Gal kas galite pasidalinti savo patirtim apie keturratį universalų vežimą Hauck Cruiser http://www.babymarke...liai/,prid.1735
QUOTE(RebekaG @ 2008 11 08, 19:24)
Gal kas galite pasidalinti savo patirtim apie keturratį universalų vežimą Hauck Cruiser http://www.babymarke...liai/,prid.1735
Turim lygiai tokį patį vežimuką

na aš asmeniškai turiu truputį antireklamos Hauck vežimėliams
mes turėjom štai tokį Hauck Roadster

Pirkom nenaują (ko gero tai ir buvo klaida
) bet pardavėja sakė kad dar du vaikus tikrai išaugint galėsiu
nepraėjus nei 3 mėnesiams lūžo pats rėmas ant kurio dėjosi sėdynė
bet mūsų nagingas senelis pataisė, nors sėdynė buvo tik vienoj pusėj, keisti buvo nebeimanoma...
dar po poros sulūžo rankena
nulūžo pats rėmas per tą geležį
pataisyt neimanoma teko išmest
nežinau gal tie naujesni modeliai patobulinti, bet tie senieji
gal čia tik mums toks brokas papuolė
vistiek po šio vežimėlio netik Haucku atsisakiau, bet ir triračių su nemanevringu priekiniu ratu
tai tiek tos mūsų patirties

mes turėjom štai tokį Hauck Roadster

Pirkom nenaują (ko gero tai ir buvo klaida

nežinau gal tie naujesni modeliai patobulinti, bet tie senieji

kas nors naudojo candy modelį?

domina, ar pakankamai tvirtas vėžimukas ir ar tinka rudenį, pavasarį?

Hauck firmai galiu pasakyti tik didelį AČIŪ, nes mano trys vaikučiai užaugo tos firmos vežimėliuose. Pirmas vežimėlis buvo paparastas sportinukas su mažais 8 ratukais .Kiek jis vargšas matė. Ir kaimely po dirvonus stumdytas ir kiek iš kaimo produktų jo krepšy parvežta. Labai lengvas, manevringas ir kompaktiskas. O Įsigyjusi šiltą vokelį vaikučius ir per žiemą išvežiojau. Trečiajam nutariau nupirkti su lopšiu. Rinkausi jau kaip patyrusi ekspertė. Bet ir vėlgi pirmąją vietą užėmė Hauck firmos vežimėlis INFINITY.
Labai gylus ir ilgesnis nei kitų firmų lopšys, manevringas, talpus, pakankamai lengvas ir paprastas sudėti. Labai paprasta nuimti ir uždėti ir lopšį (kuris beje nešiojamas su rimta rankena) ir sportinę kedutę. Ir dar, tiek lopšio tiek spotinės dalies padėtis keiciama.
Ir nebijokite mamos tokios sulenktų kojų pozos, ji labai patogi. KOmplektačijoje buvo šiltas kojų užklotas,kur ten kojų iki smakro užtraukdavau. Paguldyti ir pakelti kėdutę užtenka tik spūstelt viena ranka rankenėlę (kaip dviračiui stabdyti)
ir paleidi tokioje požoje kokioje nori kad vaikas būtų. tiesiog super.
Ir kaina superinė ,gerokai per pus už pvz.:Cico ar X-Lander.
Kas susidomės labiau įkelsiu į kompą nuotrauką.
Labai gylus ir ilgesnis nei kitų firmų lopšys, manevringas, talpus, pakankamai lengvas ir paprastas sudėti. Labai paprasta nuimti ir uždėti ir lopšį (kuris beje nešiojamas su rimta rankena) ir sportinę kedutę. Ir dar, tiek lopšio tiek spotinės dalies padėtis keiciama.
Ir nebijokite mamos tokios sulenktų kojų pozos, ji labai patogi. KOmplektačijoje buvo šiltas kojų užklotas,kur ten kojų iki smakro užtraukdavau. Paguldyti ir pakelti kėdutę užtenka tik spūstelt viena ranka rankenėlę (kaip dviračiui stabdyti)
ir paleidi tokioje požoje kokioje nori kad vaikas būtų. tiesiog super.

Ir kaina superinė ,gerokai per pus už pvz.:Cico ar X-Lander.
Kas susidomės labiau įkelsiu į kompą nuotrauką.
Aš turiu triratį hauck firmos vežimėlį......Labai patogus vežti ir valdyti........
Pirkau už 759 Lt...,
Kas gali papasakoti daugiau?

gal kas turi patirties su Hauck Mini Star Jupiter 6
, man toks kompaktiškas atrodo ir sėdimoji dalis erdvi,patarkit ar apsimopka pirkti užmiesčio keliams

Mes irgi turejom Hauck firmos vezimeli, bet neilgai pasinaudojom, gerai, kad buvo garantija, tai sutvarke ir po savaites vel tas pats....
tai kai nuvezem, liepe rinktis kita... dabar turim Xlander
kuris daug patogesnis ir tvirtesnis.

QUOTE(jovitti_ @ 2009 02 10, 13:17)
Mes irgi turejom Hauck firmos vezimeli, bet neilgai pasinaudojom, gerai, kad buvo garantija, tai sutvarke ir po savaites vel tas pats....
tai kai nuvezem, liepe rinktis kita... dabar turim Xlander
kuris daug patogesnis ir tvirtesnis.

Matomai tau pakliuvo manau kad vienai is nedaugelio gamiklinis brokas. Labai gaila kad turejai tokiu nemalonumu. Aš kiek turiu pažystamų kurios važinejo su hauck vežimėliais,nežiūrint ar tai sportinukas ar rimtas vežimas, visos buvo patenkintos. Xlanderis ir man pasirodė rimtas vežimėlis, aš kai laukiausi pagranduko i jį buvau įsižiųrėjusi, bet kai radau tokio tipo hauck ir žymiai lengvesnį ir pigesnį ,tai nedelsdama pirkau jį.
Sekmės jums , ir malonių ,bei smagių pasivažinėjimų.

Sveikos, gal kas kartais žinote Hauck vežimėlių meistrų? Turime va šitokį

Sulūžo vienos pusės rankena. Dėkoju už info

Sulūžo vienos pusės rankena. Dėkoju už info

QUOTE(Relaxa @ 2009 01 20, 19:59)
kas nors naudojo candy modelį?

mane domina irgi sis modeliukas,gal kas turit?