QUOTE(ImseVimse @ 2011 02 23, 13:57)
aries, viskas, ką išvardinai, plius aš dar į ką kreipčiau dėmesį, tai pačio treniruoklio patvarumas (jeigu jį reikės kiekvieną savaitę tvarkyti, tai ir jokio malonumo sportuoti), dydis (jeigu norisi mažo ir daug neužimančio vietos, jis bus lengvas ir nedidelis. Man atrodo, kad jis ir labiau tabaruojasi į puses greičiau pamynus. Maniškis didesnis nei tarkim Christopeitas, norėjom didesnio ir stabilesnio, tokį ir turim). Daugiau net nežinau, gal dar kas patars.
Merginos, kas už tai, kad į pirmą psl. surašytumėm ne tik savo turimus eržilus, bet ir įmestas čia nuorodas apie dietas, mitybos suderinimą, pratimus ir t.t. Kartais užsimiršta ir norisi pasižiūrėti, o reikia ieškoti per visas temas arba kartotis temoj kalbant apie tą patį. Kaip jūs į tai?
Smagiai pasportavau, dar butelius pilnus vandens pakilnojau (vietoj hanteliukų). Super savijauta
Galvoju, prie turimos amunicijos, visai smagu būtų įsigyti gumą:
Pratimai nugarai, krūtinei, pečiams.
Ok, as uz tai, kad kitoje temoje surasytume savo "erzilu" pavadinimus, bet gal be kainu... Tiesiog tikslius pavadinimus su serijos nr, kad kas benoretu galetu lengviau susirasti internete.
Kaip jau minejau isigijau Christopeit CXM 6. Jis didelis, platus ir stabilus nors ir nesveria 60 kg, o 40 kg. Kuo didesnis, tuo smagiau sportuoti.
QUOTE(laurameiziene24 @ 2011 02 23, 17:54)
sveikos priimkite ir mane i savo tarpa as jungiuosi nuo siandie noriu numesti 10kg siandien pamyniau 15min tai ciut kojas jauciu

labas labas
Sekmes sportuojant.
Beje

svartykles nuo sestadienio (vasario 19), siryt parode - 1 kg.