Įkraunama...
Įkraunama...

Hauck vežimėliai

Mes nupirkom savo pagrandukui Hauck arctic. Tokio dar nebuvau mačiusi ir net jų tinklalapyje nėra. Bet man atrodo super. turi dvi dalis: lošiuką ir sportinuką su visokiausiais priedais. Na kai vėliau išbandysim, galėsiu daugiau parašyti...
Atsakyti
Nusipirkom HAUCK CHICAGO4 koks nuostabus, lengvas, marevningas,tylus, rankena persimeta, amortizatoriai, nu super as juo taip dziaugiuos wub.gif
Atsakyti
turim universalu vezimeli bet man baisiai nepatinka jo sportine dalis schmoll.gif nuziurejau snd HAUCH firmos sportinuka va toki
Hauck Roadster
gal kas turejot pasakykit ka nors apie ji? kokie jo minusai
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
gal kas turit HAUCK APOLLO 3 sportinuką? Kokie atsiliepimai, ar minkštai važiuoja?
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2011 01 24, 00:01)
Mes nupirkom savo pagrandukui Hauck arctic. Tokio dar nebuvau mačiusi ir net jų tinklalapyje nėra. Bet man atrodo super. turi dvi dalis: lošiuką ir sportinuką su visokiausiais priedais. Na kai vėliau išbandysim, galėsiu daugiau parašyti...

Dar neišbandėm, bet turiu foto su lopšiuku. Va koks... Vėliau kada įdėsiu ir su sportinuku.
user posted image

user posted image

Tiesa, pasisvėriau su juo, tai rėmas apie 12 kg, lopšys 6 kg. Čia matyt nėra 100 proc. tikslu, bet maždaug, kad įsivaizduoti...
Atsakyti
labukas. laukiames pirmagimio 4u.gif pradejau ziurineti vezimukus ir uzstrigo hauck modeliukas chicago air. gal galite parasyti atsiliepimu? smile.gif vaikelio sulauksime liepos gale, galvoju, kuriam laikui uztektu minksto lopsio? ar geriau kietas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boguze @ 2011 02 27, 16:21)
vaikelio sulauksime liepos gale, galvoju, kuriam laikui uztektu minksto lopsio?

žiemai užteks tikrai smile.gif
parašiau ir suabejojau- kas tas minkštas lopšys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svaraine @ 2011 02 11, 18:17)
Sveikos, mamytės,
gal kas turit HAUCK APOLLO 3 sportinuką? Kokie atsiliepimai, ar minkštai važiuoja?

Va va, ir aš į šį vežimėlį vis žiūrinėju internetiniame puslapyje, bet nepamačiusi,nepačiupinėjusi nesiryžtu pirkti. Gal kas turite tokį? Būtųįdomu išgirsti atsiliepimus.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2011 02 27, 21:11)
žiemai užteks tikrai smile.gif
parašiau ir suabejojau- kas tas minkštas lopšys?  g.gif

na toks be pakietinimo (tik dugnas), minkstas smile.gif jie tokie ir mazesni buna. uztai ir galvoju smile.gif
Atsakyti
merginos, o is kur jus perkate hauck vezimus? ax.gif Labai noreciau sportinio vezimo Hauck Jeep, bet niekur nerandu naujo pirkti doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit Hauck shopper 7 dotted ? va tokį ? :

user posted image

pirkau dėvėtą prieš kelias dienas. Ir iškilo tokie klausimai : ar perkant naują būna tik buomelis ar ir padėkliukas kartu? ar būna tašytė? paminkštinimai ant diržiukų ?
Atsakyti
Pirkciau vezimuka Hauck Disney, pvz.
Hauck Pooh
siulykit i AZ
Atsakyti