Įkraunama...
Įkraunama...

Hauck vežimėliai

Gal kas galite pasidalinti savo patirtim apie keturratį universalų vežimą Hauck Cruiser http://www.babymarke...liai/,prid.1735
Atsakyti
QUOTE(RebekaG @ 2008 11 08, 19:24)
Gal kas galite pasidalinti savo patirtim apie keturratį  universalų vežimą Hauck Cruiser http://www.babymarke...liai/,prid.1735

Turim lygiai tokį patį vežimuką smile.gif Minusas kol kas tik vienas: rankena persimeta sukant ratukus ir dažnai sukiojant gali tiesiog nutrūkti trosas, kas mums ir atsitiko. Laimei, kad nutrūko tokioj padėty, jog dar galima jį sulankstyti doh.gif
Atsakyti
na aš asmeniškai turiu truputį antireklamos Hauck vežimėliams blush2.gif
mes turėjom štai tokį Hauck Roadster
user posted image
Pirkom nenaują (ko gero tai ir buvo klaida blush2.gif ) bet pardavėja sakė kad dar du vaikus tikrai išaugint galėsiu lotuliukas.gif nepraėjus nei 3 mėnesiams lūžo pats rėmas ant kurio dėjosi sėdynė blink.gif bet mūsų nagingas senelis pataisė, nors sėdynė buvo tik vienoj pusėj, keisti buvo nebeimanoma... blink.gif dar po poros sulūžo rankena doh.gif nulūžo pats rėmas per tą geležį doh.gif pataisyt neimanoma teko išmest doh.gif
nežinau gal tie naujesni modeliai patobulinti, bet tie senieji doh.gif gal čia tik mums toks brokas papuolė doh.gif vistiek po šio vežimėlio netik Haucku atsisakiau, bet ir triračių su nemanevringu priekiniu ratu schmoll.gif tai tiek tos mūsų patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
kas nors naudojo candy modelį?

user posted image

domina, ar pakankamai tvirtas vėžimukas ir ar tinka rudenį, pavasarį?
Atsakyti
Hauck firmai galiu pasakyti tik didelį AČIŪ, nes mano trys vaikučiai užaugo tos firmos vežimėliuose. Pirmas vežimėlis buvo paparastas sportinukas su mažais 8 ratukais .Kiek jis vargšas matė. Ir kaimely po dirvonus stumdytas ir kiek iš kaimo produktų jo krepšy parvežta. Labai lengvas, manevringas ir kompaktiskas. O Įsigyjusi šiltą vokelį vaikučius ir per žiemą išvežiojau. Trečiajam nutariau nupirkti su lopšiu. Rinkausi jau kaip patyrusi ekspertė. Bet ir vėlgi pirmąją vietą užėmė Hauck firmos vežimėlis INFINITY.
Labai gylus ir ilgesnis nei kitų firmų lopšys, manevringas, talpus, pakankamai lengvas ir paprastas sudėti. Labai paprasta nuimti ir uždėti ir lopšį (kuris beje nešiojamas su rimta rankena) ir sportinę kedutę. Ir dar, tiek lopšio tiek spotinės dalies padėtis keiciama.
Ir nebijokite mamos tokios sulenktų kojų pozos, ji labai patogi. KOmplektačijoje buvo šiltas kojų užklotas,kur ten kojų iki smakro užtraukdavau. Paguldyti ir pakelti kėdutę užtenka tik spūstelt viena ranka rankenėlę (kaip dviračiui stabdyti)
ir paleidi tokioje požoje kokioje nori kad vaikas būtų. tiesiog super. thumbup.gif
Ir kaina superinė ,gerokai per pus už pvz.:Cico ar X-Lander.
Kas susidomės labiau įkelsiu į kompą nuotrauką.
Atsakyti
Aš turiu triratį hauck firmos vežimėlį......Labai patogus vežti ir valdyti........ biggrin.gif clap.gif thumbup.gif clap_1.gif Pirkau už 759 Lt..., laugh.gif Kas gali papasakoti daugiau?
Atsakyti
gal kas turi patirties su Hauck Mini Star Jupiter 6 g.gif , man toks kompaktiškas atrodo ir sėdimoji dalis erdvi,patarkit ar apsimopka pirkti užmiesčio keliams unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi turejom Hauck firmos vezimeli, bet neilgai pasinaudojom, gerai, kad buvo garantija, tai sutvarke ir po savaites vel tas pats.... blush2.gif tai kai nuvezem, liepe rinktis kita... dabar turim Xlander thumbup.gif kuris daug patogesnis ir tvirtesnis.
Atsakyti
QUOTE(jovitti_ @ 2009 02 10, 13:17)
Mes irgi turejom Hauck firmos vezimeli, bet neilgai pasinaudojom, gerai, kad buvo garantija, tai sutvarke ir po savaites vel tas pats.... blush2.gif  tai kai nuvezem, liepe rinktis kita... dabar turim Xlander thumbup.gif  kuris daug patogesnis ir tvirtesnis.

Matomai tau pakliuvo manau kad vienai is nedaugelio gamiklinis brokas. Labai gaila kad turejai tokiu nemalonumu. Aš kiek turiu pažystamų kurios važinejo su hauck vežimėliais,nežiūrint ar tai sportinukas ar rimtas vežimas, visos buvo patenkintos. Xlanderis ir man pasirodė rimtas vežimėlis, aš kai laukiausi pagranduko i jį buvau įsižiųrėjusi, bet kai radau tokio tipo hauck ir žymiai lengvesnį ir pigesnį ,tai nedelsdama pirkau jį.

Sekmės jums , ir malonių ,bei smagių pasivažinėjimų. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas kartais žinote Hauck vežimėlių meistrų? Turime va šitokį
user posted image

Sulūžo vienos pusės rankena. Dėkoju už info 4u.gif
Atsakyti
sveikutes gal ir mums pagelbesit,turim hauck rodstar duo,mums jis thumbup.gif bet vienas ratas susimete ir padanga susprogo,kur butu galima ysigyt rata g.gif
aciu
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2009 01 20, 19:59)
kas nors naudojo candy modelį?

user posted image

domina, ar pakankamai tvirtas vėžimukas ir ar tinka rudenį, pavasarį?

mane domina irgi sis modeliukas,gal kas turit? smile.gif
Atsakyti