Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(pim @ 2010 12 23, 06:59)
aciuks.gif 4u.gif
einu skaityti, kaip ir kada atliekami jie 4u.gif

Saunuole. drinks_cheers.gif 4u.gif Tiesa, tos mazos pedutes tavo avatare tokios mielos, taip ir norisi tokias pabuciuoti, pakutenti... wub.gif

Sypsenele, inplantacinis pakritimas, sakyciau. g.gif thumbup.gif Isitvirtinkit ir kilkit. wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 23, 07:29)

Jokiu pojuciu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 23, 10:52)
Sypsenele, inplantacinis pakritimas, sakyciau.  g.gif  thumbup.gif Isitvirtinkit ir kilkit. wub.gif  mirksiukas.gif 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Umaj, Ziuokute, SsandraM, Zemyna melynake- thumbup.gif jusu grafikiukai.
Pelkiuke, neliudek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 23, 11:52)
Jokiu pojuciu?  g.gif  4u.gif

Jokiu. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Umaj7**, Ziuokute, ssandraM, Žemyna_mėlynakė- grazus jusu grafikeliai. thumbup.gif

Pelkiuke, linkiu sekmingo naujo starto 4u.gif

O as neturiu kito pasirinkimo tik kantriai nelaukti mmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 12 23, 12:46)
Sveikos,
Umaj7**, Ziuokute, ssandraM, Žemyna_mėlynakė- grazus jusu grafikeliai.  thumbup.gif

Pelkiuke, linkiu sekmingo naujo starto  4u.gif

O as neturiu kito pasirinkimo tik kantriai nelaukti mmm smile.gif

g.gif o kodel taip sakai? juk dar tik 8DPO, BT sauniai pakilus ir laikosi
Atsakyti
sveikutės... 4u.gif

nieks nepasako man tai vėl beldžiuos prie jūsų vartų.... doh.gif lotuliukas.gif ar gerai kad mano BT tokia tolygi? g.gif geriu DPH nio 11 CD, tikrins gine gimdos gleivine sausio 19 dieną... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 12 23, 13:19)
g.gif o kodel taip sakai? juk dar tik 8DPO, BT sauniai pakilus ir laikosi

As cia taip sakau, nes dabar man telieka ND rezultatu laukti... Toks nekantrumas ima, taip tikiuos to kaledinio stebuklo, kad nusedeti vietoje negaliu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes kurios pamena dar mane biggrin.gif

Atejau paberti stebuklingu vaisingumo dulkeliu jums, kad sis ar sekantis ciklas butu labai vaisingas wink.gif

Mes jau greit perkopsim i antra trimestra, o atrodo neseniai as cia lankiausi, ir plaukus roviaus, ir tikejau, ir asara isspauzdavau. vis ta itampa planuojant. dziaugiuosi tik tiek,kad neilgai teko planuoti ir liepa supuosim savo pingviniuka ant ranku smile.gif
Artejant sv. kuciu, kaledu ir nauju metu proga, noreciau jums palinketi TIKETI.
graziu graziu ir ramiu jums svenciu newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 23 gruodžio 2010 - 12:56
QUOTE(elmiuke @ 2010 12 23, 13:56)

kaip smagu girdeti, kad jums viskas gerai wub.gif taip ir toliau mirksiukas.gif pamenu tave pamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 12 23, 09:47)
As cia taip sakau, nes dabar man telieka ND rezultatu laukti... Toks nekantrumas ima, taip tikiuos to kaledinio stebuklo, kad nusedeti vietoje negaliu smile.gif  blush2.gif

Ne tu viena, bet nesijaudink, sulauksime. drinks_cheers.gif 4u.gif Grazus tavo grafikelis, turi buti grazi pabaiga ir naujo etapo pradzia! wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elmiuke @ 2010 12 23, 09:56)

Atejau paberti stebuklingu vaisingumo dulkeliu jums, kad sis ar sekantis ciklas butu labai vaisingas wink.gif

Mes jau greit perkopsim i antra trimestra, o atrodo neseniai as cia lankiausi, ir plaukus roviaus, ir tikejau, ir asara isspauzdavau. vis ta itampa planuojant. dziaugiuosi tik tiek,kad neilgai teko planuoti ir liepa supuosim savo pingviniuka ant ranku smile.gif
Artejant sv. kuciu, kaledu ir nauju metu proga, noreciau jums palinketi TIKETI.
graziu graziu ir ramiu jums svenciu newyear.gif

Gaudau, gaudau! Aciu! wub.gif 4u.gif

Jums lengvu likusiu men. ir dar lengvesnio ir laimingo susitikimo. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ,
Kas manes dar nepamirso, tai atejau pasilabinti blush2.gif Matau jau ir Elmiuke su graziais zodziais Jus aplanke wub.gif Noreciau prie jos prisideti ir palinketi Jums ramybes sirdyje, sieloje, tikejimo ir stebuklu issipildymo bigsmile.gif

Mano nestumas nera lengvas, gulimas rezimas ir pan., mazai cia su jumis laiko praleidau beplanuojant, bet pajutau ka reiskia laukti, tiketi ir planuoti leliuka is esmes.

Ypac ilgiau cia bendraujanciom mergytem, o taip pat ir visom kitom, linkiu cia ilgiau neuzsibuti. pabarstau virusiukius ir sveikinu su artejanciom graziausiom metu sventem 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 23, 11:06)
O man dar anksti ka galvoti, nes dar visos geros trys dienos iki mm.  ax.gif

o man dar iki mm 3-4 dienos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diukute @ 2010 12 23, 11:41)
labas rytas...
kiek graziu grafikiuka matau...super mergytes... wub.gif laikau kumstukus uz jus thumbup.gif
Neirida, labai palaikau tave...tu ir turi si menesiuka is cia iseiti nestuke.gif mesk slogias nuotaikas i sali...
o as tai jau leidziuosi sindi...lauksiu jau mmm...nieko, kaip nors nusizliumbiau jau ir kita men. kelaiujam pas specus cool.gif
http://www.babyplan.ru/profile/89970

nu gal dar pakilsi mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukeee @ 2010 12 23, 12:29)

kylam,kylam mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 23, 12:35)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Na va jei vakar soktelejau tai snd kritau  doh.gif

nieko,dar turi laiko kilimam mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(svajoklele @ 2010 12 23, 13:46)