Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Špokė @ 2011 02 10, 16:33)
Dabar tikrai atidziau rinksiuos treniruokli ir pasinaudosiu forumietes patarimu geriau pasitaupysiu, bet pirksiu brangesni, aukstesnes klases ir butinai atkreipsiu demesi i gamintoja.

pas mane Proteus, tikrai nebloga firma ir nepigus, bet po metų intensyvaus mynimo jis irgi toookius garsus leidžia biggrin.gif .. irgi užkniso teplioti smile.gif todėl užsidedu ausines, išvarau visus iš kambario ir minu smile.gif manau visų elipsiukų ,kurie dirba intensyviai, tokia dalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2011 02 10, 17:33)
Mano elipsiukas HAMMER is senuku, pirktas gal pries 6 metus uz tuo metu 970 lt. Esu tikrai nepatenkinta, manau permokejau labai daug ir kokybe jo gan prasta.

Na va, zinom, ko nepirkti. unsure.gif O as kazkaip galvojau, kad namuose naudojant, kiek tas treniruoklis ten susidevi, juk pora zmoniu ji mins geriausiu atveju, ne visas sporto klubas...
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2011 02 10, 18:39)
Na va, zinom, ko nepirkti.  unsure.gif O as kazkaip galvojau, kad namuose naudojant, kiek tas treniruoklis ten susidevi, juk pora zmoniu ji mins geriausiu atveju, ne visas sporto klubas...

Sveikos, as irgi svajoju apie elipsiuka, tik va dilema, ka pirkt, kai biudzetas ~900. Butu smagu, jei cia bediskutuodamos uzmestumet info, koki turit ir kaip gerai laiko smile.gif 4u.gif Ar istikro tie Hammer'iai prasti? O gal cia laimes dalykas kaip laikys...? Bandziau internete ieskoti atsiliepimu(nusiskundimu) tai nelabai kas ir yra...
Dar Christopeit ziurineju, noretusi su kompu ir programom.. ech ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 10, 18:47)
Dar Christopeit ziurineju, noretusi su kompu ir programom.. ech  ax.gif

Ketinu sios firmos pirkti, irgi noriu iki 1000 Lt isipaisyti. Tikiuosi, kad neteks nusivilti, blogu atsliepimu lyg neradau.
Atsakyti
As nesakau, kad HAMMER blogi elipsiniai, gal tiesiog man nepasisike. Cia yra mano patirtis. Be to, juk pas mane vienas is paprsciausiu, nebrangus... Bet manau yra skirtumas kur moki 1000 lt ir 3000 Lt uz toki daikta...
Atsakyti
aciu, kad pasidalinate savo patirtim 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš dar vis nelipu...

Mačiau hammeriams lyg nuolaida dabar seniuose - vietoj 1400 kainuoja berods 900... g.gif
Atsakyti
sveikos,
na nezinau nezinau man tai patinka sportuoti su elipsiuku, ir nors sportuoju nuo kaledu, man asmeniskai jauciasi , kojos raumeningesnes,ypac kai nulipi, poto vel atsipalaiduoja, sako kad reikia ilga laika sportuoti kad jau neatsipalaiduotu....Bet vienareiksmiskai kad yra poveikis tai tikrai....
Atsakyti
be abejo, kad yra poveikis thumbup.gif

MB sako, kad kojos tikrai padailėjusios ir užpakaliukas po truputį įgauna formą ( oi kiek ten dar daug darbo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 11, 13:20)
be abejo, kad yra poveikis  thumbup.gif 

MB sako, kad kojos tikrai padailėjusios ir užpakaliukas po truputį įgauna formą ( oi kiek ten dar daug darbo  doh.gif )

tai faktas, kad nors ir kazkiek krutant yra poveikis! smile.gif As tai ziauriai noriu sportuoti, ir tikrai nematau jokio vargo minti. Gal todel, kad visa gyvenima vis kazka veikiau, aktyviai gyvenau, o dabar uzsisedejau ir nei nuotaikos ner nei ka. Sportas tikrai daug duoda ir as tikrai isigysiu elipini treniruokli! biggrin.gif NOOooriu!
Atsakyti
na tai tik pirmyn mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fancy @ 2011 02 10, 17:47)
Sveikos, as irgi svajoju apie elipsiuka, tik va dilema, ka pirkt, kai biudzetas ~900. Butu smagu, jei cia bediskutuodamos uzmestumet info, koki turit ir kaip gerai laiko  smile.gif  4u.gif  Ar istikro tie Hammer'iai prasti? O gal cia laimes dalykas kaip laikys...? Bandziau internete ieskoti atsiliepimu(nusiskundimu) tai nelabai kas ir yra...
Dar Christopeit ziurineju, noretusi su kompu ir programom.. ech  ax.gif

mano Hameris,be girgždėjimo,kurį turi turbūt visi elipsai,nesiskundžiu mirksiukas.gif

QUOTE(Špokė @ 2011 02 10, 18:45)
As nesakau, kad HAMMER blogi elipsiniai, gal tiesiog man nepasisike. Cia yra mano patirtis. Be to, juk pas mane vienas is paprsciausiu, nebrangus... Bet manau yra skirtumas kur moki 1000 lt ir 3000 Lt uz toki daikta...

o koks yra geras ir koks blogas? blush2.gif
Atsakyti