Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsiniai treniruokliai

Apklausa: Ar nusikratėte nepageidaujamo svorio su šiuo treniruokliu? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Špokė @ 2011 02 23, 20:24)
Va čia tai vienas iš "šūstresnių"  biggrin.gif

aš tą patį pagalvojau...nori nenori tiek paklojęs pakabos nepasidarysi lotuliukas.gif slėptis man po lapais su savu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 23, 21:50)
aš tą patį pagalvojau...nori nenori tiek paklojęs pakabos nepasidarysi  lotuliukas.gif slėptis man po lapais su savu  blush2.gif

Smagu aišku naujas, gražus, aukštesio lygio treniruoklis, bet manau, mums mergaitėms turi būti svarbiausias rezultatas 4u.gif Geri visi treniruokliai kol nelūžta biggrin.gif
Atsakyti
hihihi.gif tai jau tikrai, kad pakabą vargu ar iš jo darysim lotuliukas.gif
kai ėjom pirkti, tikrai buvau nusiteikusi pigesniam variantui, tik štai su MB visada taip biggrin.gif na bet ir konsultantas parekomendavo šį - ir prigriebėm. ir nesigailim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 23, 13:57)
aries, viskas, ką išvardinai, plius aš dar į ką kreipčiau dėmesį, tai pačio treniruoklio patvarumas (jeigu jį reikės kiekvieną savaitę tvarkyti, tai ir jokio malonumo sportuoti), dydis (jeigu norisi mažo ir daug neužimančio vietos, jis bus lengvas ir nedidelis. Man atrodo, kad jis ir labiau tabaruojasi į puses greičiau pamynus. Maniškis didesnis nei tarkim Christopeitas, norėjom didesnio ir stabilesnio, tokį ir turim).  Daugiau net nežinau, gal dar kas patars.

Merginos, kas už tai, kad į pirmą psl. surašytumėm ne tik savo turimus eržilus, bet ir įmestas čia nuorodas apie dietas, mitybos suderinimą, pratimus ir t.t. Kartais užsimiršta ir norisi pasižiūrėti, o reikia ieškoti per visas temas arba kartotis temoj kalbant apie tą patį. Kaip jūs į tai?

Smagiai pasportavau, dar butelius pilnus vandens pakilnojau (vietoj hanteliukų). Super savijauta  thumbup.gif

Galvoju, prie turimos amunicijos, visai smagu būtų įsigyti gumą: Pratimai nugarai, krūtinei, pečiams.

Ok, as uz tai, kad kitoje temoje surasytume savo "erzilu" pavadinimus, bet gal be kainu... Tiesiog tikslius pavadinimus su serijos nr, kad kas benoretu galetu lengviau susirasti internete.
Kaip jau minejau isigijau Christopeit CXM 6. Jis didelis, platus ir stabilus nors ir nesveria 60 kg, o 40 kg. Kuo didesnis, tuo smagiau sportuoti.
QUOTE(laurameiziene24 @ 2011 02 23, 17:54)
sveikos priimkite ir mane i savo tarpa as jungiuosi nuo siandie noriu  numesti 10kg siandien pamyniau 15min tai ciut kojas jauciu clap_1.gif  fitness3.gif

4u.gif labas labas
Sekmes sportuojant.

Beje ax.gif svartykles nuo sestadienio (vasario 19), siryt parode - 1 kg.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aronija, aš apie kainas kalbos nepradėjau blush2.gif

Manau, kad info susisteminti reikia bendrom jėgom. Ir galvoju, gal galėtų moderatorės kurti pirmą psl, kadangi turėtumėt galimybę vis atnaujinti info... Tikiu, kad merginos padės surinkti info... blush2.gif

O dėl kettlerių, jeigu būtūmėm pasiryžę mokėti daugiau nei už verso, tai būtūmėm york'ą ėmę mirksiukas.gif

Pas mane nuo vakar -0.5 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 24, 09:49)

O dėl kettlerių, jeigu būtūmėm pasiryžę mokėti daugiau nei už verso, tai būtūmėm york'ą ėmę  mirksiukas.gif

čia toks modeliukas, kur su sėdyne?

na aš kaip tik džiaugiuosi, kad elipsiukas neturi jokios sėdynės biggrin.gif nes nėra progos padėti uodegą ir simuliuoti hihihi.gif

o dabar į šį žiūriu ir seilę varvinu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 24, 11:05)
čia toks modeliukas, kur su sėdyne?

na aš kaip tik džiaugiuosi, kad elipsiukas neturi jokios sėdynės  biggrin.gif  nes nėra progos padėti uodegą ir simuliuoti hihihi.gif

o dabar į šį žiūriu ir seilę varvinu  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

su sėdynę jie kitaip vadinasi, ne elipsiniai. Be sėdinynės. Tokie pat, kaip ir mes turim visos. mirksiukas.gif

Yorkų visokių modelių yra wink.gif na bet primiausiai reikia susportuoti ką turim biggrin.gif Špokei va pasisekė - ji jau gali atsinaujinti biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, o jūs į masažus neinat? g.gif Aš dabar už poros sav užsirašiau į vieną, o paskui jau į kitą lėksiu. Pradžiai relaksacinis, o paskui sakiau į liekninamąjį kokį pabandyti. Juk prie sporto+sveikos mitybos labai gerai yra + masažai bigsmile.gif

Man dar kas padeda, tai stiklinė vandens prieš valgį. Bet ne bet kokio, o šalto. Rašė kažkuriam straipsnį, kad reikia sumažinti šilumą namie, bet analogiškai vėsus gaivus vanduo prieš maistą taip pat paskatiną medžiagų apykaitą ir skrandį užpildo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 24 vasario 2011 - 10:15
QUOTE(Aronija @ 2011 02 24, 10:35)

Beje  ax.gif svartykles nuo sestadienio (vasario 19), siryt parode - 1 kg.

QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 24, 10:49)

Pas mane nuo vakar -0.5  blush2.gif

thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 02 24, 11:05)
o dabar į šį žiūriu ir seilę varvinu  lotuliukas.gif

Šitie man iš viso kosmosas wub.gif ir svarbiausiai, kad kaip suprantu, jie susilanksto thumbup.gif

ImseVimse, kiek laiko turi savo Verso? Vakar vyras sumontavo, nu tai tikras gražuoliukas wub.gif Ir kaip suprantu, jo valdymas yra visas elektroninis? t.y. kiekvieną kartą jungti reikia i rozetę? blush2.gif Tik nesijuokit, nebuvo kada dar nei instrukcijos perskaityt (apie lietuvišką patyliu, ten aplamai nieko naudingo neišversta biggrin.gif ) nes vyras baig4 montuoti apie penkt1 ryto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Špokė: 24 vasario 2011 - 10:26
QUOTE(Špokė @ 2011 02 24, 11:21)
ImseVimse, kiek laiko turi savo Verso? Vakar vyras sumontavo, nu tai tikras gražuoliukas  wub.gif Ir kaip suprantu, jo valdymas yra visas elektroninis? t.y. kiekvieną kartą jungti reikia i rozetę? blush2.gif Tik nesijuokit, nebuvo kada dar nei instrukcijos perskaityt (apie lietuvišką patyliu, ten aplamai nieko naudingo neišversta biggrin.gifblush2.gif

Aš turiu nuo praktiškai kalėdų. Gražuolis gražuolis, tikrai ne gėda tokį namie turėti. Tep, įkiši ir psio. Aš ir instrukcijos neskaičiau blush2.gif Tik sakau, prižiūrėkit nykštuką biggrin.gif Jis dažniausiai ties pedalais kala su plaktuku biggrin.gif Na bet mums taip buvo porą kartų. Gerai prisuko ir psio. Baigėsi.
Atsakyti
čia ką rimtai, Verso jungiasi į elektros tinklą? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 24, 11:30)
Aš turiu nuo praktiškai kalėdų.  Gražuolis gražuolis, tikrai ne gėda tokį namie turėti. Tep, įkiši ir psio. Aš ir instrukcijos neskaičiau  blush2.gif  Tik sakau, prižiūrėkit nykštuką  biggrin.gif  Jis dažniausiai ties pedalais kala su plaktuku  biggrin.gif  Na bet mums taip buvo porą kartų. Gerai prisuko ir psio. Baigėsi.

Nu supratau biggrin.gif

QUOTE(irmulia @ 2011 02 24, 11:52)
čia ką rimtai, Verso jungiasi į elektros tinklą? mastau.gif

Nu tiap, mes irgi vakar krapstem pakausius, nusprendem palaukt ryto ir issiaiskinti biggrin.gif bet šiaip pirmą kartą apie toki sužinojau, kai maniškis sulūžo, taip greitai susisukau ir užsisakiau naują, kad net neisiskaičiau idėmiai blush2.gif

Beje, dėl pirmo psl... Juk moderatorę turim irmulia bigsmile.gif
Atsakyti
turim turim biggrin.gif

jei kas galite, susisteminkite visą info ir permeskite man į až - suorganizuosiu, kad ji būtų patalpinta pirmoje temos žinutėje mirksiukas.gif
Atsakyti