasiskaiciau, kad kaip tik gerai - treniruojama daugiau uzpakaliuko raumenys, zodziu visaip, ir uz rankenu laikau, ir tik uz rankturiu, ir tiesiai, ir lenkiuos lotuliukas.gif Penktadieni vedziau dukra i baseina, nei as ten plaukiojau, nei ka, tik zaidem, o taip pavargau doh.gif bet vakare vis tiek ta valanda atsportavau is paskutiniuju, kad ir leciau nei visada, bet vistiek, as labai grieztai laikausi grafiko, jei praleisiu karta, prades byret mano planas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 19 gruodžio 2010 - 14:46
QUOTE(premium @ 2010 12 19, 13:44)
tukstancius, oho. as tai nebrangu pirkau (nu gerai gerai, mb mokejo biggrin.gif )ir kol kas tai juo labai patenkinta.

o kiek tu nelemtu kg nori nusikratyti? jei ne paslaptis, aisku smile.gif

o nusibosta ir man, as dar pries tai 20 minuciu lanka suku, paskui pilvo presui pratimus, tada ant treniruoklio 30 min 1-4 lygiu (keiciasi palaipsniui kas minute) maziausiai 24km/val. greiciu,  15 min i prieki, 15 min atgal.

na čia Danijoj viskas brangiau biggrin.gif

reikėtų kokių 20 doh.gif bet džiaugsiuos kiekvienu nukritusiu kg

premium, turbūt atrodai thumbup.gif tiek sportuoji, šauonuolė thumbup.gif

pažiūrėjau youtube visokių elipsniukų review, tai ten irgi kai kuriuose video kelia kulną, tai gal nėr taip blogai blush2.gif man nekeliant kulno kur kas sunkiau minti g.gif
Atsakyti
Baltija, neatrodau, kaip sportuoju ateinanti treciadieni bus 4 savaites dar tik biggrin.gif Nevyksta viskas taip greitai kaip noretusi. Be to esu kriause, tai visos mano bedos apatineje dalyje, dar tikrai yra ka veikti.
Rimtai danijoj viskas brangiau negu anglijoj? o siaip tai ir cia yra tu brangiu, tik man kazkaip neatrode, kad reiketu labai ypatingo treniruoklio, tai ne pati pigiausia, bet grynai megejiska elipsiuka issirinkau, kas pilnai patenkina mano poreikius.

o tau tie kg ir patys turetu kristi, juk po gimdymo organizmas statosi i savas vietas biggrin.gif dar pasportuosi, maista paderinsi ir ne nepastebesi kaip jie nutirps.

"Jei žengdama treniruokliu stipriau spausi kulnus, labiau treniruosi užpakalinę šlaunų dalį ir užpakaliuką, o stipriau spaudžiant pirštais treniruojamas šlaunų priekis. Minant pedalus atgal taip pat labiau treniruojama užpakalinė šlaunų dalis."
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2010 12 19, 14:27)
Baltija, neatrodau, kaip sportuoju ateinanti treciadieni bus 4 savaites dar tik biggrin.gif Nevyksta viskas taip greitai kaip noretusi. Be to esu kriause, tai visos mano bedos apatineje dalyje, dar tikrai yra ka veikti.
Rimtai danijoj viskas brangiau negu  anglijoj? o siaip tai ir cia yra tu brangiu, tik man kazkaip neatrode, kad reiketu labai ypatingo treniruoklio, tai ne pati pigiausia, bet grynai megejiska elipsiuka issirinkau, kas pilnai patenkina mano poreikius.

o tau tie kg ir patys turetu kristi, juk po gimdymo organizmas statosi i savas vietas biggrin.gif dar pasportuosi, maista paderinsi ir ne nepastebesi kaip jie nutirps.

"Jei žengdama treniruokliu stipriau spausi kulnus, labiau treniruosi užpakalinę šlaunų dalį ir užpakaliuką, o stipriau spaudžiant pirštais treniruojamas šlaunų priekis. Minant pedalus atgal taip pat labiau treniruojama užpakalinė šlaunų dalis."

tai kad po gimdymo svėriau mažiau, nei dabar. Dabar sveriu beveik tiek, kiek važiuodama gimdyt doh.gif O ir figūra nepakito visai, pilvas koks buvo, toks ir liko didelis biggrin.gif

aš bijojau, kad skūpas moka du kartus, tai ėmiau lyg gerą treniruoklį, nors ir nenaują smile.gif
Atsakyti
o as kadangi nebuvau tikra 100%, kad elipsiukas bus mano geriausias draugas, tai gailejau pinigeliu ir emiau tuo metu buvusi viena pigiausiu argose. ir galiu sakyt, tikrai nesigailiu. nes veikia jis be problemu. na, sugestu, pareitu kas jame, tai tada gal ir mastyciau apie geresnes firmos ir brangesni.

premium, dekui uz nuoroda del sortu. as visgi pamastysiu dar. siaip planuoju i LT vasari palekti, gal LT nusipirkciau juos g.gif
gal kokiam tk maxxe butu? g.gif
Atsakyti