Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Inlingua, nenorėk per 1 mėn. nusikratyti, tai ką auginai pusmetį ar keletą metų mirksiukas.gif biggrin.gif bus tie rezultatai, gal maistą peržiūrėk ką valgai: gal pabandyk maisto derinimą ( pvz.: mėsa be bulvų , duonos ir kruopų ir pan.) it toliau mink elipsinį - svarbu užsibrėžti tikslą - ir jį pasieksi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 17, 09:52)
norint pasiekti rezultatų,bet kokiu atveju reikia riboti maistą,aš nežinau,kaip maitiniesi iki šeštos,bet jeigu valgai viską iš eilės,tai dėl to ir rezultatai nedžiugina  4u.gif bet po keturių savaičių intensyvaus sporto jau turėtum pastebėti,kad kūnas pagražėjo  wub.gif
beje,ant kokios programos mini?

minu ant trecios programos, 15min pirmyn, tada 15min atgal ir taip pasikeiciant judejimo krypti pusantros valandos.. greitis 15-16km\h. cool.gif
nuo pirmadienio pradejau mazinti porcijas, ir nebeuzkandziauti tarp valgymu.. smile.gif sunku, bet taip noriu rezultatu!! mano svoris visada buvo normalus, bet pries tris menesius meciau rukyti ir priaugau 8kg!!! doh.gif o arteja vasara ir neisivaizduoju kaip reikes i kokia suknele ilysti su dabartiniu papildomu apsaugos sluoksniu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inlingua @ 2011 02 17, 10:00)
minu ant trecios programos, 15min pirmyn, tada 15min atgal ir taip pasikeiciant judejimo krypti pusantros valandos.. greitis 15-16km\h.  cool.gif 
nuo pirmadienio pradejau mazinti porcijas, ir nebeuzkandziauti tarp valgymu..  smile.gif  sunku, bet taip noriu rezultatu!! mano svoris visada buvo normalus, bet pries tris menesius meciau rukyti ir priaugau 8kg!!!  doh.gif  o arteja vasara ir neisivaizduoju kaip reikes i kokia suknele ilysti su dabartiniu papildomu apsaugos sluoksniu..  unsure.gif

kaip irmulia sako,kantrybės,kantrybės ir dar kartą kantrybės cool.gif
o kokia ta trečia programa? trys brūkšniukai? blush2.gif matyt,mano atgyvena jau,nes nežinau,ir kokiu greičiu minu bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 17, 11:13)
kaip irmulia sako,kantrybės,kantrybės ir dar kartą kantrybės  cool.gif
o kokia ta trečia programa? trys brūkšniukai?  blush2.gif matyt,mano atgyvena jau,nes nežinau,ir kokiu greičiu minu  bigsmile.gif  blush2.gif

zinok nzn kaip tos programos pas ka nusistato, nes kaip supratau pas visas skirtingai.. 3 programa tai turejau omeny 3 sunkumo lygis. pas mane jie isviso 8 yra. bandziau su 8 minti, tai ne pusvalandzio neistraukiau, kojas pakirto.. ax.gif beto, girdejau kad kuo sunkesnis lygis, tuo labiau raumenis augini, o as svori noriu mesti tongue.gif
ir su tais kilometrais numintais dar kazkoks briedas man atrodo.. isminu pusantros val ir rodo kad numinta apie 23km. o kai kazkada begiodavau ant begimo takelio tai po valandos begimo rodydavo nubegta 5km. koloriju kiekiu tai su elipsiuku susidegina lygiai tiek pat kiek ant begimo takelio. tik tas kilometrazas kazkokia mistika man. g.gif
Atsakyti
labas mamukai,gal kas parduodat elipsini treniruokli,man svorio mest nereikia,noriu tik pasidailinti,pasistangrinti formas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Inlingua @ 2011 02 17, 09:41)
sveikos merginos,  smile.gif

persiskaiciau jusu senesne tema ir sia nauja ir nusprendziau pasiguosti, bei paklausti patarimo..  ax.gif  kaledoms senis saltis atnese dovanu elipsiuka christopeit cs5 ( turbut jau ir Laplandijoj mano sikna ir pilvas matosi, nykstukus gazdina..  biggrin.gif ), taigi preajus sventiniam apsivalgymui pradejau minti.. saziningai minu jau 4sav, po pusantros valandos 5kartus per savaite. isprakaituoju kaip ruonis, bet.. per tas 4sav treniruociu nenukrito nei vienas kg!!! o apimtys sumazejo tik per 1cm!!  verysad.gif  ar gali buti dar kazkas nedekingesnio? tg klausimas: ar verta toliau testi kancias ant savo Kristoferiuko, ar tai jau beviltiska?  blink.gif  tiesa, viena nemaza smulkmena, kad visa ta laika maisto porciju neribojau, tik po 18val stengiausi nebevalgyt.. bet gal to negana? blush2.gif

as minu nuo lapkricio men (tik visas gruodis iseigine buvo, nes sirgom labai su vaiku) po 1 val (dar aisku ir lanka 30 min pasuku), priziuriu mityba, t.y. valgau daznai po nedaug ir stengiuosi kokybiskesni maista, numeciau 13 kg.

Manau jus tikrai per ilgai minat, tiek nereikia, optimali kardio treniruote yra 60 min. Labai geru straipsniu sita tema yra www.maistassportui.lt
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2011 02 17, 12:39)
as minu nuo lapkricio men (tik visas gruodis iseigine buvo, nes sirgom labai su vaiku) po 1 val (dar aisku ir lanka 30 min pasuku), priziuriu mityba, t.y. valgau daznai po nedaug ir stengiuosi kokybiskesni maista, numeciau 13 kg.

Manau jus tikrai per ilgai minat, tiek nereikia, optimali kardio treniruote yra 60 min. Labai geru straipsniu sita tema yra www.maistassportui.lt

butinai pasiskaitysiu! mirksiukas.gif as taip pat pasuku lanka dar kartais, bet i savaite tik kokius 2-3kartus po pusvalandi, neuztenka man kantrybes su lankais kazkaip blush2.gif o dar noreciau paklausti koks tavo ugis ir koks svoris buvo kai pradejai minti elipsiuka? nuo lapkricio tai cia per 3-4men atsikratei 13kg!! nerealu!! sveikinu! bigsmile.gif man idomu lb palyginti svorius ir rezultatus, nes as nuo pirmadienio tik pradejau mazinti porcijas blush2.gif beje, po kurio laiko tau pirmi kg pradejo tirpti? aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
ir buk gera nerasyk man "jus", pasijutau kaip teta kokia biggrin.gif
Atsakyti
aš manau kad pirmai pradžiai tikrai užtenka ir 30 min ant lengvesnės programos, o tik po to palaipsniui galima ir lygį ir laiką didinti. Tuomet ir kūnas lengviau pripranta ir neatsibosta.. Visgi didžiausia bėda ir yra ta, kad sunku kūną pripratinti norėti to sporto.. dažnai žiūrėk ir metama pusiaukelėje.. todėl kūnui turi būti malonu sportuoti..ir be abejo mityba.. vienas be kito neduos norimų rezultatų.. manau pradžioje užtektų 30 min kasdien plius nevalgymas po 18 val. Aišku ribojant saldumynus smile.gif

Mano istorija - per metus aktyvaus elipsiuko mynimo svoris nuo 65 ( ūgis 165) nukrito iki 53-54.. Šiuo metu minu kasdien po 30 min ant 6 lygio, kad palaikyti turimą svorį smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

priimkit mane paklydėlę flirt.gif Kažkoks juodas mėnulis buvo užplaukęs paskutinį mėnesį. Taip gražiai mėnesį atsportavau, bet paskui nei noro, nei sveikatos neliko. Bet jau šiandien tvarkingai vėl užlipau thumbup.gif Aišku, ne kaip anksčiau, bet kad neužforsuoti, po truputį vėl į priekį. Su maistu sunkiau, nes kaip čia nesusigundysi, kai šeima reikalauja kepti meduolius ir pyragus, o namai taip skaniai kvepia... blush2.gif na bet su laiku... ax.gif
Priminsiu, aš sportuodavau 30 min, per kurias stengdavausi sudeginti ne mažiau nei 500 kcal. Niekada nemyniau vienu lygiu, tik pačioj pradžioj porą dienų, kol įpratinau kūną. Man patinka kaitalioti programas ir lygius. Ir visada pradedu nuo mažiausio, pasiekiu didžiausią, o baigiu vėl mažiausiu mirksiukas.gif Mano kūno svoris taip pat nepakito nei kai sportavau, nei kai nesportavau šį mėn. Tačiau, kai sportavau, sustangrėjo kūnas ir po 5 cm nuo visų vietų pamečiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 17, 12:30)

Su maistu sunkiau, nes kaip čia nesusigundysi, kai šeima reikalauja kepti meduolius ir pyragus, o namai taip skaniai kvepia...  blush2.gif  na bet su laiku...  ax.gif

žinok pas mumis irgi kažkoks kepimo bumas. bet aš nesijaudinu.. pvz šiandien dar po vakar turiu kepto obiuolių štrudelio bigsmile.gif Tai valgysiu jį su ledais vietoj vakarienės rolleyes.gif .. vakar irgi vietoj vakarienės valgiau.. ir nieko, neprilipo nė kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inlingua @ 2011 02 17, 12:46)
butinai pasiskaitysiu!  mirksiukas.gif  as taip pat pasuku lanka dar kartais, bet i savaite tik kokius 2-3kartus po pusvalandi, neuztenka man kantrybes su lankais kazkaip  blush2.gif  o dar noreciau paklausti koks tavo ugis ir koks svoris buvo kai pradejai minti elipsiuka? nuo lapkricio tai cia per 3-4men atsikratei 13kg!! nerealu!! sveikinu!  bigsmile.gif  man idomu lb palyginti svorius ir rezultatus, nes as nuo pirmadienio tik pradejau mazinti porcijas  blush2.gif  beje, po kurio laiko tau pirmi kg pradejo tirpti? aciu uz atsakymus  4u.gif
Papildyta:
ir buk gera nerasyk man "jus", pasijutau kaip teta kokia  biggrin.gif

su mityba as jau buvau susitvarkiusi kiek anksciau, bet isjudint kg butinai reikejo sporto, na ir ka tu, jau po pirmo men 5 kg neliko thumbup.gif na cia ir buvo maksimalus svorio netekimas per men, tai gruodzio men netgi ir nesportuojant, tik priziurint mityba sekmingai islaikiau numesta svori ir dar 2 netekau (na bet cia nurasau nervam).
O dabar minu kasdien po 60 min ant 4-5 apkrovos (tik lanko savaite nebesuku, kazkodel uzsispyriau ir nebenoriu lotuliukas.gif bet tikiuosi greit praeis biggrin.gif ). Mano ugis 167 cm, svoris buvo 89 kg blush2.gif doh.gif (dabar lygiai 76 kg ).
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2011 02 17, 13:15)

Mano istorija - per metus aktyvaus elipsiuko mynimo svoris nuo 65 ( ūgis 165) nukrito iki 53-54.. Šiuo metu minu kasdien po 30 min ant 6 lygio, kad palaikyti turimą svorį  smile.gif

Šaunuole! thumbup.gif vai vai, kaip aš laukiu to laiko kai tereikes tik palaikyt pasiektą rezultatą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2011 02 17, 12:53)

Šaunuole!  thumbup.gif vai vai, kaip aš laukiu to laiko kai tereikes tik palaikyt pasiektą rezultatą  bigsmile.gif

kažkada aš irgi pradėjau nuo 85 smile.gif.. visokiais būdais nukrapščiau svorį iki 65, bet jis labai svyravo. natūralu, gi dietom numetęs greit susigrąžini tą turtą smile.gif .. todėl tik sporto dėka dabar galiu leisti sau karts nu karto nuklyst smile.gif.. ir desertą suvalgau ir šašlyko smile.gif.. tik rečiau ir vietoj kokio valgio o ne po jo smile.gif. Sportas ne tik kūną sutvirtina bet ir medžiagų apytaką pagreitina. Todėl tie desertai tai nebeužsilaiko kaip kažkada wink.gif.. bet kad to pasiekti, teks pasistengti
Atsakyti